Intoarcerea PSD, e vremea interlopilor

„Procurorii care l-au anchetat pe Adrian Năstase ar trebui arestați!”, proclama Titus Corlățean, cu puține zile înainte de-a fi învestit în scaunul de ministru al Justiției. Mesajul clar, fără dubii, al ministrului a fost corect recepționat la Timișoara. Astfel, liderul interlop Lucian Torj, fost consilier PSD în comuna Biled, a fost achitat de judecătorii timișoreni.

Și asta cu toate că pe numele lui s-au strâns acuzații extrem de grave, precum șantaj cu folosirea violenței, înșelăciune, constituire de grup infracțional organizat, proxenetism etc. (La nivel de zvonuri se spune că și lideri ai PSD Timiș s-au înfruptat din „prospăturile” scoase la produs de către colegul lor de partid).

Prin această achitare, Justiția timișoreană a remis un „comunicat de presă” pentru uzul intern al interlopilor: liber la extorcări de bani, cămătărie, jafuri, trafic de droguri, tâlhării etc. Probabil că, în cel mai scurt timp, politicienii vor da undă verde și traficului de țigări de pe frontieră, o altă îndeletnicire a interlopilor timișoreni.

Fiindcă, orice s-ar putea spune despre Guvernarea PD-L, în respectiva perioadă interlopii au dus-o ceva mai greu, măcar de frică justițiabilii făcându-și cât de cât treaba. Asta nu înseamnă că lideri din PD-L n-ar fi avut legături cu personaje din lumea interlopă. Numai că, în ceea ce privește PSD, legătura acestui partid cu această lume este mult mai strânsă, chiar indestructibilă. Iar de Justiție nici nu poate fi vorba.

În timpul ministeriatului Rodicăi Stănoiu, arestările se dictau în ședințele PSD, așa cum rezultă din niște celebre stenograme. Nici Victor Ponta n-a lămurit sinuciderea misterioasă a fostului său coleg, procurorul Cristian Panait. Care avea o mare „vină”: a fost pus de PSD să cerceteze un procuror care îl investigase pe un lider social-democrat din Bihor cu mari legături în lumea interlopă. Or, justițiarii noștri, mulți dintre amici ai interlopilor, chiar de acest mesaj au nevoie de la PSD: ne-am întors noi, iar prietenii noștri trebuie lăsați în pace. Rămas bun, Justiție română, oriunde te-ai afla!

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

20 comentarii pentru acest articol

claudia a spus: (mai 13th, 2012 at 13:05 )

de data asta, pot spune ca ai scris un articol foarte bun si foarte real.

va veni vremea cand noi toti vom regreta guvernul Boc!

Pentru ca eu, ca om de afaceri ma gandesc cum va fi fara cota unica de 16 % c cu una de 30 %…de unde platesc?

iar voi, jurnalistii, va veti reamnti cum e sa scrii cu pumnul in gura, ca pana in anul 2004…

Carina a spus: (mai 13th, 2012 at 13:22 )

Dar cu Dorin Candea, de exemplu cum sta treaba? Condamnat pentru trafic ilegal de masini si uns sef la ARR de Ostaficiuc si gasca? Ai scris si de cazul ala nimic de spus de asta e de apreciat pozitia ta corecta in general

Ioana a spus: (mai 13th, 2012 at 13:36 )

Eu gandesc altfel poate a venit ziua cand toti ar trebui sa de-a socoteala drepta,pentru faptele lor, indiferent din ce partid fac parte si noi sa votam pe cel care al stim ca in acest oras a avut performante si a fost corect cu cetateni din Timis!
Ioana. 13.05.2012

intoarcerea baronilor a spus: (mai 13th, 2012 at 14:23 )

normal ca au venit astia si putem sa spunem adio la ce progrese s-au facut pana acum in domeniul justitiei. A inceput raiul baronilror pesedisti!

Corina a spus: (mai 13th, 2012 at 14:32 )

Progrese in domeniul justitiei? Ar fi de ras daca n-ar fi de plans….

