Stirile din ziua: 15 iunie 2016

Pregatiri de viitura la Denta. La Gataia, apele sunt in scadere

Pregatiri de viitura la Denta. La Gataia, apele sunt in scadere

Alertă în Timiș! La Denta există posibilitatea unei viituri de pe Bârzava, iar pompierii sunt pregătiți să intervină. Din fericire, la Gătaia, o altă zonă unde au fost inundații, nivelul apei a început să scadă.

Protest pe Podul Decebal! Contre verbale cu jandarmii / FOTO

Câteva zeci de timișoreni au răspuns, miercuri după-amiază, apelului făcut de Corneliu N. Vaida și au venit să protesteze împotriva schimbării numelui Podului Decebal. Acțiunea s-a desfășurat fără autorizație, între protestatari și jandarmi având loc și un schimb de replici. UPDATE: Revoluționarul Lucian Căldăraru (PNL) a anunțat că va amenda HCL prin care s-a schimbat denumirea podului.

Analiza rezultatelor de la alegeri se amana la PNL Timis! Sunt criterii… ultra-meritocratice

Analiza internă a PNL Timiș, după alegerile din 5 iunie, se amână! Mult așteptata ședință de bilanț nu va avea loc joi. Copreședintele Nicolae Robu spune acum că există un punctaj după care se va face evaluarea. Dan Popa declarase anterior că 3 sau chiar 4 din primii 14 candidați de pe lista PNL pentru consiliul județean ar trebui să „zboare”.

La ce echipa de fumatori a evoluat Ianis Zicu?

Fost component al echipei Poli Timișoara, Ianis Zicu a intervenit în scandalul care macină selecționata României la Campionatul European. Respectiv, potrivit presei sportive care a citat oameni din anturajul „tricolorilor”, în pauza meciului cu Franța, precum și în primele minute ale reprizei a doua, atacantul Denis Alibec a „dispărut” la… o țigară.

Santierul de la Loga, gata in cateva zile, dupa doi ani de lucrari si 1,6 milioane de euro

Lucrările de reabilitare de la Colegiul Național „CD Loga”, începute în vara lui 2014, sunt, în sfârșit, gata. Mai sunt de pus la punct doar unele detalii, iar apoi ar trebui făcută recepția. Elevii vor reveni în clase la toamnă, după ce, timp de aproape doi ani, au învățat în spații provizorii.

Muzeul Satului, inchis de Rusalii

Dacă aveați de gând să vă plimbați duminică în natură, la Muzeului Satului Bănățean, va trebui să renunțați la idee. Pentru că duminică și luni sunt sărbătorite Rusaliile, Muzeul Satului va fi închis în aceste zile. Puteți totuși merge la Pădurea Verde sâmbătă, când va fi celebrată Ziua Internațională a Iei.

Nunta in Primaria Timisoara! Sorin Dragoi spune, din nou, adio burlaciei / FOTO

Clopote de nuntă în Primăria Timișoara! Peste doar ceva mai mult de două săptămâni, city-managerul Sorin Drăgoi va renunța, din nou, la statutul de burlac. Conform surselor noastre, el își va oficializa relația cu Alina Calotă, consilier la Direcția de Comunicare a PMT.

Ioan Miculas: Poli se va baza in special pe jucatori din propria pepiniera sau din zona

Lotul celor de la Poli Timişoara se va reuni miercuri, la stadionul „Dan Păltinişanu”, de la ora 18:00, sub coordonarea lui Ionuţ Popa şi Sorin Bălu, noul „secund” al timişorenilor. Ioan Miculaş, preşedintele clubului timişorean, spune că va adopta o politică nouă în ceea ce priveşte formarea lotului pentru noul sezon.

Incepe distribuirea alimentelor pentru saraci: un sfert din „ratii” ajung la Timisoara

Așa-numitul Program Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD) are, în Timiș, aproape 62.000 de beneficiari. Un sfert dintre aceștia sunt în Timișoara! Este vorba despre persoanele care vor primi alimente din stocurile UE, a căror distribuire va începe săptămâna viitoare.

aquatim

Apa rece oprita la Sacalaz

Aquatim anunță că joi, 16 iunie, între orele 9 și 16, va întrerupe furnizarea apei potabile în Săcălaz, pentru efectuarea lucrărilor de conectare a unei conducte la rețeaua de alimentare cu apă de pe str. a IV-a. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare

Top