Stirile din ziua: 6 februarie 2016

Robu, despre criza din PSD: Stoia l-a… demis pe Raducanu!

Robu, despre criza din PSD: Stoia l-a… demis pe Raducanu!

Cutremurul de sâmbătă după-amiază din PSD Timișoara, unde președintele Sebastian Răducanu și-a anunțat demisia, l-a făcut și pe primarul Nicolae Robu să reacționeze. Pe Facebook! Edilul s-a gândit să-i ia acum peste picior pe social-democrați.

Din cauza lui Stoia, Raducanu si-a dat demisia! Birsasteanu, interimar la PSD Timisoara

Sebastian Răducanu a decis să renunțe la funcția de conducere pe care o ocupă în organizația municipală a Partidului Social Democrat. Motivul: viceprimarul Traian Stoia a votat bugetul, deși PSD era împotrivă. Alfred Simonis a renunțat la funcția de lider de grup în CL. UPATE: Florică Bîrsășteanu este președinte interimar.

Oameni de laudat! Un medic-pictor de la Judetean, premiat pentru talentul si munca sa

Campania națională „Rezident de nota 10” se oprește, duminică, la Spitalul Județean Timișoara. Distincția îi va reveni lui Vlad Neagoe. În timpul programului, tânărul lucrează din greu în cadrul secției de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean, iar în timpul liber pictează pentru cauze nobile.

alin popoviciu

De la josnic la ireprosabil: cum a ajuns sa-l laude Nicolae Robu pe Alin Popoviciu

Alin Popoviciu nu pleacă la Mișcarea Populară – aproape garantează Dan Popa pentru el, iar în campania care bate la ușă se va ocupa de relația cu primarii. Deputatul beneficiază acum și de sprijinul total al copreședintelui Nicolae Robu. În trecut, cei doi au fost protagoniștii unor schimburi incredibile de replici.

Top