Stirile din ziua: 9 iunie 2016

Avem si noi penalii nostri: primarul din Recas, reales cu 90% din voturi

Avem si noi penalii nostri: primarul din Recas, reales cu 90% din voturi

Cătalin Cherecheș a fost reales primar în Baia Mare, deși este arestat, iar la Sinaia primarul ales nu se poate apropia de… primărie, printr-o decizie a instanței. Sunt doar două situații incredibile rezultate în urma alegerilor locale din 5 iunie. Avem în Timiș un caz din aceeași serie, în care primarul a fost reales cu aproximativ 90% din voturi, deși are două „bube”.

alin popoviciu

Popoviciu, despre majoritatea de la CJ: Sa vedem primul plen si mai vorbim

Sorin Grindeanu (PSD) – președinte, Titu Bojin și Viorel Matei (ambii UNPR) – vicepreședinți. Așa va arăta, în viitorul apropiat, conducerea Consiliului Județean Timiș, după cum au anunțat oficial, joi, social-democrații. Liberalii au fost lăsați pe dinafară, dar Alin Popoviciu are, cel puțin la nivel declarativ, altă teorie.

Venus Oprea nu mai vrea sa fie nici consilier local la Sag! Primarul va fi ales peste 2 saptamani

Negocierile pentru alegerile care trebuie reluate în comuna Șag au luat o turnură neașteptată. Încă primar în funcție, liberalul Venus Oprea a decis să se retragă de pe lista de consilieri votată duminică, alături de alți doi colegi Totul, pentru a-i asigura, măcar teoretic, mai mult sprijin colegului său Daniel Precup.

Impostura crasa: Adrian Orza vrea sa se catere pe valul USB

Una dintre marile surprize ale acestor alegeri, frumoasă pentru unii, de coșmar pentru alții, a fost scorul mare scos în Capitală de USB-ul lui Nicușor Dan. Un partid foarte nou, creat însă de un om care a avut o activitate civică extrem de aplicată în ultimii ani strict pe problemele bucureștenilor.

jimbolia

Circulatie inchisa la Margina

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunţă șoferii că, în perioada 10 – 14 iunie, va fi închis traficul pe DN 68A, în zona pasajului de cale ferată Ilia – Lugoj, pe raza localităţii Margina. Se va circula pe o variantă provizorie special amenajată.

rectificare

La Sanmihaiu Roman, fostii consilieri locali au fost chemati sa mute niste bani dintr-o parte intr-alta

Mutare de bani dintr-o parte în alta, pe ultima sută de metri. S-a întâmplat la Sânmihaiu Român, unde aleșii locali din mandatul trecut au fost chemați la o ședință de plen. Pe ordinea de zi au fost trei puncte și, coincidență sau nu, ele au trecut cu votul majorității PSD, care nu se va mai regăsi în noul mandat.

Meciurile de la EURO 2016, pe ecrane mari in Complexul Studentesc

Nu ați ajuns în Franța, la Campionatul European de Fotbal? Nu-i nimic, puteți vedea meciurile alături de prieteni, în „tribunele” din Complexul Studențesc. Prima proiecție, a partidei inaugurale Franța – România, va fi vineri seară, în recent modernizatul parc din spatele căminelor 20-21.

Anunt licitatie deschisa cu strigare pentru vanzarea de imobile

S.C. TRATAMENT BALNEAR BUZIAS S.A., cu sediul in localitatea Buzias, Jud.Timis, str. Avram Iancu, nr. 12, camera 1, parter,  tel. 0256/321.060, fax 0256/321.581,  e-mail. statiune@buzias.ro, organizeaza: Licitatie deschisa cu strigare pentru urmatoarele imobile: Depozit carburanti (UTB), situat in Buzias Caietul de sarcini al licitatiei poate fi procurat, contra cost, de la sediul S.C. TRATAMENT BALNEAR

Atentie, soferi: sensuri unice pe strazile Muzicescu si Mures!

Fiindcă sunt prea multe mașini parcate pe stradă și uneori e aproape imposibil ca două autoturisme să treacă unul pe lângă celălalt, Primăria Timișoara a decis să instituie sensuri unice pe două dintre cele mai circulate artere din oraș. Este vorba despre străzile Mureș și Muzicescu. Noile reguli vor intra în vigoare săptămâna viitoare.

Alt Fat Frumos

Poate că la „școala de partid” se spune altceva, dar să știți că nici PSD și nici Titu Bojin n-au făcut primul canal navigabil din România la mijlocul secolului 18. La fel, primul tramvai tras de cai n-a fost, cum poate v-ați fi așteptat, opera lui Ionuț Nasleu de la liberali.

Raducanu (UNPR): Nu avem 100% alianta cu PSD, uneori e obligatoriu sa faci alianta cu altii

UNPR are un protocol național cu PSD, dar nu înseamnă că el va pus în practică și în Timiș. Asta susține șeful UNPR Timiș, deputatul Ion Răducanu. Conform acestuia, alianța administrativă nu e totuna cu alianța politică și, deci, un eventual post de „vice” nu poate fi pus în pericol de existența unui protocol local.

Robu vrea iesirea din tranzitorat la PNL, dar nu in Timis! Aici lucrurile merg perfect

Copreședintele PNL Timiș, Nicolae Robu, crede că partidul ar trebui să treacă la o conducere definitivă și să se renunțe la „tranzitoratul postfuziune”. Șefii partidului ar trebui să fie oameni care să-și fi dovedit „greutatea politică”, nu „grupulețe de persoane neîndrituite statutar”. El a făcut o postare-fluviu pe Facebook, completată, câteva zeci de minute mai târziu, cu o precizare referitoare la PNL Timiș, unde nu se aplică respectivele idei.

Inaltarea Domnului: sunt 40 de zile de la Paste

La 40 de zile după Paşti, în joia celei de-a şasea săptămâni după Sărbătoarea Învierii Domnului, se sărbătoreşte Înălţarea sau, popular, Ispasul. După Înviere, Mântuitorul s-a arătat ucenicilor timp de 40 de zile, după care, în prezenţa lor, s-a înălţat la cer. În acel moment Hristos şi-a profeţit revenirea şi i-a încredinţat pe apostoli că îl va trimite pe Duhul Sfânt.

Top