Stirile din ziua: 15 februarie 2016

apa calda

Zona centrala a Timisoarei, tot fara apa calda si caldura

Zona centrala a Timisoarei, tot fara apa calda si caldura

Avaria care a dat peste cap furnizarea de apă caldă și căldură în Timișoara s-a dovedit a fi mult mai greu de remediat decât se așteptau cei de la Colterm. Între timp, s-a constatat că în zona în care lucrau echipele de intervenție trece și un cablu sub tensiune.

Traian Stoia este inca membru PSD! Probabil pana la sfarsitul saptamanii

La o săptămână de când Biroul Permanent al PSD Timișoara a votat în unanimitate excluderea din partid a lui Traian Stoia, acesta încă are carnet valabil. Conducerea PSD Timiș ar fi trebuit să ia o decizie, dar ședința a fost amânată pe motiv de… concedii. Sorin Grindeanu spune că soarta lui Stoia va fi decisă la finele săptămânii.

De 20 de ori in doi ani: atat a crescut cotizatia CJ Timis catre Asociatia pentru Promovarea Turismului

Turiști în Timiș nu prea avem, dar sumele pentru promovare cresc de la an la an. Asociaţia pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Timiș APDT va primi de la CJ Timiș nu mai puțin de 200.000 de lei, bani care se adaugă sumelor plătite de primării și ceilalți membri. UPDATE: Directorul APDT, Delia Barbu, a reacționat pe Facebook, susținând că ar avea nevoie de o sumă triplă!

aquatim

Fara apa rece

Aquatim anunță că luni, 15 februarie, va întrerupe furnizarea apei reci, pentru remedierea unor avarii în Timișoara, pe străzile Mihail Kogălniceanu, Zurich, Bucovinei, Emile Zola, Grădinarilor, Cocorilor, Rotundă, Parcului și în localitățile Săcălaz și Recaș. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece

Intreruperi de curent

Enel a programat luni întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Vlădeasa, Martir Ianoș Paris, Salcâmilor (p), Ștefan Stâncă (p), orele 10 – 13; Giarmata (p), Săcălaz nr. 381, SC Pepe Consulting SRL, orele 9 – 16; Lugoj – str. Făgetului (p), Poalele Viilor, Agriculturii (p), Fagilor, orele 8 – 18; Traian Vuia, Cralovăț,

Top