Stirile din ziua: 11 iunie 2016

Grindeanu: Nu plec la Bucuresti la iarna, raman patru ani la CJ Timis!

Grindeanu: Nu plec la Bucuresti la iarna, raman patru ani la CJ Timis!

Sorin Grindeanu nu va urma exemplul lui Ilie Sârbu și nu va pleca la București, întrerupându-și mandatul de președinte al Consiliului Județean Timiș. Liderul PSD Timiș, încă deputat, spune că rămâne patru ani în administrația județeană. În 2001, Sârbu, care fusese ales cu jumătate de an înainte șef al CJ, a plecat la București, pentru a deveni ministru.

Parcul Padurice va fi inaugurat saptamana viitoare, cu reguli noi pentru proprietarii de caini / FOTO

Fără câini în anumite zone din Pădurice, pentru liniștea celor care vor să se plimbe sau să se joace. Parcul a cărui modernizare a costat un milion de euro va fi deschis oficial în câteva zile. Proprietarii de căței se vor putea plimba cu favoriții lor doar în zona canisitei, inclusiv pe spațiul verde din exteriorul acesteia.

Ionelas ramane si fara o vila de pe Bd. Loga! Primaria Timisoara o va putea intabula / FOTO

Condamnarea definitivă a lui Ionelaș Cârpaci de către Înalta Curte de Casație și Justiție va aduce în patrimoniul Primăriei Timișoara o vilă de pe Bd. CD Loga. Va mai dura puțin până la finalizarea formalităților, dar municipalitatea va putea intabula impunătorul imobil. Cârpaci este dat în urmărire internațională.

Protest pentru Podul Decebal si impotriva „nesimtitilor din primarie”

Consilierii locali au votat, în penultimul plen din vechiul mandat, schimbarea denumirii unor poduri din Timişoara. Printre acestea, Podul Decebal, care se va numi, de acum încolo, Podul Traian. Hotărârea a nemulțumit unii revoluționari, care au cerut rămânerea la vechea denumire. Acum se anunță și un protest în stradă.

Top