Stirile din ziua: 13 iunie 2016

Timisul, pregatit de codul portocaliu de inundatii

Timisul, pregatit de codul portocaliu de inundatii

Timișul se va afla până marți, 14 iunie, la ora 14, sub un cod portocaliu de inundații, care vizează afluenții Timișului superior și mijlociu și Bârzava – amonte Gătaia. Pentru ca lucrurile să nu scape de sub control, a fost activat, luni seară, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervențiilor.

Incepe Scoala Anticoruptie! Liceenii din Timisoara vor face si un atlas!

În luna iunie, liceenii din Timișoara vor putea să participe la Școala Anticorupție. Este vorba despre un program inițiat de studenți ai Universității de Vest, acesta fiind axat pe recunoașterea și combaterea corupției. Tot în cadrul proiectului va fi redactat și primul „Atlas de Corupție”.

Poli continua cu Ionut Popa pe banca tehnica! Reunire cu secund nou si doi fosti campioni la juniori

Poli Timişoara se va reuni miercuri, la stadionul „Dan Păltinişanu”. Cele mai notabile noutăţi vor fi legate de plecările în masă ale jucătorilor care au retrogradat cu Poli în liga secundă. O altă noutate va fi cooptarea unui antrenor secund nou, care vine la insistenţele principalului Ionuţ Popa.

Copil in Europa – 10 zile de teatru cu si pentru copii si tineri, la Timisoara

Zece zile cu și despre teatru! De asta vor avea parte copiii și tinerii care vor trece pe la cea de-a noua ediție a „Copil în Europa – Festivalul Național de Teatru pentru Copii și Tineri”. Evenimentul are un program bogat, urmând să se desfășoare atât în săli de spectacol, cât și în aer liber.

Soare si muzica: reteta de weekend la Music Travel Festival de la Herneacova / PROGRAM

Sunt peste 100 de artiști care vă așteaptă, la acest sfârșit de săptămână, la Herneacova. A doua ediție a Music Travel Festival stă să înceapă. Vremea se anunță minunată, așa că nu aveți motive să spuneți „nu” acestei invitații. Vin Akua Naru, Yoav și Bebe, dar și mulți, mulți alții, iar transportul e asigurat gratis de organizatori.

vot

Cum s-a votat in Timis pentru CJ: unde au facut PSD si PNL sub 7% si unde a castigat UNPR

Niciunul dintre cele două mari partide nu a reușit să-și adjudece majoritatea în Consiliul Județean Timiș. PSD va avea 16 consilieri, iar PNL, deși avea mari așteptări, va trebui să se mulțumească exact cu 14. Copreședintele Dan Popa spune că partidul a pierdut „urât” în unele locuri. deBanat.ro vă prezintă votul politic, cel pentru consiliul județean, în fiecare localitate din Timiș.

aquatim

Fara apa rece la Sanmihaiu Roman

Aquatim anunță că luni, 13 iunie, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei în Sânmihaiu Român, pentru spălarea rețelei de distribuție. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri

Top