Stirile din ziua: 2 iunie 2016

Se intampla la Iecea Mare: Candidat PNTCD, suspectat de mita electorala

Se intampla la Iecea Mare: Candidat PNTCD, suspectat de mita electorala

Un candidat al PNȚCD la o funcție de consilier local în comuna Iecea Mare riscă până la trei ani de închisoare, după ce a fost prins dând bani alegătorilor. Petru Ursulețu este șeful Serviciului Voluntar de Urgență din Iecea.

Adio, creta! De la toamna, la Calderon, lectiile se vor tine doar de pe laptop / FOTO

După 19 luni de șantier, clădirea Liceului „Jean-Louis Calderon” este, în sfârșit, gata. Elevii vor reveni în viitorul an școlar, când vor învăța în săli de clasă care arată ca într-o școală de secol XXI. Până atunci, vor putea vedea cum arată liceul reabilitat cu peste 10 milioane de lei… alegătorii care se prezintă la urne duminică.

Reguli noi la Filarmonica Banatul: copiii nu mai au voie la concerte decat in conditii speciale

Filarmonica Banatul va funcționa, de acum încolo, după reguli mult mai stricte pe care trebuie să le respecte publicul. Totul, pentru ca spectacolele să se desfășoare în condiții cât mai bune, iar plătitorii de bilete să fie deranjați cât mai puțin. Copiii foarte mici nu vor mai putea veni la concerte, iar telefoanele mobile vor fi interzise.

Planurile UNPR in Timis, dupa 5 iunie: 10 primari si cam tot atatia viceprimari

UNPR Timiș are așteptări mari după scrutinul din 5 iunie. Titu Bojin, candidatul partidului la președinția CJ, spune că „progresiștii” ar putea avea 10 primari și cam tot atâția viceprimari. În plus, speră Bojin, ar putea decide majoritățile în CL Timișoara și CJ Timiș. Ion Răducanu i-a trasat viitorului primar un „decalog” care va face Timișoara mai bună.

proiect Calea Bogdanestilor

(P) Pasajele si podurile din Timisoara – obiective importante pentru mandatul lui Nicolae Robu in urmatorii 4 ani

Investiţiile cu un impact major nu lipsesc din proiectul pe care şi-l propune candidatul PNL pentru un nou mandat la Primăria Timişoara, Nicolae Robu. După cele peste 100 de proiecte realizate în perioada 2012-2016, dintre care o bună parte sunt proiecte de mare anvergură, candidatul liberal are în plan alte obiective care vor schimba profund faţa Timişoarei.

Tehnici noi si aparatura performanta pentru elevii de la Coanda. Totul, printr-un proiect Erasmus

Deprinderi și abilități noi. Cu asta s-au ales elevii de la Liceul Tehnic „Henri Coandă”, școală care a participat la un proiect european alături de alte trei instituții de învățământ din afara granițelor. Atât profesorii, cât și elevii au beneficiat de schimburi de experiență, iar în cadrul programului s-a construit și o macheta foarte performantă, unică în rândul școlilor timișorene.

Daca e iunie, la Timisoara e mult teatru: Hamlet, Full Monty sau Maria de Buenos Aires

E Hamlet. E Full Monty, dar și Billy Mincinosul sau Maria de Buenos Aires. E mult mai mult: și comedie, și povești care să te pună pe gânduri, și puțin Caragiale, pentru că, nu-i așa?, tot sunt alegeri. Teatrul Național Timișoara a pregătit o lună iunie plină, care aduce pe cele trei scene ale sale câteva dintre cele mai apreciate spectacole.

Iubitul fostei sotii a lui Georgica Cornu, vizitat de mascati! Evaziune fiscala de 4 milioane de euro

O nouă rețea de evazioniști fiscali a fost luată pe sus, joi dimineață, de mascați. Prejudiciul, conform anchetatorilor, ar fi de 17 milioane de lei. Perchezițiile au loc în Timișoara, dar și în alte localități. Capul rețelei ar fi omul de afaceri Waari Ghessan, patronul grupului Tioss, iubitul fostei soții a lui Georgică Cornu.

aquatim

Apa rece oprita in Timisoara

Aquatim anunță că joi 2 iunie, între orele 9 și 14, va întrerupe furnizarea apei potabile în Timișoara, pe străzile Liman, Sacului, Comorii, Banul Udrea, Mircea cel Bătrân, Bistrița, Mesteacănului, Rudăria, lt. Ovidiu Balea și Ciocârliei. Sistarea alimentării cu apă este necesară pentru înlocuirea unei conducte și pentru extinderea rețelei de apă. „La reluarea alimentării

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Vegetației nr. 1, 3, 5, Actorilor nr. 1, orele 9 – 17; Săcălaz – zona str. II, III și IV, Giarmata – zona str. Gării), Saravale, Igriș, Sâmpetru Mare, orele 9 – 17; Chevereș (p), Darova (p), orele 8 – 19; Lăpușnic, Pietroasa

Top