Stirile din ziua: 22 iunie 2016

PNL Timis si-a facut analiza: s-au gasit Acarii Paun

PNL Timis si-a facut analiza: s-au gasit Acarii Paun

Trei candidați de pe locurile eligibile ale PNL Timiș pentru CJ ar trebui să plece de bună voie, după ce s-a ajuns la concluzia că ar fi avut rezultate prea slabe în zonele de care au răspuns. Ei nu pot fi însă obligați să facă acest gest. În același timp, Ciprian Bogdan a anunțat că renunță la locul șase. Ședința s-a desfășurat fără Alin Popoviciu.

Soarta Casei Studentilor, decisa in urmatoarele sapte zile

Casa de Cultură a Studenţilor ar putea rămâne în clădirea de pe Bd. Regele Carol I, spaţiu pe care-l ocupă de aproape 60 de ani. Reprezentanţii Ministerului Tineretului şi Sportului şi directorul CCS au început negocierile cu Episcopia Romano-Catolică, în speranţa unei chirii cât mai scăzute. Răspunsul proprietarului este aşteptat într-o săptămână.

Blocaj in Consiliul Judetean Timis: Sorin Grindeanu, in pericol de-a pierde fotoliul de presedinte

Ședința de constituire și validare a consiliului județean rezultat în urma alegerilor din 5 iunie este programată joi, 23 iunie, de la ora 10. Cu această ocazie ar trebui să aibă loc și alegerea președintelui, respectiv a celor doi vicepreședinți ai instituției. Până la această oră însă, partidele reprezentate în CJ n-au ajuns o înțelegere fermă, astfel că s-ar putea să nu existe cvorum.

99 de consilii locale, dar si CJ Timis trebuie sa fie functionale in trei zile

Până vineri, toate cele 99 de localități din Timiș vor avea consilii locale constituite legal. Pentru oficialii de la prefectură urmează trei zile de „maraton” administrativ. Joi va avea loc primul plen al CJ, iar vineri se întrunesc și aleșii locali din Timișoara.

arhivar

In Timis se cauta sase secretari de primarii

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează, la începutul lunii iulie, concurs pentru ocuparea funcţiilor de secretar al comunelor Becicherecu Mic, Bogda, Lovrin, Parța și Topolovățu Mare, precum și al oraşului Ciacova. Dosarele se mai pot depune până în 23 iunie.

Humus cu lipie: oferta Fresh pentru zile fierbinti de vara! Pofticiosii spun da

Timișorenii sunt activi și le place să fie mereu fresh! Așa a apărut un concept unic, Fresh Kebab, destinat tuturor celor cu poftă de viață. Chiar dacă gradele se acumulează periculos în termometre, nu trebuie să uitați să mâncați sănătos. Încercați aici cel mai bun humus din oraș și nu veți regreta, iar data viitoare veți aduce cu voi și un prieten care vrea să fie Fresh.

aquatim

Apa rece oprita

Aquatim anunță că miercuri, 22 iunie, între orele 9 și 16, va întrerupe furnizarea apei reci în Utvin, în vederea spălării rezervorului de înmagazinare a apei potabile. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor

Fara apa calda

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni, va întrerupe miercuri, 22 iunie, între orele 9 și 13, furnizarea apei calde la PT 20. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondați străzilor Al. Golescu, Baader, Drăgășani, Înfrățirii, Splaiul Industria Lânii, T. Ionescu, Tapia, Virtuții și Zimbrului.

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Ion Ionescu de la Brad Bl. A82, sc. B, Dimitrie Dinicu (p), Muzicescu nr.1, orele 9 – 17; Săcălaz – zona str. V și str. de la Cămin la spre str. V, Giarmata – zona str. Pobeda, Romana, Lăpușnic, Jimbolia – zona Clarii

Top