Stirile din ziua: 28 iunie 2016

Robu explica de ce Falca a negociat pentru Timis: A venit cu un bonus

Robu explica de ce Falca a negociat pentru Timis: A venit cu un bonus

Copreședintele PNL Timiș, Nicolae Robu, spune că Gheorghe Falcă a purtat negocierile cu PMP deoarece avea și o propunere importantă pentru județul Arad. El admite că ultima variantă propusă Roxanei Iliescu a fost cea de președinte al CJ, cu un „vice” liberal care să facă parte din „majoritatea decidentă”.

Falca: PMP Timis a refuzat oferta PNL, dar timp de alegere mai este

E sigur: PMP Timiș merge cu PSD la CJ Timiș, refuzând propunerea făcută de PNL, prin intemediul primarului Aradului, Gheorghe Falcă. Acesta a fost mandatat de conducerea centrală a partidului să ofere „popularilor” funcția de președinte al CJ Timiș, dar și un post de viceprimar la Timișoara.

Chiriasii ANL din blocurile cu scandal isi pot cumpara, in sfarsit, apartamentele

Primăria Timișoara a început să vândă apartamentele ANL pentru care s-a protestat. Au fost semnate primele contracte de vânzare-cumpărare, după ce procedura a fost blocată timp de mai mulți ani. Aproximativ 80 de familii care stau cu chirie au ieșit în stradă în primăvară, în primăvara acestui an.

Senatorul Iovescu a spus adio UNPR, dar mai vrea un mandat: Mi-am dorit de mic copil sa fac politica

Ioan Iovescu s-a despărțit de UNPR. Parlamentarul a decis să rămână independent, după ce nu a reușit să se înțeleagă cu liderul „progresiștilor” din Timiș, Ion Răducanu. El nu exclude să treacă în tabăra PSD și vrea să revină la toamnă în parlament. Între timp, Iovescu a fost protagonistul unui scandal monstru în senat.

Parcare de 10-11 etaje pe strada Oituz: Primaria Timisoara incepe in sfarsit discutiile cu UVT

Primăria ar putea intra, în sfârșit, în posesia terenului de la intersecția str. Popa Șapcă – str. Oituz, pe care să construiască o parcare supraetajată. Urmează negocierea propriu-zisă cu Universitatea de Vest și apoi va fi căutat un investitor. Nu este însă exclusă o construcție pe fonduri de la bugetul local.

Cele mai bune sarmale din Banat la Zilele Veveritelor, de la Buzias

Dacă vă doriți un weekend relaxant, cu surprize culinare de să te lingi pe degete, pregătiți-vă de o excursie la Buziaș. Aici are loc, în 2 și 3 iulie, a doua ediție a Festivalului „Zilele Veverițelor”. Vă așteaptă, pe lângă un concurs de mâncat și gătit sarmale, și un program artistic deosebit.

Gheorghe Falca negociaza pentru PNL la CJ Timis!

Cea de-a treia și ultima convocare a plenului CJ Timiș, înainte ca aleșii care nu s-au prezentat de două ori să-și piardă mandatele, este programată miercuri, 29 iunie. E greu de spus ce se va întâmpla acolo, dar un lucru e sigur. PNL Timiș negociază încă, de aceasta dată prin… primarul Aradului, Gheorghe Falcă!

Timisoara inundata: S-a facut tot ce se putea face, sunt zone in care canalizarea nu poate mai mult

La Timișoara a plouat abundent în ultimele zile, astfel că sistemul de canalizare și-a dovedit din plin limitele. Primarul Nicolae Robu spune că mai mult decât s-a făcut până acum nu se poate și că, în zonele în care s-a lucrat recent și au apărut inundații, se vor face lucrări de remediere, dacă acest lucru este posibil.

aquatim

Apa rece oprita in Timisoara, Recas si Sacalaz

Aquatim anunță că marți, 28 iunie, va întrerupe furnizarea apei reci, pentru remedierea unor avarii, pe străzile Ion Negulici, Craiova, Anghel Saligny, Piața Tineretului, Retezat, Feleacul, Cezar Bolliac, Iosif Vulcan, Inocențiu Micu Klein, Frederic Chopin, Steaua, Ciocanul, Secerii, în Recaș și Săcălaz. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din

inundații

Sute de gospodarii inundate in Timis! Cele mai mari probleme, la Sacalaz si Visag

7 coduri portocalii de vreme rea imediată emise în ultimele 24 de ore pentru Timiș și cantități impresionante de precipitații căzute. Au fost afectate până acum nouă localități, inclusiv Timișoara. Cea mai grea situație este la Săcălaz, dar și în satul Vișag, unde a fost nevoie să fie evacuate mai multe persoane.

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Divizia 9 Cavalerie (p), A. Demetriade (p), I. Roată (p), Olanda (p), Albinelor (p), Calea Șagului 45, bl. 2, sc. B, orele 9 – 17; Giarmata – zona str. Morii, Bătrână, Săcălaz – zona str. IV), Peciu Nou – SMA, Diniaș nr. 111,

Top