Stirile din ziua: 19 februarie 2016

Aeroportul International Timisoara, intr-un top european de specialitate

Aeroportul International Timisoara, intr-un top european de specialitate

Cu o creștere a numărului de pasageri cu 25,8% în 2015 față de anul precedent, Aeroportul Internaţional Timişoara s-a clasat pe locul 5 (la fel aeroportul din Cluj) la categoria sub cinci milioane de pasageri operați anual, într-un clasament alcătuit de Airports Council International – Europe.

O urare din Banat pentru Curtea de Conturi Bucuresti / VIDEO

Așadar, Curtea de Conturi București păstorită de nea Nicu „Votcăroiu” și imensul bănățean cu apucături miticești, Ilie Sârbu „Răspopitu’”, a respins recursul Primăriei și CJ Timiș în privința finanțării sportului timișorean. Fiindcă n-a fost vorba doar de ACS Poli, ci și de handbal, baschet și rugby.

Robu anunta sponsor de 50.000 de euro la Poli! Numele lui e pe tricouri de anul trecut!

Poli nu va avea probleme cu licențierea, deși are datorii. Primarul Nicolae Robu a anunțat un nou sponsor, care va aduce la echipă 50.000 de euro. Suma nu e de ajuns, dar edilul e convins că, odată spartă gheața, vor apărea și alții. Curtea de Conturi a interzis PMT să dea bani la Poli. UPDATE: Noul sponsor este… unul vechi! Este vorba despre Casa Rusu.

Curtea de Conturi a respins si contestatia CJ Timis! Poli ramane in aer

Cum o veste proastă nu vine niciodată sigură, Curtea de Conturi a remis CJ Timiș răspunsul la contestația depusă la raportul Camerei de Conturi. Acesta este, la fel ca și în cazul Primăriei Timișoara, negativ. În aceste condiții, Poli nu va primi bani nici de la bugetul județean. Titu Bojin anunță că instituția va ataca în contencios raportul.

M10 va avea candidat la Primaria Timisoara, dar nu stie cand si nici pe cine

Filiala locală a partidului Monicăi Macovei anunța încă din 2015 că vrea să aibă un candidat pentru scaunul de primar al Timișoarei, la alegerile de pe 5 iunie. Lucrurile nu sunt însă așa de simple. Deocamdată, conducerea M10 Timiș nu știe când va putea face nominalizarea și, în plus, partidul are de rezolvat și câteva probleme interne.

aquatim

Apa rece oprita in Buzias

Aquatim anunță că vineri, 19 februarie, între orele 8 și 12, va întrerupe furnizarea apei reci pe str. Principală din Buziaș, în vederea executării unui cămin de vane în rețeaua de distribuție a apei potabile. Lucrările se vor desfășura la intersecția străzilor Principală și Bisericii. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Sfântul Ioan nr.1 – Clinica Oftalmologie, orele 9 – 18; Giarmata (p), Săcălaz (p), Giroc (p), Găvojdia (p), Grabați (p), Cenad (p), Pădureni (p), orele 9 – 18.

Top