„PDL ne-a tratat pe toti cu aroganta si dispret”

Titu Bojin, propunerea USL pentru președinția Consiliului Județean Timiș, e convins că actualul șef al instituției și principalul său contracandidat, Constantin Ostaficiuc, nu le mai poate oferi nimic timișenilor. Social-democratul acuză pe față aroganța „portocaliilor”.

Domnule președinte Titu Bojin, am constatat o radicalizare a discursului dumneavoastră, la adresa PDL.
Nu este vorba despre o radicalizare, ci despre o realitate. E adevărat că, la ultimele întâlniri cu cetățenii, am vorbit deschis despre ceea ce a făcut PDL în ultimii opt ani. Adică, a tăiat pensile și salariile, a redus ajutoarele sociale, a umilit profesorii șioamenii de cultură.

Cei de la PDL susțin că aceste măsuri au fost absolut necesare, pentru ca România să nu se prăbușească.
Acest tip de motivație ascunde, de fapt, o incompetență crasă a fostei guvernări. Haideți să ne uităm în urmă și să vedem ce fel de oameni a promovat PDL. Amatori, diletanți, clienți politici. Haideți să vedem ce fel de miniștri a numit PDL. Cu asemenea personaje este evident că România a fost condamnată la sărăcie. Când arunci milioane de euro pe proiecte inutile, menite doar să aducă bani firmelor de casă, nu poți să afirmi că reduci veniturile populației pentru a scăpa țara de criză. Criza din România a avut o componentă originală! Dacă vreți, o componentă portocalie!

La nivel județean, ce reproșați PDL?
Niciodată nu am să vorbesc despre chestiunile de ordin personal ale adversarilor politici, însă din punct de vedere al acțiunii administrative, PDL nu poate să vină cu nimic în fața cetățenilor. Constantin Ostaficiuc conduce de mai bine de 16 ani acest județ, fie din poziția de subprefect sau de vicepreședinte al Consiliului Județean, fie din funcția de președinte al CJT. A crescut cumva standardul de viață al timișenilor, în tot acest timp? Marile proiecte au ocolit Timișul. Municipiul Timișoara nu are o șosea de centură, pentru scoaterea traficului greu din oraș, sunt drumuri în județ pe care nu poți să circuli, contractele din fonduri publice și europene au asigurat funcționarea firmelor pedeliste, iar multe dintre lucrările edilitare sunt de proastă calitate.

PDL a obținut multe voturi în Timiș, în ultimii opt ani…
Așa este, dar ce au avut de câștigat timișenii? Buna colaborare dintre administrația Ciuhandu și administrația Ostaficiuc a transformat cumva Timișoara într-un oraș cu adevărat european? Nici vorbă! Municipiul de pe Bega este poluat, este blocat de multe ori din cauza traficului, este nesigur din cauza infracționalității stradale. Avem unități spitalicești în județ în care actul medical se desfășoară ca în timpul războiului. Ce a făcut PDL, până la urmă? Ne-a tratat pe noi toți cu aroganță și dispreț! S-au comportat cu noi de parcă ar avea un altfel de sânge, o altă grupă sanguină!

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

42 comentarii pentru acest articol

Luikx a spus: (mai 24th, 2012 at 07:43 )

PDLul a tratat o tara intreaga cu dispret!!!

bojin a spus: (mai 24th, 2012 at 08:09 )

titu bojin e doar un betiv arogant care nu-si vede de lungu nasului!
e doar un alt mare nesimtit comunist

mirela a spus: (mai 24th, 2012 at 08:10 )

Las ca de acum veti vedea ce inseamna cu adevarat dispretul.?

nici in 100 de ani a spus: (mai 24th, 2012 at 08:12 )

nici in 100 de ani nu o sa ajungi tatucule la nivelul managerial al lui ostaficiuc..de fapt sunt convins ca nu esti in stare nici macar sa il ajungi pe sirbu, care a fost o catastofa pt judetul timis

banatean a spus: (mai 24th, 2012 at 08:13 )

pfoaiiii….ce nu-i suport eu pe comunisti astia care au votat impotriva salvari echipei de fotbal!

