Stirile din ziua: 17 iunie 2016

Se redeschide Transfagarasanul!

Se redeschide Transfagarasanul!

E încă zăpadă pe unele tronsoane, dar se poate circula fără probleme, așa că, dacă vreți să scăpați de caniculă, luați-o spre Transfăgărășan! Spectaculoasa șosea va fi redeschisă sâmbătă, 18 iunie, pe sectorul Piscu Negru – Cabana Bâlea Cascadă, închis pe timp de iarnă. Există însă unele restricții, așa că șoferii trebuie să fie atenți.

UVT si alte universitati din Romania, semnal de alarma catre guvern! S-ar putea ajunge la proteste

Cele mai mari universități din România atrag atenția asupra modului în care Ministerul Educației gestionează problema finanțării învățământului. Sunt prea puțini bani care vin de la guvern și, în plus, universitățile trebuie să acopere tot mai multe cheltuieli de care trebuia să se ocupe statul. S-ar putea ajunge chiar și la proteste.

CJ Timis se intruneste joi, liberalii inca spera! Popa: O sa mai fie multe discutii

Mult discutata demisie a lui Dan Popa așteaptă până joi. Atunci este programată ședința de constituire a noului CJ Timiș și, deși majoritatea e anunțată vreo 10 zile, liberalii nu par încă să creadă că lucrurile sunt clare. Popa are un mesaj pentru responsabilii de zone care… și-ar fi dorit mai mult demisia lui decât câștigarea județului.

Totul pentru Facebook! Cum sa tii in mana o ora un telefon, pentru o transmisie live

La nouă luni de la prima transmisie pe Facebook a unei conferințe de presă, primarul Nicolae Robu a mai marcat o… premieră! De această dată, telefonul cu care se realizează transmisiunile live nu a mai fost fixat într-un suport special, ci a fost ținut în mână, mai bine de o oră, de o angajată a PMT.

Nu vin la plenuri? Raman fara mandate! Robu isi avertizeaza consilierii si vrea colaborare cu UDMR

Majoritatea în CL Timișoara nu e bătută în cuie, dar liberalii mizează în continuare pe colaborarea cu UDMR. Primarul Nicolae Robu explică de ce nu vrea PSD să aibă viceprimar și anunță reguli stricte pentru consilierii PNL, care și-ar putea pierde mandatele. Primul plen al noului CL se va întruni vineri, 24 iunie, la ora 10.

Gaura de 500.000 de euro pentru Primaria Sinandrei. De vina, o firma proaspat intrata in insolventa

Primăria Sînandrei susține că este prejudiciată de o firmă cu care a încheiat un contract de concesiune în urmă cu 14 ani Reprezentanții administrației locale acuză societatea Terminal West SRL, controlată de controversatul afacerist Nicolae Man, că a reușit să obțină terenuri în comună la prețuri mult sub cele de pe piață și refuză să-și plătească datoriile către bugetul local. Acum firma a cerut intrarea în insolvență.

Avem Zilele Energiei! Pacat ca primaria nu se deranjeaza sa anunte din timp

Trebuie să învățăm să folosim inteligent energia și să apelăm tot mai des la energiile regenerabile. Sună minunat în teorie, dar, în practică, parcă n-am vrea ca la astfel de acțiuni să participe cineva. E și cazul Primăriei Timișoara, care a anunțat vineri dimineață că… vineri dimineață încep Zilele Energiei.

Pentru o seara puteti fi cavaleri! Tobe de razboi, muzica veche si duel, in inima Timisoarei

Vreți să fiți cavaleri pentru o seară? Acum aveți ocazia să vă puneți în această postură. Totul în cadrul unui eveniment pus la cale de Peregrinii și clubul TM Archery. Este vorba despre o călătorie în vremurile de demult, cu muzică, dans și demonstrații de duel medieval.

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel. Timișoara – Calea Șagului nr. 62, 64, orele 9 – 17; Săcălaz – zona str. I- V, Giarmata – zona str. Morii, Nouă, Bătrână, orele 9 – 17; Lugoj – cantina Lugomet, Sama, orele 9 – 19; Obad, orele 9 – 15; Ghiroda, Moșnița Nouă –

Top