Liviu a spus: (mai 13th, 2012 at 15:53 )

Sa Intelegem ca inclusiv robu e sustinut de interlopi? Probabil ca da, la Cati bani arunca in campanie.

Connaisseur a spus: (mai 13th, 2012 at 17:11 )

Desi incerci sa sugi ceva malai de la USL, draga Ino, ai ramas în continuare capra lui Ostafiecuc …. şi nu de acum, ci de vreo 8-9 ani!!! Bravos, tot asa şi poate se prind dracului si cei care te plătesc că te platesc degeaba!

Petru Truica a spus: (mai 13th, 2012 at 18:12 )

Mi-e groaza ca revine PSD-ul in Timis, dar locuitorii isi merita soarta. Da, asa va fi si iar ne alunga din tara ca in anii 90. Si atunci, toti interlopii, de la mic la mare, faceau ce voiau. Justitia era complet obedienta si toti boss-ii faceau ce vroiau in Timisoara.

Se pare ca asa va fi, ii cumpara pe milioanele de pensionari si bugetari cu cativa lei si apoi le inchide gura intelectualilor si tuturor care iubesc dreptatea si care sunt prea putini si slabi si dezbinati ca sa se opuna.

Iar tinerii de azi, habar nu au de ce s-a intamplat in anii 90 si inainte, si vor vota cu tanarul „inocent” Ponta.

Pour le Connaisseur a spus: (mai 13th, 2012 at 19:55 )

Esti o sluga de ziarist care nu intelegi ca sunt unii care pot sa scrie fara sa primeasca comenzi. A, si esti si esti si plin de frustrari. Dar, tu nu esti vinovat ca nu existau prezervative atunci cand ai fost proiectat la betie.

Ne-cunoscător a spus: (mai 13th, 2012 at 21:04 )

– Iote, dom’le, s-au franțuzit p(r)ostacii de toate culorile (și duhorile)… Poate, poate, reușim să scăpăm de voi și de păpușarii voștrii – politicianiști penibili – pe care-i slugăriți cu sârg pentru câțiva arginți !

Connaisseur a spus: (mai 13th, 2012 at 23:24 )

Pentru Pour le Connaisseur şi Ne-cunoscător: Nu va port pica pentru postările in care ma urecheati. Ca să vedeti pe cine aparati (si daca Ino poate scrie fara a primi comenzi), vă rog insa sa cititi arhiva Evenimentului Zilei – editia locală din 2003-2004, si dupa aia poate putem dialoga.
Cu remarci din recuzita portocalie (chipurile, democratizată!) nu cred ca se poate intemeia un dialog. Asta in cazul in care nu doriti deja legiferarea delictului de opinie!

opinie a spus: (mai 14th, 2012 at 09:46 )

Si poate sa spuna cineva, cu dovezi ca nu e asa, ca ceva din articolu asta e incorect? Pe vremea PSD-istilor ati vazut vreodata arestati din interior? Niciodata! Ponta a iesit in fata tribunalului cand l-au legat pe unu de-a lor si Nastase cu nu stiu cate condamnari sta bine emrsi si ne conduce….exemple cat mai elocvente si lista poate continua

nae l. a spus: (mai 14th, 2012 at 10:57 )

Ino,ai fost,esti si vei fi un ziarist moral ! Merita sa lupti in continuare !

Inger a spus: (mai 14th, 2012 at 20:23 )

Peste tot sunt interlopi, in toate partidele, dar pe vremea PSD n-am vazut niciodata unul de-al lor arestat! Oare pentru ca nu existau? mda

De unde au invatat? a spus: (mai 14th, 2012 at 20:25 )

De unde au invatat localii PSD-isti sa se infrupte din placerile oferite de interlopii proxeneti? Pai de la liderul maxim, dl Ponta, uitati scandalul cu pitzipoancele PSD oferite de alt proxenet celebru, unul din fratii Negoita?