alooo a spus: (mai 24th, 2012 at 08:14 )

nea bojine!!!! uita-te la ce fac astia ai tai la bucuresti!!!ca nu mai reusesc sa tina euro in frau deloc si astfel ucideti toti oamenii de afaceri care au luate credite in euro!! vai de mama noastra!! ne mananca usl-ul!!!!

cat tupeu a spus: (mai 24th, 2012 at 08:18 )

domnule bojin..ati demonstrat pe linie de partid ca nu sunteti in stare de nimic si ca totul e doar o mare gargara fara sare
sefu tau ponta a alcatuit un cabinet de incompetenti care pica unu cate unu…la fel de incompetent esti si matale si ar fi bine, cand mai treceti cu alaiul ala mare de 50 de persoane prin comuna noastra, sa nu mai rupeti toate afisele care le prindeti in cale si sa nu mai pavati toti pomii cu poza matale ca nu suntem chiar toti curiosi de fata ta in fiecare dimineata

pruna, prunisoara a spus: (mai 24th, 2012 at 08:21 )

decidactie pt nea bojin

:))) a spus: (mai 24th, 2012 at 08:22 )

:))..bine Bojine…infractionalitatea nu a crescut si din cauza fiului tau? parca a facut ceva puscarie pana ce l-ai scos pe cautiune ca ai nevoie de fonduri de campanie…apropo de unde are USL-ul gramada asta de bani pentru bannere…daca va mergea rau in ultimi ani nu aveati de unde sa investiti atat.
evz.ro/detalii/stiri/bojin-junior-condamnat-470416.html

??? a spus: (mai 24th, 2012 at 08:25 )

a fost un manager foarte slab la apele romane,deci nu stiu cum dracu isi imagineaza ca va conduce un intreg judet!
uitati-va numai la canalul bega in care s-au bagat o gramada de bani!
uitati-va bine!!si spuneti-mi..arata bine?

bojinut a spus: (mai 24th, 2012 at 08:29 )

umbla vorba prin targ ca prin toate comunele prin care trece, le promite tuturor…carduri!!..are si de unde ..intrebati-l pe fisu

curaj a spus: (mai 24th, 2012 at 08:30 )

cand vedem o confruntare intre tine si ostaficiuc?ca vad ca esti tare in mierla!

adrian a spus: (mai 24th, 2012 at 09:16 )

Dupa cum scrieti, se vede ca nu-l cunoasteti si n-ati vorbit cu el!Despre Bojin e vorba! Cat despre Ostaficiuc….da, se vede ca sunteti din gasca lui!

Vuvuzela a spus: (mai 24th, 2012 at 09:25 )

Ce mai face Maran nea Bojine? Se lauda ca acum pune mana pe padurea aia ca doar il ajuti matale

mircea a spus: (mai 24th, 2012 at 09:32 )

Intr-adevar, Ostaficiuc a facut asa de multe pentru judet, dar nu se vede nimic!

Carina a spus: (mai 24th, 2012 at 09:44 )

ce a facut Ostaficiuc pentru Timis? concret? afaceri cu apropiatii printre care se numara si Bojin. sunt amandoi pe-o mana!

ionescu a spus: (mai 24th, 2012 at 09:50 )

D.le Bojin de prietenia d.voastra cu Ostaficiuc se stie ,nu mai faci atata gargara ieftina ca nu tine,, decat la prosti,, si acum spuneti ca pdl-ul a facut atata rau pana acuma cu oameni care acum sunt la voi(PSD sau USL sau FSN)sau cum va mai numiti acum ,gen ghita vama,,=Ciobanu=Spaga=trafic tigari….etc …sper sa va ia draqu pe totii!!!!!!SUCCES LA ALEGERI….

las-o mai moale! a spus: (mai 24th, 2012 at 10:00 )

