Stirile din ziua: 26 februarie 2016

Poli termina cu victorie sezonul regulat

Poli termina cu victorie sezonul regulat

Poli încheie sezonul regulat cu o victorie în fața Petrolului Ploiești. Unicul gol al meciului a fost marcat de Bărbuț, pe finalul primei reprize. Timișorenii au jucat un fotbal decent, în ciuda problemelor cu care se confruntă clubul, și se pregătesc acum pentru play-out.

ISJ Timis vrea un raspuns despre situatia de la Lenau! Termenul expira saptamana viitoare

Liceul Lenau a fost proaspăt reabilitat pe interior, dar, la mai bine de o lună și jumătate de la revenirea elevilor în sălile de clasă, au apărut primele acuzații. Reprezentanții PSD susțin că nu există autorizație ISU, iar lucrările de reabilitare nu au fost recepționate. Reprezentanții ISJ Timiș au mers în control, iar acum așteaptă un răspuns oficial din partea directorului Elena Wolf.

Despre adevar si subiecte care dau de gandit! Teatrul Merlin va invita la Profu’ de Religie

Teatrul Merlin a pregătit un nou spectacol, alegând pentru acest proiect subiecte mai complexe. „Profu’ de Religie” este o producție care vrea să le dea tinerilor de gândit asupra ceea ce se întâmplă în jurul lor. Spectacolul pornește de la o poveste reală, cea a unei fete de 12 ani care susține că a fost atinsă într-un mod neadecvat de dascălul de religie care predă la clasă.

Reguli noi: reclamele din Cetate, puse cum vrea primaria, nu cum vor comerciantii

Reguli noi pentru magazinele din centru. Asta pregătesc, în perioada următoare, reprezentanții primăriei, care vor să facă ordine în… reclamele amplasate pe clădiri! E mult mai ieftin decât renovarea imobilelor istorice și, spune primarul Nicolae Robu, va îmbunătăți aspectul zonei Cetate.

Colapsul financiar bate din nou la usa lui Poli! Robu: Pana la finele lui martie rezolvam problema

Suma de câteva sute de mii de euro primită de Poli Timişoara în contul drepturilor TV a însemnat doar o gură de oxigen. Cu banii respectivi s-au plătit unele restanţe financiare, dar niciun leu nu a fost direcţionat către Finanţe Publice Timişoara, în contul taxelor şi impozitelor. Primarul Nicolae Robu nu știe care e situația exactă, dar e convins că totul se va rezolva.

La pasajul Jiul e boicot la comanda politica! Primarul Robu nu are dovezi, dar speculeaza

Licitația de la pasajul Jiul a fost contestată în ultimul moment, iar primarul Nicolae Robu spune că este vorba despre un boicot la comandă politică. Nu are dovezi, dar spune că există instituții ale statului care trebuie să clarifice lucrurile. Un lucru e cert: șantierul nu va începe foarte curând.

A crescut numarul de incidente in scoli! Furturile si bataile raman in top

Reprezentanții IPJ Timiș au transmis, vineri, la Colegiul Prefectural, date despre siguranța elevilor în școli, înregistrate în primul semestru din anul școlar 2015/2016. Numărul infracțiunilor a crescut față de anul precedent, iar în cele mai multe cazuri este vorba despre furturi și loviri între elevi. Există și o acuzație de viol.

Finul lui Reghecampf, salvatorul lui Poli: prins de FBI si acuzat ca a jefuit cazinouri!

Cel mai fierbinte subiect fotbalistic din Timişoara este legat de potenţialii investitori americani aduşi în oraşul de pe Bega de Moise Olariu, stabilit de mai mulţi ani în Germania, pentru a o salva pe Poli Timişoara. Olariu este cunoscut în Timişoara şi după porecla „Boxi”. Întrebat cu ce se ocupă în Germania Moise „Boxi” Olariu, un cunoscut al acestuia ne-a declarat sec: „Nu vă pot spune. Dacă fac asta, îl închid ăştia!”.

Tokes a ramas definitiv fara Steaua Romaniei

Europarlamentarul Laszlo Tokes a pierdut definitiv distincția „Steaua României în grad de cavaler”, primită, în 2009, de la președintele Traian Băsescu. Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a respins recursul lui Tokes la decizia prin care Curtea de Apel București confirma, în 2014, legalitatea măsurii de retragere a distincției.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat vineri întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Dumbrăvița – str. Barcelona, orele 9 – 15; Giarmata (p), Giroc – str. Semenic, Timiș, Trandafirilor, Săcălaz (p), Sânmihaiu Român nr. 383, Gelu (p), orele 9 – 17; Lăpușnic, orele 9 – 19; Iecea Mare (p), orele 10 –

Top