Stirile din ziua: 27 februarie 2016

Tolcea, catre Neumann: Draga Victor, faci din nou tabula rasa cu trecutul recent al Muzeului de Arta

Tolcea, catre Neumann: Draga Victor, faci din nou tabula rasa cu trecutul recent al Muzeului de Arta

Victor Neumann ar trebui, în calitatea sa de director al Muzeului de Artă, să nu uite că a existat activitate acolo și înainte de „descălecatul” său. Predecesorul său, Marcel Tolcea, îi bate obrazul și îi transmite că minimum două dintre expozițiile prezentate drept premiere au ajuns la Timișoara cu ani înainte.

alegeri

Liberalii promoveaza pe baza de munca si merit, nu pe sex si varsta / CINE VREA LA CJ SI CL TIMISOARA

În mai puțin de două săptămâni, copreședinții PNL Timiș promit că partidul va avea listele de candidați pentru CL Timișoara și CJ. Teoretic, intră în evaluare peste 80 de liberali. Lipsesc atât Alin Popoviciu și Ovidiu Drăgănescu, cât și mai mulți dintre actualii consilieri.

Nicolae Robu si Dan Diaconu

Robu: Diaconu imi este cel mai apropiat om din primarie, insa nu-l pot menaja

L-a „pocnit” pe Dan Diaconu, dar l-a lăudat pe Traian Stoia. Primarul Nicolae Robu susține că nu-și poate menaja nici măcar cel mai apropiat colaborator, dacă lucrurile nu merg „așa cum trebuie”. Deși l-a menționat într-o notă internă în care vorbește despre „neglijență” și „incompetență”, edilul spune că… acuzele nu-i sunt adresate direct lui Diaconu.

Robu, despre potentialul investitor de la Poli: Are afaceri de miliarde de dolari

Viitorul ar putea suna bine pentru Poli Timișoara, în cazul în care Kenneth Andam ar decide să investească într-adevăr în echipa alb-violetă. Fostul sprinter de origine ghaneză se ocupă, conform primarului Nicolae Robu, de afaceri de miliarde de dolari. Colaborarea între cele două părți este momentan doar în primele faze ale discuțiilor.

Top