Stirile din ziua: 4 iunie 2016

uvt

Universitatea de Vest din Timisoara are… 13 „profi tari”! Pe cine au votat studentii

Universitatea de Vest din Timisoara are… 13 „profi tari”! Pe cine au votat studentii

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) îi premiază sâmbătă, la Alba Iulia, pe „profii tari” din învățământul superior românesc, la cea de-a noua ediție a Galei Profesorului Bologna. De la Universitatea de Vest primesc această distincție nu mai puțin de 13 cadre didactice!

Jurnal de campanie (10) / De nu v-au placut „bufonii”, nu-i votati de asta data!

Gata, a trecut campania electorală și urmează votul de duminică. O campanie anostă și plictisitoare ca o zi mare de post. E drept, s-a întâmplat asta și fiindcă cele două mari partide, PSD și PNL, au dat o lege electorală în acest sens pentru a-și prezerva primarii în funcție.

Avem piata de evenimente, dar ne rupem picioarele prin cabluri! / FOTO

Că stâlpii din Timișoara aproape că se rup sub greutatea colacilor de cabluri face parte de mulți ani din peisajul cotidian. Că există, încă din 2009, o hotărâre de consiliu local care prevede „îngroparea” firelor, dar care nu e respectată, iarăși se știe. Dar ca, în plin centrul Timișoarei, inclusiv în recent reabilitata Piață Sf. Gheorghe, trecătorii să se împiedice în cabluri sfidează orice logică.

Revolutie la muzeu: Timisoara a petrecut pana dimineata! Si mai urmeaza o noapte! / FOTO

La Muzeul Satului a fost… prima zi de revoluție. Cu Suicidal Tendencies și Juliette & The Licks, dar și cu multe alte „bunătăți”, muzicale și nu numai. În jur de 6.000 de timișoreni au venit vineri seară să vadă surprizele de la rEVOLUTION, un festival care, deși aflat la doar la ediția a doua, începe să semene foarte tare cu evenimentele similare „de afară”.

Crezi ca esti as la volan? Hai sa faci testul la Ford Driving Skills for Life / FOTO

Sute de timișoreni au participat, sâmbătă, la prima zi a Ford Driving Skills for Life, eveniment organizat de Ford Romania, cu sprijinul Casei Auto Timișoara. Ei au avut ocazia să-și testeze abilitățile de șoferi și să afle de la adevărați profesioniști tot ce trebuie să știe pentru a controla cât mai bine un vehicul, evitând astfel accidentele.

Top