Stirile din ziua: 16 februarie 2016

Chivorchian: Le multumesc celor de la Poli daca s-au gandit la mine

Chivorchian: Le multumesc celor de la Poli daca s-au gandit la mine

Situaţia delicată în care se află Poli Timişoara la nivelul conducerii alimentează bursa zvonurilor în legătură cu numirea viitorului preşedinte. S-a vorbit despre city managerul Sabin Drăgoi, dar clubul a rămas fără preşedinte, după ce au fost mandataţi cu drept de semnătură Daniel Stanciu şi Ioan Miculaş.

Tentatie pentru pofticiosi: Fresh Kebab a deschis al doilea restaurant / FOTO

Mâncare bună, sănătoasă și la prețuri accesibile! De asta vor avea parte timișorenii care vor trece pe la Fresh Kebab! Restaurantul s-a extins într-un nou spațiu, situat în centrul Timișoarei. Astfel, pe lângă bunătățile din meniu, pofticioșii se vor putea bucura și de un decor primitor, colorat și spațios.

primaria timisoara

Ca la scoala: Robu striga catalogul in primarie, ca sa prinda… chiulangiii!

În 5 minute, în Sala de Consiliu! E apelul la care vor fi nevoiți să răspundă, în perioada următoare, de mai multe ori, funcționarii din Primăria Timișoara. Nicolae Robu vrea să afle cine și de ce lipsește! Asta, după ce i s-a spus că unele birouri de pe CD Loga sunt cam… goale.

Fatada Operei Romane din Timisoara, reabilitata cu 170.000 de euro! Se cauta statuile

Primăria se apucă, în sfârșit, de reabilitat fațada uneia dintre clădirile simbol ale Timișoarei: Opera Română. Până la toamnă, Palatul Culturii va căpăta o nouă față, licitația pentru această lucrare fiind încheiată. Cu această ocazie, vor fi căutate și cele două statui de pe fațada originală.

Alergotura-i numai una! Un alt ONG vrea sa le ia numele, haideti sa-i ajutam sa-l pastreze!

Clubul Alergotura s-a trezit într-o situație incredibilă. Un alt organizator de evenimente sportive a înregistrat, cu tupeu, la OSIM, marca „Alergotura”. ONG-ul Club Sportiv Asociația Alergotura există însă oficial din 2012 și acum cere ajutor din partea celor care i-au fost alături în ultimii patru ani.

Muzeu virtual pentru turistii prin Timisoara! Primaria cere aproape 500.000 de euro de la UE pentru asta

Pentru ce mai vrea bani europeni Primăria Timișoara? De exemplu, pentru „cultură și turism transfrontalier interactiv în realitatea augmentată”! Este vorba, practic, despre o aplicație pentru smartphone care va ajuta turiștii să găsească mai ușor punctele de atracție din zonele în care se află.

„Bungau, sutul tau” vrea sa fie… presedinte!

Jucători transferaţi la întâmplare, văzuți pe youtube.com sau pe DVD-uri, lipsa unui preparator fizic, jucători blazaţi, lipsa unui conducător care să-şi asume responsabilităţi. Toate nu fac decât să întărească afirmaţia că Poli Timişoara se scaldă într-un dureros amatorism, care are toate şansele să se soldeze cu o retrogradare. Și dacă tot nu există președinte, de ce n-ar visa unii la funcție?

Cine ne sunt traseistii: iata harta primarilor migratori

ExpertForum (EFOR) a lansat „Harta primarilor clientelari”, un studiu care arată cum au migrat primarii și președinții de CJ în ultimii patru ani, fie prin fuziuni de partide, fie prin OUG 55/2014, a „traseiștilor”. Harta include și problemele pe care le au edilii cu justiția. Spre deosebire de alte județe, Timișul stă mai bine la capitolele ANI și DNA, dar are și 15 „traseiști”.

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Bd. C. Brâncoveanu, str. Mureș (p), Letea, Ariadna, Hebe(p), Muzicescu (p), Panselelor, Dobrogeanu Gherea, V. Hugo, Emil Zola, Izlaz, Herculane, Dimineții, Shakespeare (p), Progresul, Vânătorilor (p), Galilei, Herculane, Cercului, Mărgăritarilor, Chișodei, Albinelor, Olanda, Stuparilor, Dr.Koch, Foișor, Copernic, Frigului, A. Demetriade (p), Oravița (p), orele

Top