Stirile din ziua: 5 iunie 2016

La Buzias, Sorin Munteanu il trimite acasa pe Alger Ilas!

La Buzias, Sorin Munteanu il trimite acasa pe Alger Ilas!

Unul dintre cei longevivi primari din Timiș va părăsi scaunul pe care îl ocupă de patru mandate! Alger Ilaș (PSD) a pierdut alegerile în fața lui Sorin Munteanu (PNL)! În „orășelul inimii”, prezența la vot a fost mult peste media județului.

Alegeri atipice: Timisoara, fara exit-poll! Primele rezultate, in scurt timp

Alegerile locale de duminică s-au încheiat, dar primele rezultatele pentru Timișoara se lasă așteptate. Este pentru prima dată când nu există un exit-poll, astfel că primele estimări vor apărea în următoarele zeci de minute, din numărătorile paralele ale partidelor. Liberalul Nicolae Robu speră să fi convins timișorenii să-i mai fi acordat încă un mandat.

Ora 19: peste 35% dintre timiseni au mers la vot. Timisul ramane codas

Timișul rămâne în coada clasamentului național în ceea ce privește prezența la vot. Până la ora 19, au mers la urne puțin peste 35% dintre alegătorii din Timiș. În cazul Timișoarei, procentul este de aproximativ 25%. Până la ora 19, din timișenii cu drept de vot au mers la urne 35.52%, județul având în continuarea

Timisoara se joaca de-a Titanicul! Ambarcatiunile ecologice s-au intrecut pe Bega

Mai mari sau mai mici, sofisticate sau minimaliste. Așa au arătat ambarcațiunile ecologice care s-au întrecut, duminică, pe Bega. Este vorba despre concursul „Make it! Race it! Recycle it!”, care-și propune să-i învețe pe timișoreni să fie mai responsabili în ceea ce privește reciclarea selectivă.

alegator

Prezenta la vot de peste 200% la Crivobara si Dobresti! Timisul, in topul judetelor cu votanti pe liste suplimentare

Județul Timiș stă prost în ceea ce privește numărul de alegători care au trecut pe la urne, dar e în top la votul pe liste suplimentare. Spre exemplu, în satul Crivobara, procentul de votanți a ajuns la 200%, iar la Dobrești a depășit 214%!

Incidente in trei sectii de votare din Timisoara

Au vrut să dea unor alegători mai multe buletine de vot, dar au fost prinși. Reprezentanții PSD din trei secții din Timișoara au încercat să le ofere unor votanți mai multe posibilități de a-și alege primarul. Unul dintre ei ar fi vrut să facă asta chiar de două ori! UPDATE: Reprezentanții PSD Timiș susțin că nici vorbă de așa ceva.

Candidat la primarie, total pe langa lege! Marius Dugulescu si-a incercat norocul la alta sectie

Candidatul PMP la Primăria Timișoara, Marius Dugulescu, a vrut morțiș să voteze alături de colegii săi de pe lista pentru consiliul local. El a uitat însă un amănunt: la alegerile locale nu poți vota decât la secția la care ești arondat, așa că degeaba a stat „popularul” câteva zeci de minute la negocieri cu membrii secției de votare.

Si a fost… Revolutie: Skin de la Skunk Anansie a facut baie de multime la Timisoara!

rEVOLUTION Festival și-a închis porțile duminică spre dimineață, după două seri în care mii de timișoreni au luat drumul Muzeului Satului Bănățean, transformat, cu această ocazie, într-o lume aparte. Energie, energie, energie – acestea au fost coordonatele serii de sâmbătă. Ediția a treia a acestui vis transformat în realitate poate începe! Cu pregătirile!

Top