Stirile din ziua: 16 iunie 2016

Avertisment meteo: canicula, urmata de ploi si posibil grindina

Avertisment meteo: canicula, urmata de ploi si posibil grindina

Vremea continuă să fie capricioasă la acest început timid de vară. Meteorologii au emis o avertizare valabilă în întreaga țară, care vizează caniculă, disconfort termic și instabilitate atmosferică accentuată. În vestul României, aceste fenomene se vor manifesta de vineri seară.

piata libertatii

Timisoara va avea Masterplan pentru arta: cum folosim spatiile publice

Avem un oraș, ce facem cu el, din punct de vedere cultural? Fundația Interart Triade a lansat, joi, un proiect îndrăzneț: Masterplan pentru artă în Timișoara, un demers finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Până la jumătatea lunii noiembrie vor fi trasate bazele unui parteneriat pentru gestionarea mai potrivită a spațiului public.

aquatim

Casierii inchise de Rusalii, la Aquatim

Casieriile şi birourile de relaţii cu publicul ale societăţii Aquatim vor fi închise luni, în 20 iunie. Factura de apă poate fi achitată on-line, pe site-ul www.aquatim.ro, prin reţelele bancare, la Poșta Română, magazinele din reţeaua PayPoint, bancomatele multifuncționale Rompay, centrele de plăți „un-doi” ale Mobile Distribution și prin serviciul Westaco Express, disponibil în stațiile

ALDE, suparata ca a fost lasata pe dinafara la CJ: Nu negociem cu UNPR

PSD și UNPR au reușit să bată palma la doar câteva zile după alegeri, asigurându-și majoritatea în Consiliul Județean Timiș și conducerea instituției. Alianța dintre cele două partide nu este însă văzută cu ochi buni de ALDE. Oamenii lui Tăriceanu sunt nemulțumiți că PSD a dat posturile de vicepreședinți lui Titu Bojin și Viorel Matei (UNPR).

CFR a dat unda verde santierului de la Pasajul Jiul, dar mai trebuie un aviz

Lucrările de extindere de la Pasajul Jiul ar putea începe în două săptămâni. Condiția este ca Autoritatea Feroviară Rutieră să emită și ea un aviz pentru acest șantier. Vestea bună este că avizul de la CFR a venit. Primăria a predat amplasamentul la jumătatea lunii aprilie.

ADR Vest va invata cum sa luati 27 de milioane de euro, bani pentru microintreprinderi

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest) organizează, în perioada 17 – 23 iunie, seminarii de informare pentru microîntreprinderile care vor să acceseze finanțări europene nerambursabile în cadrul Regio-Programul Operațional Regional 2014-2020. Suma totală disponibilă pentru Regiunea Vest depășește 27 milioane de euro.

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Ana Ipătescu nr. 27, Calea Șagului nr. 66 și 68, orele 9 – 17; Săcălaz – zona str. III și Profi, Giarmata – zona str. Gării, Utvin nr. 375B, orele 9 – 17; Mănăștiur – parc fotovoltaic Guidano Impianti, orele 10 – 15;

Top