Stirile din ziua: 4 februarie 2016

Liberal, despre guvernul tehnocrat: Unii au picat in acest film si habar n-au de scenariu

Liberal, despre guvernul tehnocrat: Unii au picat in acest film si habar n-au de scenariu

Guvernul de tehnocrați sprijinit de PNL are și membri care habar n-au pe ce lume sunt! Spune asta consilierul județean liberal Adrian Pășcuță, care crede că Executivul ar fi trebuit să cam treacă peste haosul lăsat în urmă de PSD.

Cancerul face mii de victime in Timis! Sfatul medicului: veniti cat mai des la control

Statisticile referitoare la bolnavii de cancer din România și chiar din Timiș sunt alarmante! Concret, doi din zece români își vor pierde viața în urma unei lupte cu groaznica boală. Totuși, există tratamente și operații care pot da o nouă șansă la viață atunci când cancerul este depistat din timp. Medicii îi îndeamnă pe timișeni să-și facă analize în mod regulat.

usamvb

Popescu si Sumalan vor sa-i ia locul lui Pirsan, la Universitatea de Stiinte Agricole

Până la sfârșitul lunii, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara va avea un nou rector. Termenul pentru depunerea dosarelor s-a încheiat miercuri, iar în cursă au intrat oficial doi candidați. Actualul rector Paul Pîrșan nu mai vrea un mandat.

Liberalii nu mai vor bani pentru pionieri si strafulgerari de gand! Agenda culturala a CJ, redusa la maximum

Armonie… culturală la CJ Timiș! Consilierul liberal Adrian Pășcuță reia discursul din ultimii doi ani al social-democratului Adrian Negoiță, președintele Comisiei de cultură a CJ Timiș. Dorința comună: mai puține acțiuni finanțate de la buget, dar cu impact mai mare! Anul trecut, au primit bani peste 900 de evenimente.

Our Body a ajuns la Timisoara! De vineri puteti vedea colectia care a socat lumea / FOTO

Una dintre cele mai controversate expoziții din lume va putea fi văzută și de timișoreni. „Our Body: Universul Interior” prezintă corpuri umane și organe reale, fapt ce a nemulțumit deja o organizație din orașul de pe Bega. Organizatorii expoziției sunt din SUA și au poposit joi la Timișoara pentru a da explicații.

Ultima solutie? In Timisoara ar putea aparea… brigazile cetatenesti anti-hoti de buzunare!

Timișorenii care circulă cu mijloacele de transport în comun știu deja că trebuie să-și păzească atent buzunarele și gențile. Hoții de buzunare își fac de cap pe anumite linii, iar autoritățile se declară neputincioase în fața lor. Noua Dreaptă pune însă la cale un plan.

coronavirus

Ce n-a vazut Romania: Robu vrea un aparat medical unic in tara, intr-un spital din Timisoara

Cu peste 350 de milioane de lei, sumă alocată pentru Sănătate în bugetul pe 2016, Primăria Timișoara vrea să cumpere și aparatură ultraperformantă pentru spitalele din subordine. Ba mai mult decât atât, aparatură care nu există în acest moment în România!

Clasa pregatitoare – intrebari si raspunsuri!

Părinții care urmează să-și înscrie copiii în clasa zero au o mulțime de întrebări care așteaptă răspunsuri, mai ales acum, când clasa pregătitoare a devenit obligatorie. Pentru ca aceștia să nu mai ceară sfaturi în stânga și-n dreapta, toate răspunsurile se vor putea găsi într-un singur loc, la conferința „Clasa pregătitoare – întrebări și răspunsuri”.

Calugaritele, aproape de o intelegere cu Primaria Timisoara, pentru Colegiul Banatean

Negocierile pentru cumpărarea clădirilor în care funcționează Colegiul Național Bănățean continuă. Reprezentanții Primăriei Timișoara par optimiști, dar nu pot oferi un termen pentru finalizarea lor. În bugetul local este prevăzută, în acest an, suma de 4,8 milioane de lei pentru această achiziție. Până la cumpărare, chiria lunară este de 15.000 euro.

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Drubeta (p), Mareșal Averescu (p), Bd. Revoluției nr. 8, orele 9 – 16; Giroc – str. Gloria, Semenic, Muncitorilor, orele 9 – 16; Pădureni (p), orele 9 – 16; Deta – str. Parcului, V. Babeș, M. Kogălniceanu, M. Viteazu (p), Peco Lukoil, Sere

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni, va întrerupe joi, 4 februarie, între orele 8 și 15, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 72. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Lugojului, S. Bărnuțiu, Telegrafului și Tibiscum.

Top