Stirile din ziua: 24 iunie 2016

Sfaturile lui Cojocari pentru noii consilieri locali: Lasati interesele de partid!

Secretarul Ioan Cojocari și-a văzut dorința împlinită: a instalat noul consiliu local, ultimul din cariera sa administrativă, și poate ieși la pensie atât de liniștit pe cât îi permit problemele pe care le are cu justiția. Înainte să plece, le-a spus aleșilor locali că ar trebui să lase deoparte interesele politice și personale.

Pe langa primar, PNL are si viceprimar la Buzias

După 16 ani în care a fost fief PSD-ist, orașul Buziaș are, începând de vineri, o conducere administrativă exclusiv liberală. Dacă alegerile din 5 iunie au consfințit victoria candidatului PNL Sorin Munteanu, după constituirea Consiliului Local, Executivul local a fost completat cu viceprimarul Cristian Cîndea, de asemenea liberal.

Schimbare la ALDE. Unul din cei doi alesi pe lista pentru CJ Timis renunta la functie

ALDE Timiș a reușit să obțină, în urma alegerilor locale de pe 5 iunie, două fotolii de aleși locali în consiliul județean. Unul dintre cei doi, respectiv Ioan Davițoiu, a decis să renunțe la post, chiar înainte de a fi validat. Locul lui va fi luat de un fost consilier local.

Veteranul Diaconu il va ajuta pe debutantul Farkas sa se… integreze la Primaria Timisoara

Consilierii locali au votat vineri, în primul plen, cel de constituire, și cei doi viitori viceprimari. N-a fost nevoie decât de un singur tur de vot, astfel că, la scorul de 14-13, echipa Dan Diaconu – Farkas Imre a câștigat în fața tandemului Marius Dugulescu – Adrian Orza. Cei doi „vici”, ambii cu vârsta sub 40 de ani, își preiau mandatele din posturi total diferite.

Cum l-a readus PMP pe Alin Popoviciu in carti pentru presedintia CJ Timis

Aparent, lucrurile par simple la constituirea Consiliului Județean Timiș și împărțirea celor trei funcții de conducere. Miercuri, cu o zi înaintea ședinței CJT, a fost parafată o înțelegere între PSD, PMP și ALDE din care rezulta o „guvernare” formată din Sorin Grindeanu – președinte, respectiv Traian Stancu și Roxana Iliescu – vicepreședinți.

Fostul polist Llorente va evolua in prima liga portugheza! De Hernandez se intereseaza Hagi si Universitatea Craiova

Transferat la Poli Timişoara în urmă cu un an, mijlocaşul Fernando Llorente a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti din echipa timişoreană. Deşi a fost ofertat de mai multe echipe din România, jucătorul de 26 de ani a ales să evolueze pentru o echipă din prima jumătate a clasamentului din prima ligă portugheză.

Comuna Sinandrei, campioana la executari silite! Sute de dosare deschise pentru datornici

Reprezentanții Primăriei Sînandrei au pornit o campanie pentru recuperarea banilor de la datornici. Există aproape 400 de dosare de executare silită în pregătire. Una dintre cele mai mari cifre restanțe este de 500.000 de euro, datorie a unei firme. Primarul comunei susține că aceasta face tot posibilul să nu plătească.

aquatim

Fara apa rece la Hodoni

Aquatim anunță că vineri, 24 iunie, între orele 7 și 17, va întrerupe furnizarea apei potabile în Hodoni, pentru efectuarea lucrărilor de întreținere periodică programată a rețelei de alimentare cu apă. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Mircea cel Bătrân bl. 63, Calea Șagului nr. 28, 46, orele 9 – 18; Lugoj – str. Mărășești, Lăpușnic, orele 9 – 18; Checea (p), orele 9 – 16.

Top