Stirile din ziua: 7 iunie 2016

Robu recunoaste: Popoviciu nu a tras in sus lista pentru CJ si stie asta

Robu recunoaste: Popoviciu nu a tras in sus lista pentru CJ si stie asta

Continuă să susțină că PNL a câștigat alegerile în Timiș, deși nu este mulțumit de numărul de consilieri obținut nici la Consiliul Local Timisoara, nici la CJ. Copreședintele Nicolae Robu spune că pentru alegători nu contează cine e pe lista de candidați, fiindcă aceștia sunt oricum necunoscuți! Cu Alin Popoviciu e altă poveste.

Gustul copilariei, reamintit la Muzeul Banatului. Colectie inedita de etichete de altadata / FOTO

Că era ciocolată, ulei, gumă de mestecat sau alte produse, România a avut, în trecut, o mulțime de produse care astăzi nu se mai găsesc. În urmă au rămas amintirile și… etichetele. Muzeul Național al Banatului îi invită pe timișoreni să descopere etichetele de produse din perioada comunistă și chiar de la sfârșitul secolului al XIX-lea.

UDMR negociaza cu PNL pentru Consiliul Local Timisoara

După o absență de patru ani din Consiliul Local Timișoara, UDMR revine. Vor fi doi aleși locali, iar negocierile cu PNL au început deja. Este luată în discuție și varianta obținerii unui post de viceprimar, în schimbul celor două voturi necesare liberalilor pentru asigurarea fie și a unei majorități simple.

Cifrele care dezmint fanteziile lui Robu

Cu un procent de 32,21% la votul pentru Consiliul Județean Timiș, cel considerat de altfel vot politic, PNL s-a situat pe locul II la alegerile locale, la o diferență apreciabilă de PSD (37,28%), partid care a obținut cel mai mare rezultat din istorie în Timiș. Altădată locomotivă pentru partid la nivel național, PNL Timiș s-a situat acum sub media națională, cu câteva zecimi de punct.

Cartier rezidential in centrul Timisoarei! Pe cinci hectare abandonate in zona ILSA

Un fost teren industrial cu o suprafață de peste cinci hectare din apropierea centrului Timișoarei se va transforma radical. Ovidiu Șandor, unul dintre antreprenorii de succes locali, a preluat zona ILSA, lăsată în paragină de fostul proprietar, Ovidiu Tender, și va face cartier rezidențial.

Robu: PNL Timis nu a pierdut! Cum sa piarda, daca a castigat primarii foarte importante?

Cu prezență de sub 30% la vot, PNL a obținut 12 consilieri locali și 14 consilieri județeni, ceea ce face extrem de complicare negocierile pentru viitoarele majorități. Cu toate acestea, copreședintele PNL Timiș, Nicolae Robu, spune că partidul său a câștigat alegerile locale. Explicația: scorul realizat de PNL este cel mai mare din istorie.

dezinsectie

Dupa aproape trei ani, la Timisoara incepe, pe bune, dezinsectia

Marți seară, la Timișoara începe să se „dea” contra țânțarilor și altor insecte deranjante. Intră, în sfârșit, în vigoare contractul de dezinsecție de forță majoră, încheiat din cauza virusului Zika. Pe ușile de la intrările blocurilor a fost anunțată deja începerea operațiunii. Contractul a fost adjudecat de Deraton, în condițiile în care primăria se judecă de doi ani cu Romprest Servicii.

centura de sud

Sa cerem centura! In strada! Primarul Robu face miting in vreo doua saptamani

Și-a câștigat al doilea mandat și acum… vrea să scoată oamenii în stradă, să ceară bani pentru centura Timișoarei. Primarul Nicolae Robu pune la cale, în vreo două săptămâni, un miting la care crede că vor participa foarte mulți timișoreni. Asta, deși la votul de duminică, nici măcar o treime nu s-au urnit să pună ștampila.

Dupa ce a pierdut alegerile pentru CJ, PNL Timis ar trebui sa trimita acasa vinovatii. Teoretic

E sigur și cât se poate de oficial: PNL a pierdut alegerile pentru Consiliul Județean Timiș. Teoretic, „vinovații”, inclusiv dintre candidații pentru CJ, ar trebui acum să plătească cu funcțiile. Copreședintele Dan Popa, care are o demisie în alb la partid, spune că mai trebuie așteptat câteva zile.

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Martirilor (p), Muzicescu (p), Gospodarilor, Anișoara Odeanu, Apicultorilor, orele 11 – 15; Giarmata – zona str. Carol, Viilor, Săcălaz – Peco, Farmexpert, Stația 220 kV, Novatim, Făget – Calea Lugojului, Răchita (p), orele 9 – 17; Fărășești – orele 9 – 19; Cenei

Top