Stirile din ziua: 21 februarie 2016

Gardul cimitirului de pe strada Cosminului s-a prabusit din cauza vechimii / FOTO

Gardul cimitirului de pe strada Cosminului s-a prabusit din cauza vechimii / FOTO

Gardul unuia dintre cele mai vechi cimitire din Timișoara a cedat sub povara… vârstei. Din fericire, în momentul în care s-a năruit o bucată din zidul de la cimitirul de pe strada Cosminului, prin zonă nu trecea nimeni.

Se cauta Miss MAI! Votati cea mai frumoasa purtatoare de uniforma / FOTO

Ministerul de Interne caută cea mai frumoasă angajată! Românii sunt invitați să aleagă cea mai frumoasă purtătoare de uniformă din țară. Fotografia ei va fi atât coperta paginii de Facebook a MAI în prima săptămână a lui Mărțișor, cât și cea a revistei „Pentru Patrie”.

Liber la eutanasierea cainilor fara stapan la Timisoara! Primaria spune ca nu are alta solutie

La Timișoara va începe, nu se știe exact de când, eutanasierea câinilor fără stăpân aflați în adăpostul societății de ecarisaj. Reprezentanții primăriei spun că legea nu mai permite ca bugetul local să suporte cheltuielile de întreținere pentru animale mai mult de 14 zile lucrătoare. În plus, adăpostul este la capacitate maximă. Singura soluție: adopția.

Spitalul Judetean Timisoara

Noua maternitate de la Judetean, finantata cu 11 milioane de euro de Banca Mondiala

Banca Mondială ar putea finanța, cu aproximativ jumătate din suma necesară, construirea unui nou corp de clădire al Spitalului Județean, în care să funcționeze o maternitate, UPU și o secție de arși. Asta susține președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, care s-a întâlnit cu reprezentanții instituției financiare, cărora le-a arătat și locul în care ar urma să fie construit imobilul.

Aproape 100.000 de euro pentru Capitala Culturala! Primaria isi poate plati cotizatia

Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană primește, în sfârșit, bani de la primărie. E singura veste bună venită dintre Curtea de Conturi. Timișoara a fost singurul oraș care s-a înscris în finala națională a competiției naționale fără să fie sigur că va putea asigura banii necesari ATCCE.

Top