Stirile din ziua: 10 februarie 2016

Se dau… pisici! Targ de adoptii la sfarsit de saptamana

Se dau… pisici! Targ de adoptii la sfarsit de saptamana

Căminele noastre sunt mult mai primitoare atunci când avem un patruped drăgălaș care să ne aștepte acasă! De aceea, timișorenii sunt invitați la un târg de adopții de pisici, care se ține la sfârșitul săptămânii.

In sfarsit, PSD are candidat pentru Primaria Timisoara: Birsasteanu vs. Robu, pe 5 iunie!

PSD Timiș are, în sfârșit, un candidat pentru Primăria Timișoara. Este vorba despre deputatul Florică Bîrsășteanu, care este de câteva zile și președintele interimar al PSD Timișoara. Șeful PSD Timiș, Sorin Grindeanu, spune că mai e nevoie doar ca această candidatură să fie oficializată.

Teatrul Merlin vrea sa intre in viata adolescentilor: Profu’ de Religie deschide usa

Teatrul Merlin a primit eticheta de spațiu cultural pentru copii, însă, spun reprezentanții instituției, este vorba despre mult mai mult! El adresează și tinerilor, pentru care pregătește spectacole îndrăznețe, despre problemele reale cu care se confruntă adolescenții în viața de zi cu zi. Deja s-a făcut un prim pas, iar în martie va avea loc premiera spectacolului „Profu’ de Religie”.

Vreti sa lucrati la Primaria Timisoara? Sunt 23 de posturi scoase la concurs!

Nu e nici jumătatea lunii februarie, și la Primăria Timișoara se organizează cel de-al treilea concurs pentru ocuparea unor posturi vacante din 2016. De această dată, municipalitatea caută peste 20 de consilieri și referenți, în diverse departamente și cu diverse competențe.

apa calda

Fara apa calda si caldura in centru si nu numai

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni, va întrerupe miercuri, 10 februarie, între orel 8,30 și 15.30, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 6, 48C și PT Lic. 1. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor A. Pacha, Carusso, D. Cantemir, General Praporgescu, L. Blaga, Piața Libertății, Piața Sf.

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Arenei, Rachetei, Bd. Liviu Rebreanu (p), Sirius (p), Uranus (p), orele 9 – 18, str Albinelor, Olanda, I. Roată, Dr. Koch, C. Davilla, Molidului, Verde, Piața Athena, orele 9 – 16; Cărpiniș – Primăria, Ice Dyp, Comcereal, orele 9 – 18; Cherestur, Beba

Top