Stirile din ziua: 11 februarie 2016

varujan vosganian

Varujan Vosganian: Protocolul dintre ALDE si PSD este continuarea USL

Varujan Vosganian: Protocolul dintre ALDE si PSD este continuarea USL

Recentul protocol de colaborare dintre ALDE și PSD a dat startul mai multor discuții referitoare la viitorul partidului condus de Călin Popescu-Tăriceanu. Unul dintre reprezentanții ALDE, senatorul Varujan Vosganian. a fost prezent, joi, la Timișoara, unde a explicat care este de fapt scopul acestei colaborări.

Manager de la Institutul Intercultural Timisoara, in Dosarul DNA privind fraudarea fondurilor pentru tigani

În dosarul tot mai voluminos privind fraudarea fondurilor europene destinate integrării romilor a apărut și numele unui timișorean. Este vorba de Valentin Pepenel, angajat al Agenției Naționale pentru Romi și manager proiect la Institutul Intercultural Timișoara.

ALDE stramba din nas la varianta Birsasteanu pentru PMT

ALDE și PSD au semnat un protocol de colaborare care le permite celor două partide să formeze alianțe electorale la alegerile locale din vară și implicit să susțină același candidat pentru primării. Se vor înțelege ALDE și PSD Timișoara? Încă nu se știe, însă un lucru este cert. Dacă va fi susținut un candidat comun, acela nu va fi cel propus de… social-democrați!

Ar trebui sa-i fie teama actualului primar Nicolae Robu? Partidul BUN crede ca da

Încep să apară candidații exotici la Primăria Timișoara! Filiala Timiș a BUN (Blocul Unităţii Naţionale) a decis să arunce în lupta pentru detronarea lui Nicolae Robu o profesoară de matematică. BUN-ii susțin că actualul edil ar trebui să se teamă de confruntarea cu o femeie, și asta pentru că listele electorale predomină… alegătoarele!

Copii de 9 ani, drogati la Timisoara! Tot mai multi tineri la urgente din cauza stupefiantelor

Consumul de droguri este tot mai frecvent întâlnit în județul Timiș, mai ales în zona urbană. Reprezentanții Centrului Antidrog spun că numărul celor care au ajuns la urgențe din cauza consumului de stupefiante s-a dublat în ultimul an. În județ există și cazuri de elevi de clasa a III-a care se droghează!

Sapte liberali pentru un presedinte! La PNL Timis inca se strang candidaturi

La PNL Timiș continuă înscrierile în cursa internă pentru desemnarea candidatului la președinția CJ. Teoretic, sunt șapte candidați, dar unul s-ar putea răzgândi, iar alții sunt așteptați să se înscrie. Conduc, de departe, foștii PDL-iști și sunt numai doi liberali „vechi”.

Roxana Iliescu se înscrie în Pro România

Ipocrizie! MP Timis ataca „defaimarea” lui Dragnea, dar are cele mai multe procese cu presa

Filiala Timiș a Mișcării Populare îl acuză, într-un comunicat, pe președintele PSD, Liviu Dragnea, că încearcă să intimideze mass-media cu al său proiect de Lege a defăimării. Scris la persoana I singular, dar semnat „Biroul de presă”, comunicatul are și câteva inadvertențe crase.

Echipele infiintate de bolsevici raman cele mai iubite din Romania! Poli Timisoara nu exista

Un recent sondaj de opinie arată că Steaua Bucureşti, în prezent FCSB, este cel mai iubit club de fotbal din România. Nimic nou sub soare. Nu mai e un secret că publicaţiile şi televiziunile centrale fac eforturi incomensurabile pentru promovarea clubului înfiinţat cu pistolul pe masă de bolşevici.

ALDE si PSD negociaza daca vor avea candidat comun la Primaria Timisoara

PSD și ALDE au semnat, miercuri, în parlament, un protocol de colaborare în ceea ce privește viitoarele alegeri. În Timiș au început deja discuțiile între cele două formațiuni, dar rămâne de văzut în ce localități se va face alianțe și dacă Timișoara se numără printre ele.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Amforei nr. 9, orele 9 – 17; Jimbolia – pensiunea SC Faust SRL, Kasa&Sevy SRL, Dudeștii Vechi, Pădureni (p), Giarmata (p), Giroc (p), Săcălaz nr. 358, orele 9 – 17; Dragomirești, Oloșag, Știuca, Sălbăgel, Sălbegelu Nou, Zgribești, orele 8 – 20; Făget –

Top