Cosmin a spus: (mai 15th, 2012 at 17:49 )

Pai e si normal,voi de unde credeti ca vin milioanele de euro cheltuite in campanie.La noi nu se strang ca la americani,din donatiicurile oamenilor cinstiti,ci numai din traficuri ilegale si furturi

Silviu a spus: (mai 15th, 2012 at 21:37 )

Din cate imi amintesc,ponta&co. vociferau la infinit de bercea mondialu’,dar vad ca ei au inceput in forta cu interlopii din primele zile de guvernare

Petre Truica a spus: (mai 15th, 2012 at 23:22 )

Deci USL a gasit un analfabet sadea in locul unui plagiator si a unei escroace.

Iar tanarul „Titulescu” – ce oroare aceasta comparatie, adica Ponta, care a spus ca va respecta legea, nu stie ca legea cere ca plagiatorii sa fie exclusi din invatamant. Deci familia Mang&comp…..afara din sistemul national de educatie, vindeti mai departe calculatoare cui vi le cumpara.

Tone Dorel a spus: (mai 21st, 2012 at 02:28 )

ce procurori, ce anchete, veniti in teleorman sa vedeti cea mai corupta politie din tara, cu cei mai corupti politisti si fosti militieni! Aici il veti gasi pe comisarul de la ordine publica Cioc Ion, care bea cot la cot cu infractorii pe carei.i protejeaza de eventuale dosare penale! Tot acest comisar penal, protejeaza un infractor pe nume Tone Dorel, acesta detinand ilegal arma de vanatoare si este cautat de politia spaniola pt complicitate la omor, dar ipj teleorman nu ia nici o masura cu acesta deoarece comisarul corupt Cioc ion, o reguleaza pe ma.sa acestui infractor. 0765.11.30.11 e nr penalului Tone Dorel din com Mavrodin jud TR.

Tzambal a spus: (martie 24th, 2015 at 03:38 )

Vlad Viorel

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

sorin predescu

Un vechi liberal cheamă la vot împotriva lui Nicolae Robu: lipsă de caracter și satisfacție în a face rău

Sorin Predescu, Directorul Direcției Județene pentru Cultură Timiș, i-a făcut o caracterizare pe Facebook fostului primar Nicolae Robu:  lipsă de caracter și satisfacție în a face rău. “N-am chef să râdă toată țara de noi că l-am ales primar pe Robu, n-am chef să le explic la copii că asta e, a fi ridicol și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un vechi liberal cheamă la vot împotriva lui Nicolae Robu: lipsă de caracter și satisfacție în a face rău
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Când un simplu hobby devine o pasiune adevărată şi apoi un stil de viaţă! Antonia Andreea Maliţa, campionă naţionala la crossfit

Este una din cele mai apreciate persoane din lumea fitness-ului bănăţean. Antrenoare personală cu stil şi legendă naţională în crossfit. Vorbim despre Antonia Andreea Maliţa, sportivă pur-sânge. „De loc sunt din Reșița sau cum îl mai știu unii ”satul cu tramvaie”, locul acela prin care treci să mergi la Văliug. Am practicat sportul de mică...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Când un simplu hobby devine o pasiune adevărată şi apoi un stil de viaţă! Antonia Andreea Maliţa, campionă naţionala la crossfit
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

O importată companie din domeniul automotive a deschis la Timișoara cel mai mare centru de testare și validare/Foto

Una dintre principalele companii din domeniul automotive a deschis la Timișoara o nouă locație, aici urmând să fie amplasat cel mai mare centru de testare și validare al companiei la nivel global. Specializată în sisteme de acces și autorizarea în condiții de siguranță a mașinii, compania a inaugurat un Laborator de testare al Centrului de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O importată companie din domeniul automotive a deschis la Timișoara cel mai mare centru de testare și validare/Foto

