Stirile din ziua: 3 iunie 2016

Alegerile de duminica din Timis costa aproape 7 milioane de lei

Alegerile de duminica din Timis costa aproape 7 milioane de lei

Au mai rămas doar două zile până când românii își vor putea desemna aleșii locali pentru noul mandat. În Timiș pregătirile sunt pe final, iar vineri reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne au ținut o videoconferință cu prefecturile din țară pentru a se asigura că totul e pus la punct.

Bataia nu e rupta din rai! Zeci de copii din Timis, scosi din familiile care ii abuzau

Aproape 50 de copii din Timiș au fost scoși din familiile naturale în primele cinci luni ale acestui an. Asta, după ce s-a constatat că ei sunt victime ale violenței celor care ar trebui să aibă grijă de ei. Dacă știți și alte cazuri, sunați de îndată la Telefonul Copilului, pentru ca micuții să nu aibă de suferit.

Grija cu cateii prin Padurice! Dupa reabilitare se schimba regulile de plimbare

Înainte de reabilitare, era raiul cățeilor. După redeschidere, s-ar putea să nu mai fie chiar așa. În Parcul Pădurice e foarte posibil ca patrupedele să nu mai poată fi plimbate decât… în drum spre canisită. Totul, pentru a proteja peluzele, pe care oamenii vor avea voie să stea la soare, fără teama de a fi amendați.

Mitomanul s-a intors; mult mai obraznic, mult mai penal

Pentru Reghin și pentru PSD o să fie bine ca Maria Precup să fie aleasă din nou primar. Pentru ea va fi rău. M-au întrebat destui jurnaliști, și nu numai jurnaliști, dacă o să ocup iar o nouă funcție în stat. Și am zis, sigur pentru mine va fi rău dacă o să ocup acea funcție. Cred însă că Maria îmi dă mie curaj.

CH Poli ramane in aer: bani pentru plata datoriilor sunt, dar nu pot fi folositi

Consiliul Local Timișoara n-a reușit să rezolve situația disperată în care se regăsește CH Poli. Aleșii au aprobat, în ultimul plen, 900.000 de lei, însă banii au fost virați în conturile SCM Timișoara, care nu poate da decât o mică parte handbaliștilor. Suma acoperă integral datoriile, dar… nu poate fi folosită!

Ploua sau e soare, rEVOLUTION merge inainte! Bun venit in Lunatica! / PROGRAM

Două zile, Muzeul Satului Bănățean de la Pădurea Verde devine scena unei… revoluții. Una muzicală și nu numai, aflată la a doua ediție: rEVOLUTION Festival. Vă așteaptă zeci de artiști și două lumi magice: Lunatica și Circo Panico. Purtați bocanci sau cizme de cauciuc, luați-vă prietenii și… haideți!

(P) Impreuna spre viitor

Peste câteva zile, aveți posibilitatea de a vă alege reprezentanții în administrația locală și județeană. Știu că există o stare de nemulțumire și dezamăgire în rândurile comunității noastre față de tot ceea ce are legătură cu partidele politice și tocmai din acest motiv am scris aceste rânduri, în speranța că, la finalul lor, veți privi cu încredere în viitor.

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Ana Ipătescu nr. 21, 23, nr. 15, sc. C; Giarmata – zona str. Morii, Noua, Bătrână, orele 9 – 16; Săcălaz – zona str. VII și VIII, Ghiroda – str. Ialomița, Lebedei, Câmpului, Bega, Dunărea, Lăpușnic, Știuca, Sălbăgel, Zgribești, Dragomirești, Oloșag, Românești, orele

Top