Stirile din ziua: 21 iunie 2016

Negocieri PNL – UNPR: se discuta despre fuziune prin absorbtie!

Negocieri PNL – UNPR: se discuta despre fuziune prin absorbtie!

​​Liderii PNL și UNPR negociază o alianță în vederea alegerilor din toamnă. Potrivit unor surse citate de presa centrală, liberalii au propus „progresiștilor” o fuziune prin absorbție. În Timiș ar putea fi afectată majoritatea în CJ, anunțată acum două săptămâni, formată din PSD și UNPR.

Seminar de protectia mediului, cu situatii practice, la CCIAT

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, organizează, în 27 iunie, un seminar cu tema „Responsabilități în domeniul protecției mediului în conformitate cu legislația în vigoare”. Cei interesați pot trimite cazuri care vor să fie analizate.

PNL Timis o ia de la 0 in anumite organizatii, cel putin teoretic! Cum va fi masurat Popoviciu

Mult discutata analiză a rezultatelor de la alegerilor locale ale PNL Timiș va avea loc, în sfârșit, miercuri după-amiază. Sunt în jur de 30 de organizații cu rezultate slabe, cel puțin una dintre ele va fi decapitată, iar unii candidați din partea superioară a listei pentru CJ ar trebui să renunțe de bună voie. Alin Popoviciu va fi și el evaluat… în general.

Dupa aproape 60 de ani, Casa Studentilor e la un pas sa ajunga in strada

Casa de Cultură a Studenților din Timișoara ar putea rămâne fără sediu! De vină este chiria exorbitantă care trebuie plătită lunar și faptul că reprezentanții Ministerului Tineretului au neglijat complet această problemă. Cei mai revoltați sunt studenții, care amenință cu proteste… culturale.

Primarii si presedintii de consilii judetene vor avea pensii speciale! Din banii comunitatii

Legea referitoare la pensiile aleşilor locali, declarată neconstituţională de CCR, a fost reexaminată şi adoptată, marţi, de plenul Senatului. Au fost 101 voturi „pentru”, șase abțineri și unul împotrivă. Senatul este cameră decizională în acest caz.

muncitori in constructii

Pana la sfarsitul anului, Primaria Timisoara da 50 de terenuri de casa pentru tineri

Primăria Timișoara a identificat terenuri pentru 50 de parcele care vor fi destinate tinerilor care vor să-și ridice singuri case. Teoretic, până la finele anului, acestea ar trebui să fie atribuite doritorilor. Trebuie stabilite și niște criterii după care să se facă atribuirea.

Saptamana verde pentru mediu! Universitatea de Vest traieste… ecologic

O săptămână verde! Asta le propune UVT studenților, dar și timișorenilor care vor să trăiască într-un mediu curat, sănătos și echilibrat. Este vorba despre o serie de acțiuni dedicate protejării mediului, care se axează atât pe conștientizarea cetățenilor, dar și pe tehnologiile pentru gestionarea și procesarea deșeurilor.

răzvan nedelcu

Patronul Ingerilor Galbeni, urmarit penal pentru… pornografie infantila

A terorizat și sechestrat zeci sau chiar sute de timișoreni împreună cu gealații de la celebra sa firmă Îngerii Galbeni, dar nu a pățit absolut nimic. În schimb, procurorii l-au prins pentru mai multe fapte cu conotații sexuale. Este vorba de Răzvan Nedelcu, zis și „Calu’”, cunoscutul patron al „îngerilor”.

Noul CL Timisoara se constituie vineri, viceprimarii mai asteapta

La aproape trei săptămâni de la alegeri, noul consiliu local al Timișoarei se va întruni prima dată vineri, 24 iunie. Cei 27 de aleși locali vor fi validați, dar abia săptămâna viitoare se va trece la votarea viceprimarilor. PNL are doar 12 consilieri, cu trei mai mult decât PSD.

Ioan Cojocari e departe de suspendare! Foarte probabil, va iesi la pensie inainte

Acuzat de abuz în serviciu în dosarul Poli, secretarul Primariei Timișoara va apuca liniștit prima de zi de pensie, fără să fie suspendat din funcție. Cazul trebuie să ajungă la instanță, pentru ca actele prin care Ioan Cojocari să fie tras pe dreapta în mod oficial să ajungă la primărie. Momentan, dosarul n-a trecut de camera preliminară și există posibilitatea ca el să fie retrimis la procuror.

Cristi Barbut merge dupa „Flocea” la FC Voluntari

Ajuns la 21 de ani, Cristi Bărbuţ are şanse mari să continue în Liga I, chiar dacă a retrogradat cu Poli Timişoara în Liga a II-a. Atacantul de buzunar a fost ofertat în această vară de campioana Astra Ploieşti, dar va ajunge la FC Voluntari, unde este dorit de Florin Marin, antrenor care a pus şi el umărul la retrogradarea timişorenilor în liga secundă.

Robu spune ca a plantat 10.000 de copaci: E unul din farmecele Timisoarei, dar nu putem fi talibani

E acuzat că „defrișează” fără milă orașul, dar primarul Nicolae Robu spune că nici vorbă de așa ceva! El promite că și în cel de-al doilea mandat va planta cel puțin la fel de mulți arbori ca în primul, adică, după propriile estimări, peste 10.000. Furtunile din ultimele zile au pus la pământ în jur de 25 de copaci.

Joss Stone canta la Timisoara! Vom avea patru zile de Plai

Plai anunță o ediție din ce în ce mai spectaculoasă. După ce au anunțat nume precum Bob Geldof și Milky Chance, organizatorii mai au o veste bună pentru fanii evenimentului. La Timișoara va ajunge și celebra cântăreața britanică Joss Stone. Anul acesta, îndrăgitul Plai Festival va avea o zi în plus.

Vacanta in Toscana, locul pe care n-ai sa-l uiti niciodata / FOTO

Unul din cele tărâmuri unde liniştea îţi inundă sufletul şi ţi-l umple instantaneu de bucurie. Unde fericirea izvorăşte din zidurile clădirilor medievale, din colinele nesfârşite verzi şi aurii, din zâmbetele oamenilor. Toscana este îmbinarea perfectă dintre natură şi artă, regiunea unde soarele are cea blândă lumină și unul din acele locuri pe care nu ai cum să le mai uiţi vreodată.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni, va întrerupe marți, 21 iunie, între orele 9 și 14, furnizarea apei calde la PT 15. Având în vedere ca defecțiunea a apărut la branșamentul de apa rece, lucrările vor fi efectuate în colabrare cu Aquatim. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondați străzilor Cuvin,

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Ion Ionescu de la Brad bl. B25, sc. B, orele 9 – 17; Giarmata – Zona str. Morii, Pobeda, Săcălaz – Zona str. IV, Lăpușnic, orele 9 – 17; Checea (p), orele 10 – 15.

Top