Stirile din ziua: 17 februarie 2016

Tribunalul Timis a decis: CJ trebuie sa faca din nou concurs de director la Teatrul Merlin!

Tribunalul Timis a decis: CJ trebuie sa faca din nou concurs de director la Teatrul Merlin!

Consiliul Județean Timiș a pierdut procesul intentat de Eva Labadi, fostul director al Teatrului de Păpuși „Merlin”. Aceasta a contestat procedura, iar judecătorii Tribunalului Timiș i-au dat dreptate. Instanța a anulat concursul pierdut de Labadi și a dispus organizarea altuia.

Sute de masini cu grave probleme tehnice, oprite pe soselele din Timis in 2015

Pe șoselele din România circulă adevărate bombe pe roți! Sunt mașinile cu grave probleme tehnice, de care șoferii nu țin cont. Inspectorii RAR au tras pe dreapta, anul trecut, în Timiș, 14 autovehicule care nu aveau ce să caute pe străzi. În plus, peste jumătate din mașinile controlate aveau diverse probleme.

Acuzatii de profanare de cadavre la Muzeul Banatului! Societatea Timisoara vrea sa interzica „Our Body”

Expoziția „Our Body: Universul interior” a stârnit controverse și la Timișoara. Societatea Timișoara a făcut o plângere penală împotriva organizatorilor expoziției și a cerut suspendarea acesteia până la soluționarea cazului. Acuzația? Nici mai mult, nici mai puțin decât profanare de cadavre.

Fosta crama din Piata 700 se redeschide! Primaria va lua 10.000 euro chirie lunara

Din martie, Primăria Timișoara va începe să facă, în sfârșit, ceva bani de pe urma Restaurantului Cramă din Piața 700. Acesta a fost câștigat la licitație în 2015, investitorul având termen șase luni să deschidă afacerea. În ultimii trei ani, municipalitatea n-a încasat un leu pentru spațiul ultracentral.

Premiera nationala laTimisoara: viitorii dentisti fac practica pe… manechine! / FOTO

Universitatea de Medicină și Farmacie din Timișoara se poate lăuda cu o nouă premieră națională! Noul laborator de simulare al Facultății de Medicină Dentară este cel mai performat din România, fiind similar celor din universitățile de prestigiu din Europa. Studenții vor putea învăța astfel tehnici superioare de manoperă dentară încă de pe băncile facultății.

Premierul Ciolos apara statul roman in fata ofensivei Senatului in cazul Antenelor

Într-un discurs ținut în fața Senatului, premierul Dacian Cioloș a declarat că ANAF a respectat legea în cazul evacuării televiziunilor Intact, care, de un an și jumătate, stau în clădiri aparținând statului, fără să achite chirii. El a arătat că nu se pune problema îngrădirii libertății de exprimare, așa cum au invocat senatorii.

Cu norisori si aplauze din buton! Miscarea Populara are candidat la Primaria Timisoara! / VIDEO

De ce n-ar avea Timișoara un primar… american? Și nu doar atât, ci chiar puțin plimbăreț prin politica românească! George Mioc, fost PNȚCD, aripa Pavelescu, și fost Noua Republică, este candidatul Mișcării Populare la primărie. Până să vină să-l lanseze oficial Traian Băsescu, Mioc și-a făcut un clip electoral greu de uitat.

aquatim

Fara apa rece

Aquatim anunță că va întrerupe miercuri, 17 februarie, furnizarea apei reci, pentru remedierea unor avarii, în Timișoara, pe străzile Ciobanului, Cosmonauţilor, Dunării, Măslinului, Lisabona, Bârzava, P.T. Bârzava, Rusu Șireanu și Bujorilor, dar şi în Moşniţa Nouă. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure.

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Mareșal Averescu (între str. Salcâmilor și Calea Martirilor), Calea Martirilor (între str. Mureș și str. Mareșal Averescu), orele 9 – 17; Giarmata (p), Săcălaz (p), Giroc (p), Teremia Mică (p), Nerău (p), orele 9 – 17; Checea (p), orele 9 – 15; Găvojdia

Top