Stirile din ziua: 5 februarie 2016

Cinci pentru presedintia CJ Timis! Liberalii ar putea lasa pentru iunie nominalizarea

Cinci pentru presedintia CJ Timis! Liberalii ar putea lasa pentru iunie nominalizarea

Liberalii nu-și vor desemna prea curând candidatul la președinția Consiliului Județean Timiș. Ba chiar l-ar putea anunța după alegeri! Oricum, e luptă mare pentru acest post, la care sunt deja cinci pretendenți, iar al șaselea e pe drum.

Robu: Stoia este un PSD-ist pe care-l vorbesc de bine, pentru ca merita!

De la „incapabil intelectual să ocupe funcția de viceprimar”, la mulțumiri publice, pentru că a votat bugetul și își vede de treabă. E drumul pe care l-a străbătut, în mai puțin de doi ani și jumătate, social-democratul Traian Stoia, în opinia primarului Nicolae Robu. În noiembrie 2013, când USL începuse să dea semne de boală,

Contestatia de la concursul Capitala Culturala a fost respinsa, Timisoara merge mai departe

Orașele Brașov, Brăila, Craiova, Iași și Târgu Mureș nu au respectat – sau nu au cunoscut – toate regulile pentru întocmirea dosarului de candidatură la titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021. Contestația depusă de acestea fost respinsă, așa că Timișoara rămâne să se lupte cu Baia Mare, Cluj și București.

Intreruperi de curent

Enel a programat întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Vântului nr. 2 Bl. C9, orele 9 – 17; Giroc – str. Semenic, Mureș, Carpați, orele 9 – 17; Pădureni (p), orele 9 – 17; Jimbolia (p), orele 10 – 15; Lăpușnic, orele 8 – 18.

Top