Stirile din ziua: 29 februarie 2016

Scandal la Buzias! Un consilier PSD a demisionat din cauza primarului Ilas

Scandal la Buzias! Un consilier PSD a demisionat din cauza primarului Ilas

Al doilea om din PSD Buziaș, consilier local, și-a dat, luni, demisia din toate funcțiile. Ioan Hudrea a făcut anunțul în plenul CL și a dat vina pentru plecarea sa pe primarul Alger Ilaș, totodată președintele PSD Buziaș.

Sute de persoane, la marsul de solidaritate cu pacientii care sufera de boli rare / FOTO

Sute de timișoreni au participat, luni, la marșul de solidaritate cu pacienții care suferă de boli rare. Acesta și-a propus să tragă un semnal de alarmă asupra acestui tip de afecțiuni, dar și asupra celor care sunt nevoiți să lupte împotriva maladiilor rare. Printre participanți s-au numărat și bolnavi și membri ai familiilor lor.

A plecat Rosign, vine SDM? Cine va planta indicatoare rutiere pana in… 2031

Aproape fiecare stâlp din Timișoara poartă mândru cel puțin un indicator de circulație. E rezultatul monopolului cu cântec instituit din 2001 încoace, de când firma Rosign numai unde n-a vrut n-a pus măcar un stâlpișor. Consilierii locali trebuie să fie acum de acord cu un studiu care arată de ce activitatea trebuie preluată, pe viitorii 15 ani, de… SDM.

In ceasul al 12-lea: s-au dat bilele la o parte! Masinile de interventie pot intra in Cetate

A fost nevoie de două incidente, din fericire nu foarte grave, în care au fost implicate mașini de pompieri și o ambulanță, pentru ca autoritățile locale să-și dea seama că vehiculele de intervenție nu au cum să intre în Cetate. O parte din bile metalice au fost îndepărtate, alte căi de acces au fost lărgite, iar cei de la ISU a primit telecomenzi pentru bolarzi.

Start la inscrieri in clasa 0! La o scoala din Timisoara s-a stat la coada cu noaptea in cap

Părinții ai căror copii vor merge la școală din toamnă s-au grăbit să-i înscrie pe micuți în clasa pregătitoare. Chiar dacă mai au la dispoziție trei săptămâni, unii părinți nu au stat pe gânduri și s-au prezentat la școli chiar înainte de începerea programului de lucru.

Moise Olariu: Am o cifra de afaceri de 10 milioane de euro, am lucrat la iahturile lui Abramovici!

Moise Olariu este unul dintre cele mai vehiculate nume în ultima vreme la Timişoara. Timişoreanul stabilit în Germania a adus în oraşul de pe Bega doi potenţiali finanţatori la Poli, dar trecutul său a scos la iveală aspecte de viaţă pe care le-ar dori uitate. Printre acestea, şi problemele cu FBI. Acum, Olariu susține că este om de afaceri în Germania, la Hamburg.

O capodopera de vacanta: oferta Ultramarin pentru sezonul primavara/vara / FOTO

La Timișoara are loc, în primul weekend din martie, un eveniment care va permite oricui să își facă planuri de vacanță: Târgul de Turism Vacanța, ajuns la cea de-a treia ediție. Una dintre cele mai vechi și serioase agenții timișorene este pregătită să transforme fiecare excursie într-o adevărată „capodoperă”.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea efectuării unor lucrări, va întrerupe luni, 29 februarie, între orele 8.30 și 11.30, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 85. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor A. Ipătescu, Cutezătorilor, Filateliei, Fructelor, Frunzei, Lacului, Talăngii, Teatrului și Vegetației.

Intreruperi de curent

Enel a programat luni întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. F. Chopin, Bușteni (p), Moise Nicoară (p), orele 9 – 12, str. Dacilor (p), orele 12 – 17; Darova, Sacoșu Mare, Parc Fotovoltaic VVT Solar, releu TV Sacoșu Mare, antene Telekom/Orange/STS Frontieră, orele 8 – 20; Giarmata nr. 941+(p), Biled (p), Șag –

Top