Bojine las-o mai moale cu acuzele ca nu e chiar asa. Ostaficiuc a reusit sa atraga multe proiecte si a facut de n ori mai multe drumuri decat ati reusit voi, a facut jumate de centura si pentru cealalat a obtinut finantare, lucru pe care nici ministru nu-l stia, a accesat fonduri europene etc. Acuma spune-ne tu ce ai facut 20 de ani la ape

un cetatean a spus: (mai 24th, 2012 at 10:43 )

Bojine esti cam cu morcovu-n c.r sau de ce ti-ai ,,radicalizat” discursu? Probabil pentru ca altceva mai bun nu ai si at adopti strategia unui frustrat.

Boss a spus: (mai 24th, 2012 at 11:32 )

bine ca v-ati trezit voi pd-listii sa comentatii, voi care chiar nu ati facut nimik ci doar ati furat…

@Boss a spus: (mai 24th, 2012 at 11:48 )

Bine Boss :))…pupa-l pe Bojin in fund, poate te scoate si pe tine pe cautiune ca pe propiu fiu inchis pentru frauda, furt si insaleciune. Asa tata, asa fiu :)))

siguuur a spus: (mai 24th, 2012 at 12:26 )

In afara de a ataca nu stiu sa zica nimic. Este a 4 oara cand vad titlul asta. Si este alt discurs. A murit ala de scrie discursurile, ce naiba? Daca ar castiga, 3 ani ar comdamna greaua mostenire si in ultimul an ar face campanie, cam asa vad eu cei 4 ani de mandat.

pfff a spus: (mai 24th, 2012 at 12:27 )

In afara de a ataca nu stiu sa zica nimic. Este a 4 oara cand vad titlul asta. Si este alt discurs. A murit ala de scrie discursurile, ce naiba? Daca ar castiga, 3 ani ar comdamna greaua mostenire si in ultimul an ar face campanie, cam asa vad eu cei 4 ani de mandat.

Adina a spus: (mai 24th, 2012 at 12:28 )

pd-listii !!!! asta se cheama campanie??? Sa precizati ce a facut Ostaficiuc pentru judet in 16 ani??? Sa ne putem da seama ….. Ca nu prea se vede nimik in Timis…………………. din pacate.

cristi a spus: (mai 24th, 2012 at 12:29 )

pfoai…. cata pedelime la comentat…. sunt un banatean 100% si apolitic (simteam nevoia sa precizez pt pdl-isti)…. timisoara este cel mai poluat oras din tara si pe langa asta ostaficiuc nu a facut nimic pentru timis… desi pdl era la guvernare si banii se dadeau pe criterii numai politice in timis nu se vede acest lucru… rusine ati furat de la oamenii saraci si ati dus timisul in halul in care este acum…

ursu a spus: (mai 24th, 2012 at 12:33 )

cati pedelei scosi la interval la comentat…. timisoara este cel mai poluat oras din tara, cu cei mai multi copii cu probleme pulmonare … ostaficiuc ce a facut ?…. NIMIK… desi pdl era la guvernare si banii se dadeau doar pe linie de partid, in timis nu s-a construit NIMIK….. RUSINE

Boss a spus: (mai 24th, 2012 at 12:35 )

bine ca voi pd-listii tot timpul ati respectati legea… in locul vostru m-as abtine. aveti zilele numarate… prin postarile voastre se vede disperarea si teama…

crinuta a spus: (mai 24th, 2012 at 12:42 )

dar ce disperati sunteti!!! va e frica, de asta tot il criticati pe bojin! stiti ca nu mai aveti nici o sansa sa castigati alegerile! daca faceati ceva bun pentru timis si pentru tara asta cu siguranta nu mai aveati emotii inainte de alegeri! sa va fie rusine! improscati cu noroi in oameni fara niciun motiv, doar ca sa va aflati in treaba! rusine PDL! sper sa scap de voi, ca m-am saturat! ati distrus tara asta!

