Stirile din ziua: 30 iunie 2016

Oficial: Ponta a plagiat, se va cere retragerea titlului de doctor

Oficial: Ponta a plagiat, se va cere retragerea titlului de doctor

Comisia care analizează doctoratele a decis că Victor Ponta a plagiat și a propus retragerea titlului de doctor acordat acestuia. Au votat în favoarea acestei decizii 34 din cei 35 membri ai comisiei prezenți la ședință. Victor Ponta poate depune contestație în 10 zile.

Robu, despre situatia de la CJ Timis: Noi nu facem lucruri fara sens! Altii ar trebui sa-si impute rezultatele din 5 iunie!

Liberalii nu fac lucruri fără sens și, de aceea, nu au avut nicio propunere pentru funcțiile de conducere de la CJ Timiș! Asta susține copreședintele Nicolae Robu, care nu-și asumă nicio vină pentru situația în care a ajuns PNL Timiș la consiliul județean, unde are 14 consilieri și pe nimeni la șefia instituției.

JazzTM sta sa inceapa si se pregateste sa cucereasca… parcurile! / PROGRAM

A patra ediție a Festivalului JAZZ™ începe vineri, 1 iulie, și va aduce, în premieră, muzică de cea mai bună calitate nu doar în Piața Victoriei, ci și în Parcul Castelului și Parcul Civic. Vor fi trei zile în care artiști de primă mărime vor cânta în premieră la Timișoara.

mihaela mircea

Patru posturi libere la Primaria Timisoara! Se cauta consilieri personali pentru Robu

Nicolae Robu va fi instalat oficial vineri, la 1 iulie, în funcția de primar în care a fost reales pe data de 5 iunie. Liberalul își va începe astfel al doilea mandat și își va căuta din nou… consilieri personali. Contractele celor patru au expirat și rămâne de văzut dacă și câte vor fi reînnoite.

dezinsectie

Se face dezinsectia! Nu va plimbati seara prin parcuri

După aproape trei ani în care țânțarii și-au făcut de cap prin Timișoara, primăria a reușit să încheie un nou contract de dezinsecție, în regim de forță majoră. Reprezentanții PMT recomandă firmelor și asociațiilor de proprietari să facă și ele dezinsecție, iar timșorenilor, să nu se plimbe seara prin parcuri!

In Castelul Huniade ploua ca afara! Muzeul Banatului, renovat de se distruge pe interior / FOTO

Cândva mândria Castelului Huniade, Sala Cavalerilor a ajuns o ruină, iar specialiștii se tem de ce este mai rău. Castelul este în reabilitare și, teoretic, ar fi trebuit pus în conservare. Înăuntru însă plouă ca afară, iar vina este pasată dintr-o parte într-alta.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat joi întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Săcălaz – zona str. IV, Giarmata – zona str. Morii, Iohanis, Margina, Zorani, Nemeșești, Coșteiu de Sus, orele 9 – 17; Bobda, Deta (p), orele 9 – 15; Otvești (p), Icloda (p), orele 8 – 18.

Top