Arhiva pentru luna: iulie 2016

Nu uitati! La noapte se inchide Pasajul Jiul!

Nu uitati! La noapte se inchide Pasajul Jiul!

Traficul din Timișoara va fi și mai aglomerat în următoarele trei săptămâni. De luni, 1 august, se închide complet Pasajul Jiul. Sunt instituite deja restricții de circulație, iar în ultimele zile nervii șoferilor au fost întinși la maximum.

Camera 30 din Primaria Timisoara nu va fi amenajata cu 280.000 euro! Proiectul a cazut din nou

Camera 30 din Primăria Timișoara rămâne nemodernizată, cel puțin pentru moment. Consilierii locali au trântit, din nou, proiectul care prevedea amenajarea Biroul Evidență Patrimoniu, dar a lipsit doar un vot pentru ca acesta să treacă. Prețul propus a fost același ca în luna mai, adică aproape 283.000 de euro!

Primul spital din Romania, cu un pas mai aproape de a deveni centru multicultural

Una dintre cele mai vechi clădiri din Timișoara mai face un pas spre transformarea totală. Este vorba despre fosta clinică de dermatologie de pe strada Mărășești, care va deveni centru multicultural. Consilierii locali au aprobat schimbarea destinației acestor spații și urmează acum să fie de acord Ministerul Sănătății.

Haosul din traficul din Timisoara se va incheia la 1 noiembrie! Teoretic

Stockholm. Berlin. Praga. Timișoara. Ce ar avea în comun aceste patru orașe? Teoretic, un foarte performant sistem de management al traficului. Practic, rămâne de văzut dacă, de la 1 noiembrie, puzderia de semafoare chiar va ajuta la descongestionarea traficului. Până atunci, șoferilor nu le rămâne decât să bată mărunt din buze pe la cozi…

Infocentrul turistic ramane pe Alba Iulia, dar consilierii vor sa stie cu ce se ocupa

A doua oară a fost cu noroc! Infocentrul turistic va putea funcționa, în viitorul an, în același spațiu de pe strada Alba Iulia. Consilierii locali au fost de acord, de această dată, cu propunerea Direcției de Comunicare. Asta, după ce, la începutul lunii iulie, au respins proiectul, iar infocentrul a fost închis.

fotbal ligi mici

Robu recunoaste: Daca Tudose nu preia Poli, nu se pune problema de vreo performanta

Dacă Viorel Tudose nu preia Poli Timișoara, va fi extrem de greu în prima ligă. O recunoaște primarul Nicolae Robu, care spune că, până acum, clubul s-a descurcat cu chiu, cu vai, cu niște sponsorizări. În ultima săptămână, Poli i-a plătit lui Ianis Zicu o datorie de 27.000 de lei, dar abia a găsit bani pentru biletele de avion spre București.

Nomenclaturistii si securistii vor avea interzis la titlul de cetatean de onoare al Timisoarei

Reguli cât mai stricte pentru viitorii cetățeni de onoare ai Timișoarei – asta își doresc consilierii locali. Un liberal și trei social-democrați au cerut modificarea HCL care stabilește cum pot fi decernate aceste titluri. Niciun fost membru PCR cu funcție sau colaborator al Securității nu ar trebui să fie onorat astfel în orașul de pe Bega.

Doar consilierii boboci trebuie sa mearga la scoala! Cursurile se tin in statiuni si sunt si o recompensa

Consilierii locali vor merge la cursuri de perfecționare, însă nu toți 27! Participarea este obligatorie doar pentru cei care sunt la prima experiență în administrație. Oricât de mult ar fi vrut unii dintre ei să evite deplasarea la munte sau la mare, unde sunt organizate astfel de cursuri, acest lucru este imposibil.

Top