hahahaha a spus: (mai 24th, 2012 at 13:25 )

criunuta, boss(chetar) si adina…noroc ca voturile voastre inseamna doar unul :))

@Boss a spus: (mai 24th, 2012 at 13:36 )

Bine Boss!!! De cand este guvernul Ponta leul este in picaj. De ce? Sa nu dai vina pe Grecia ca atunci toata zona euro ar trebui sa fie in haos. Daca ai citi Financial Times(stiu ca este in engleza, asa ca sa nu ii dai lui Bojin ca nu intelege) ai vedea ca cei de dincolo(ma refer la investitori, finantisti) nu au deloc incredere in cea ce se intampla in Romania, nu au incredere in struto-camila USL. Suntem singura tara din regiune care era in crestere economica, tara laudata de Germania pentru ca nu suntem o moara de gatul Europei. Referitor la bugetari, jumate ar trebui dati afara, ca majoritatea sunt degeaba, angajati pe pile si nu produc nimic. Dar esti prea ingust(si la minte si la vedere) ca sa observi vederea de ansamblu, asa ca slavestel in continuare pe militianul Bojin care nu a fost in stare sa educe un copil si pe bunicuta Iliescu, adevaratul criminal al natiunii romane.

@adina a spus: (mai 24th, 2012 at 13:53 )

auzi..ma lesi ? chiar nu vezi nimic facut in timis?chiar nimic?hai sa fim seriosi…sau hai la un control de ochi..sau trezeste-te ca dormi in papuci…

cosma a spus: (mai 24th, 2012 at 17:19 )

Ce disperare pe pedelistii astia infecti! :))

danilov a spus: (mai 24th, 2012 at 17:21 )

Oamenii sunt satui de Ostaficiuc si de PDL, asta se vede, atat in Timisoara cat si in restul judetelui! Bojin este un om al oamenilor, il sustine toata lumea incepand de la tineri si terminand cu pensionari!

adi a spus: (mai 24th, 2012 at 17:32 )

Pai cum sa nu fie satui frate, la cate s-au facut in tara asta! Nu vezi ca le e rusine si cu culoarea lor, candideaza cu albastru acum? Ce penibil!

aiiiihaaaa a spus: (mai 24th, 2012 at 17:50 )

Daca ar fi fost facut totul cu cap si de oameni competenti, nu eram in nebunia asta, nu traiam intr-o tara in care nu sti daca ai bani de paine, nu eram ingrijorati de obtinerea unui loc de munca, nu eram obligati sa traim pe un salariu de mizerie (shi ala taiat cu nesimtire), MEDICII, PROFESORII, COPII NOSTRII nu aveau ganduri sa isi paraseasca tara, pamantul, prietenii, parintii (totul) pentru un trai mai bun,pentru un loc de munca, pentru a fi sclavi la italieni, nemti, francezi etc. NU ERA ATAT DE MARE DIFERENTA DINTRE OMUL BOGAT SI CEL SARAC…. intre firmele PDL -iste si altele ….. intre oamenii portocalii si restul….. banii ar fi pe strada nu la saltele PORTOCALIIIIIIII……

@adi a spus: (mai 24th, 2012 at 17:55 )

fratzica….. exista oameni care urasc portocaliul doar pt faptul ca le-a distrus viatza……. atat a lor cat si a copiilor…. ar trebuii sa se numeasca Partidul Distrugatorul Lumii.

@adi a spus: (mai 24th, 2012 at 18:00 )

Fratzica….. sa fim realisti… cati oameni urasc protocaliul doar pt ca le-a distrus viatza….. atat a lor cat si a COPIILOR….. ar trebuii sa se numeasca PARTIDUL DISTRUGATORUL LUMIII!!!