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara a organizat miercuri, la Universitatea Ştiinţele Vieţii din Timişoara, o conferință de prezentare a proiectului „Climat mai sigur în zona de frontieră româno-sârbă.”. Proiectul este în valoare financiară de 13,8 milioane de euro , fiind cofinanțat de Uniunea Europeană cu 85% din total. La conferinţă au participat reprezentanți...
Citeşte tot articolul Citeste articolul „Climat mai sigur în zona de frontieră româno-sârbă”. Proiect transfrontalier de importanţă strategică, prezentat la Timişoara
Este una din cele mai apreciate persoane din lumea fitness-ului bănăţean. Antrenoare personală cu stil şi legendă naţională în crossfit. Vorbim despre Antonia Andreea Maliţa, sportivă pur-sânge. „De loc sunt din Reșița sau cum îl mai știu unii ”satul cu tramvaie”, locul acela prin care treci să mergi la Văliug. Am practicat sportul de mică...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Când un simplu hobby devine o pasiune adevărată şi apoi un stil de viaţă! Antonia Andreea Maliţa, campionă naţionala la crossfit
Sorin Predescu, Directorul Direcției Județene pentru Cultură Timiș, i-a făcut o caracterizare pe Facebook fostului primar Nicolae Robu:  lipsă de caracter și satisfacție în a face rău. “N-am chef să râdă toată țara de noi că l-am ales primar pe Robu, n-am chef să le explic la copii că asta e, a fi ridicol și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un vechi liberal cheamă la vot împotriva lui Nicolae Robu: lipsă de caracter și satisfacție în a face rău
Comisia de selecție și evaluare constituită la nivelul Consiliului Județean Timiș a stabilit beneficiarii și proiectele din domeniul activității sportive, care vor fi finanțate din bugetul județului. Cea mai mare parte a cererilor au fost aprobate, câteva nu au întrunit punctajul și condițiile cerute. Suma totală acordată este de 3,250 milioane de lei, fiind stabilită...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CJ Timiș a decis cum se împart banii pentru activități sportive
Peste două luni, Primăria Timișoara va putea pregăti licitația pentru desemnarea unei firme care să realizeze  Centrul de colectare separată a deșeurilor prin aport voluntar. Instituția a semnat contractul pentru proiectarea acestui centru, care va prelua 13 tipuri de deșeuri. Prin contract va fi elaborat studiul de fezabilitate (SF) și proiectul tehnic (PT), totodată se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un pas mic pentru un proiect mare. Centrul de predare a deșeurilor, care va fi amenajat pe 2,5 hectare are proiectant
Primarul Dominic Fritz afirmă că, dacă pe vremea lui Nicolae Robu, societatea Colterm a fost căpuşată de clici de partid, acum funcționează pentru timişoreni. Fritz îi răspunde astfel fostului primar care, zilele trecute, a prezentat un grafic pe care l-a denumit “situaţia reală de la COLTERM”. Dominic Fritz afirmă că Nicolae Robu dezinformează din nou,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz reacţionează: Pe vremea lui Robu Colterm a funcționat pentru a fi căpușat de clici de partid
De vineri, 19 aprilie, operele artiștilor români și islandezi realizate în cadrul proiectului de revitalizare a Conacului Mocioni vor fi expuse la Centrul Multifuncțional Bastion. Astfel, după trei săptămâni de expunere pe simezele din capitala Islandei, expoziția eveniment despre Conacul Mocioni revine acasă. Intitulată „Heritage of the past-Future of the Community”, expoziția cuprinde lucrări de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Expoziția dedicată reabilitării Conacului Mocioni revine acasă, pe simeze la Centrul Multifuncțional Bastion/Foto
Din 29 aprilie devine efectiv funcțională obțiunea de a se rezolva online operațiunea de a obține o autorizație de construire, la Primăria Timișoara. Cei care vor depune primele trei astfel de cereri vor fi extrem de fericiți, primele trei solicitări depuse în format digital pentru obținerea autorizației de construire, vor fi operate cu prioritate, fără...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Timișoara devine funcțională rezolvarea online a cererilor pentru autorizația de construire. Primii trei solicitanți, tratați cu prioritate, fără taxe
Universitatea Politehnica Timișoara e pregătită de un nou eveniment în care practic îşi pregăteşze viitorul… Ziua Porţilor Deschise, rezervat viitorul studenţi. UPT a cultivat mereu o bună relație de colaborare cu elevii și cu școlile, organizând o serie de cursuri, concursuri și evenimente dedicate acestora, de la „Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!”,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un eveniment aşteptat se apropie cu paşi repezi: Zilele Porților Deschise la UPT
Top