@adina a spus: (mai 24th, 2012 at 18:10 )

99% din lucrari sunt facute degeaba,
sunt facute doar pt ca trebuia facut ceva cu firma X (pedelista) sa nu intre in faliment,
sunt facute pentru prietenul pedelist X,
sunt facute pe multi multi bani pe facturi si in realitate nici macar jumatate nu a costat.
ASA SA TOT FACI……. HAI SA VEDEM SI FACTURILE…. SA VEZI ACOLO PRETURI, NU PE PIATA…

@ADINA a spus: (mai 24th, 2012 at 18:21 )

of…..99% din lucrari sunt facute degeaba,
sunt facute doar pt ca trebuia facut ceva cu firma X (pedelista) sa nu intre in faliment,
sunt facute pentru prietenul pedelist X,
sunt facute pe multi multi bani pe facturi si in realitate nici macar jumatate nu a costat.
ASA SA TOT FACI……. HAI SA VEDEM SI FACTURILE…. SA VEZI ACOLO PRETURI, NU PE PIATA.

andrei a spus: (mai 25th, 2012 at 01:24 )

Si-au batut joc de tara portocalii astia, efectiv ne-au ingenuncheat ca si popor, ca si tara, incepand cu Chioru care afirma sus si tare… nu va convine in Romania? Plecati! si terminand cu pedelisti de rand sfidatori si aroganti de zici ca se cred miezul din p****

@PSD-ei a spus: (mai 25th, 2012 at 08:46 )

Cum spunea cineva mai sus, a avea un argument cu un PSD-ist ii ca si cand ai juca sah cu un porumbel. Nu are capacitate cognitiva si stie numai sa sa injure, daca atata poate, trebuie lasat in saracia lui mintala.

unguru' bulan a spus: (mai 25th, 2012 at 09:37 )

oricum costi nu mai iese…. este timpul sa se pensioneze asa cum s-a pensionat ciuhi… a furat prea mult in ultimii ani… cot la cot cu guvernul boc… locul lui este la mititica, acolo pe str popa sapca sa vada cum arata peretii pe interior

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Grevă japoneză, la Registrul Comerțului. Angajații cer o majorare a salariilor cu 15%

O nouă categorie de angajați din sistemul public demarează protestele în vederea majorării salariilor. Cei care lucrează în cadrul Oficiilor Registrului au intrat joi în grevă japoneză. Principala solicitare este de ordin financiar, mai precis o majorare cu 15% a salariilor. Membrii Sindicatului Angajaţilor din Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (SAONRC) nu vor întrerupe lucrul,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Grevă japoneză, la Registrul Comerțului. Angajații cer o majorare a salariilor cu 15%
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

sorin predescu

Un vechi liberal cheamă la vot împotriva lui Nicolae Robu: lipsă de caracter și satisfacție în a face rău

Sorin Predescu, Directorul Direcției Județene pentru Cultură Timiș, i-a făcut o caracterizare pe Facebook fostului primar Nicolae Robu:  lipsă de caracter și satisfacție în a face rău. “N-am chef să râdă toată țara de noi că l-am ales primar pe Robu, n-am chef să le explic la copii că asta e, a fi ridicol și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un vechi liberal cheamă la vot împotriva lui Nicolae Robu: lipsă de caracter și satisfacție în a face rău
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

SCM Timişoara a câştigat cel mai important meci al sezonului şi rămâne în elită

Prim-divizionara de baschet SCM Timişoara s-a impus în meciul 4 al seriei de evitare a retrogradării la Ploieşti, după o repriză de prelungiri, 87-85 şi va continua în elită aşa cum a făcut-o în ultimele patru decenii. Partida a fost extrem de echilibrată, a avut parte şi de spectacol şi de suspans până la ultima...
Citeşte tot articolul Citeste articolul SCM Timişoara a câştigat cel mai important meci al sezonului şi rămâne în elită
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Miercuri, în prezența reprezentantului Companiei Naționale de Investiții (CNI), a primarului Florin Bucur, a constructorului, dirigintelui de șantier, specialiștilor externi ş.a. a fost recepționată investiția ”Construire bază sportivă tip 1 în localitatea Urseni”. Valoarea lucrărilor a fost de peste 6,5 milioane de lei. Baza sportivă este situată în 𝐔𝐫𝐬𝐞𝐧𝐢, Str. Salcâmilor nr. 𝟐𝟎 și va...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost recepţionată noua bază sportivă de la Urseni (comuna Moşniţa Nouă). Are inclusiv un stadion de fotbal cu 500 de locuri
„Conurbația Timișoara-Arad ar trebui să fie una dintre temele principale ale dezbaterii electorale de la aceste alegeri locale”, crede rectorul UPT. Dacă în anii 2000, Timișoara și Aradul au însemnat o importantă poartă de intrare a investițiilor străine în România, în ultimii ani, alte orașe, de nivel similar, au recuperat diferența, iar unele dintre ele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Florin Drăgan, rectorul UPT pune pe tapet înainte de alegeri o temă cu adevărat importantă, uitată de candidaţi: Conurbația Timișoara-Arad
Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș propune iubitorilor de folclor un adevărat maraton folcloric cu peste 14 ore de spectacol de cântece și dansuri, grai bănățean, expoziții de artă populară, meșteșuguri, gastronomie tradițională, eveniment care va reuni peste 200 de artiști. Sâmbătă, 20 aprilie 2024, la ora 13:00, la Căminul Cultural din Giarmata...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lada cu Zestre ajunge la Ghiroda și la Giarmata. Invitați în recital la Festivalul – Concurs, Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul
O nouă categorie de angajați din sistemul public demarează protestele în vederea majorării salariilor. Cei care lucrează în cadrul Oficiilor Registrului au intrat joi în grevă japoneză. Principala solicitare este de ordin financiar, mai precis o majorare cu 15% a salariilor. Membrii Sindicatului Angajaţilor din Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (SAONRC) nu vor întrerupe lucrul,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Grevă japoneză, la Registrul Comerțului. Angajații cer o majorare a salariilor cu 15%
Timp de două zile, astăzi și vineri, publicul este așteptat în vizită la Banca Națională a României. Frumoasa clădire din centrul Timișoarei își deschide porțile pentru o serie de tururi ghidate. În contextul aniversării a 144 de ani de la înființare, Banca Națională a României invită publicul larg la cea de-a patra ediție a evenimentului...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, așteptați să viziteze sediul local al Băncii Naționale a României
Peste 100 de vehicule istorice vor fi prezente, sâmbătă, la Timișoara, în Piața Unirii, la Retroparada Primăverii. De la ora zece, iubitorii automobilelor vor putea vedea pe viu câteva vehicule de valoare din istoria auto. După cum spuneam, se anunță un număr de peste 100 de vehicule istorice expuse, marea majoritate aparținând colecționarilor din Timis,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sâmbătă are loc Retroparada Primăverii. În Piața Unirii vor fi prezentate peste 100 de automobile istorice
La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale
Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara a organizat miercuri, la Universitatea Ştiinţele Vieţii din Timişoara, o conferință de prezentare a proiectului „Climat mai sigur în zona de frontieră româno-sârbă.”. Proiectul este în valoare financiară de 13,8 milioane de euro , fiind cofinanțat de Uniunea Europeană cu 85% din total. La conferinţă au participat reprezentanți...
Citeşte tot articolul Citeste articolul „Climat mai sigur în zona de frontieră româno-sârbă”. Proiect transfrontalier de importanţă strategică, prezentat la Timişoara
Este una din cele mai apreciate persoane din lumea fitness-ului bănăţean. Antrenoare personală cu stil şi legendă naţională în crossfit. Vorbim despre Antonia Andreea Maliţa, sportivă pur-sânge. „De loc sunt din Reșița sau cum îl mai știu unii ”satul cu tramvaie”, locul acela prin care treci să mergi la Văliug. Am practicat sportul de mică...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Când un simplu hobby devine o pasiune adevărată şi apoi un stil de viaţă! Antonia Andreea Maliţa, campionă naţionala la crossfit
Top