Nicolae Robu, diagnosticat cu o afectiune cardiaca

Senatorul Nicolae Robu, candidatul USL la fotoliul de primar al Timişoarei, are o afecțiune cardiacă. Robu și-a anulat toate aparițiile publice din următoarele zile. Starea sa a fost confirmată de surse medicale de la Institutul de Cardiologie.

Luni dimineață, Nicolae Robu a fost la un control medical de urgenţă la Institutul de Cardiologie. În timpul consultului, acesta a fost diagnosticat cu boală coronariană trivasculară și este posibil să aibă nevoie de montarea unor stenturi.

O echipă de cardiologi de la institutul timişorean urmează să decidă dacă și la ce intervenţie chirurgicală va fi supus senatorul Robu. Starea sa medicală a fost confirmată atât de prof. dr. Sorin Pescariu, şeful Clinicii de Cardiologie de la Institutul de Cardiologie din Timişoara, cât şi de prof dr. Petru Deutsch, şeful secţiei ATI a institutului.  „Starea domnului Nicolae Robu este bună. În opinia mea, totul va fi bine şi va putea candida la alegerile din iunie”, a spus Pescariu.

 Biroul de presă al PNL Timiş nu comentează situația, confirmând totuși faptul că Nicolae Robu şi-a anulat apariţiile televizate şi activităţile de campanie pentru următoarele zile. „Va respecta decizia medicilor. Încă se efectuează investigaţii. Vom comunica în modul cel mai transparent informaţiile relevante. Nu ştim mai mult la această oră”, ne-a spus Alina Sabou, purtătorul de cuvânt al PNL Timiş.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

35 comentarii pentru acest articol

Alin a spus: (mai 22nd, 2012 at 15:56 )

Insanatosire grabnica si multa sanatate in continuare!

alchimistu_verbal a spus: (mai 22nd, 2012 at 16:16 )

Puterea de a continua nu va lasa intamplarile nefericite sa opreasca firescul lucrurilor. Dorinta de a face bine si a merge mai departe il vor ajuta sa se ridice mai puternic decat inainte de acest nefericit eveniment. Insanatosire grabnica Domnule Profesor!

indiscretul a spus: (mai 22nd, 2012 at 16:24 )

Multa sanatate, caci va fi nevoie!

tm a spus: (mai 22nd, 2012 at 16:25 )

Insanatosire grabnica.

Gogu a spus: (mai 22nd, 2012 at 16:31 )

Dle profesor va urez reuperare grabnica si multa energie pentru restul campaniei! Putina lume va acuza, foarte multa lume va sustine. Timisorenii au nevoie de dvs!

Gogu a spus: (mai 22nd, 2012 at 16:32 )

Si doctorii exagereaza, si putem sa-i intelegem de ce sunt exagerat de precauti, e vorba de VIITORUL PRIMAR al TIMISOAREI!

Kitanu a spus: (mai 22nd, 2012 at 16:35 )

In nici 2 zile e pe piciare vazandu-si de campanie. Eu am avut placerea sa-l cunosc pe Robu personal in nenumarate randuri, si credeti0-ma cand va spun pe cuvant ca nu e genul sa lase un episod minor ca acesta sa ii afecteze campania!

Doru a spus: (mai 22nd, 2012 at 16:46 )

Mi-e rau! Ce texte au propagandistii lu Robu de zici ca ar fi nu stiu cine! Vi-e frica ca nu mai poate continua Robulica si se duc pe apa sambetei cascavalu si promisiunile?

Paula a spus: (mai 22nd, 2012 at 16:46 )

Multa sanatate si putere sa puteti reveni sa sa biruiti in 10 iunie. E nevoie de o schimbare si pe dumneavoastra ne bazam sa o aduceti!

D'ALIN a spus: (mai 22nd, 2012 at 17:27 )

Bla-Bla-Bla…. !

medic a spus: (mai 22nd, 2012 at 17:28 )

indiferent de decizia colegilor mei, domnul robu nu trebuie sa renunte la candidatura si probabil ca asa o sa fie. parca ceilalti candidati nu au afectiuni cardiace? ia sa vedem ce medicamente de hipertensiune ia adi orza…..sa nu se bucure dusmanii de asemenea situatie. multa sanatate si va asteptam pe data de 10 iunie

clau a spus: (mai 22nd, 2012 at 17:45 )

domnule medic, ar trebui sa stiti daca chiar sunteti medic, faptul ca sanatatea unui om e mai presus de orice ambitie si sete de putere a unora. ma mira faptul ca spuneti ca nu trebuie sa tina cont de sfatul medicului. Pai ce fel de primar ar putea fi un om cu asa probleme de sanatate? Dusmani exista numai in opinia unora, care rezoneaza cu acest termen. Sunt oameni si optiuni………ideea este ca avem nevoie de oameni tineri si sanatosi. indifernet de cat se straduiesc unii, Orza va castiga. E cel mai bun dupa umila mea parere. Ma iertati, e doar o parere!

raducu a spus: (mai 22nd, 2012 at 17:54 )

:)) eu cred ca pe Orza il cam manca ficatul de la atata alcool si drog…. poate o fi el mai tanar la exterior dar la interior e stricat din toate punctele de vedere, Domnului Robu ii doresc multa sanatate

Ubu a spus: (mai 22nd, 2012 at 17:59 )

Robu isi continua campania, indiferent cat de mult se oftica contracandidatii! Insanatosire grabnica!

banat republic a spus: (mai 22nd, 2012 at 18:37 )

MULTA SANATATE DOMNULE PRIMAR ROBU! NU-I MAI LASATI PE TARANISTI SA >>>> IN CONTINUARE .

Edi a spus: (mai 22nd, 2012 at 19:01 )

insanatosire grabnica !

Inginerul a spus: (mai 22nd, 2012 at 20:02 )

Postacii PNL-isti se tem ca daca Robu nu mai poate candida pierd si ei ciolanul. Rusine ca spuneti ca nu are nimic Robu, cu sanatatea nu e de glumit! V-ati dat arama pe fata!

kLAUS a spus: (mai 22nd, 2012 at 20:33 )

COMUNISTILOR , NU MAI MINTITI POPORUL !TIMISORENI, VA MANIPULEAZA CA IN 1989. ŞANDRAMAUA COMUNISTA ROBU , EREA ASATAZI IN PARLAMENT SI VOTA LEGEA IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN+UITATIVA LA STIRI SI IL VETI VEDEA.
ROBU ,BOLNAV ? ESTE O MANIp**aRE ORDINARA , VOR SA+L VICTIMIZEZE.
VOTATI PP-DD SI VA SCAPAM DE COMUNISTI+SECURISTI !
DACA NU ? ATUNCI VA MERITATI SOARATA ŞI PACAT DE TINERII CARE SI-AU SACRIFICAT VIAŢA PENTRU O ROMANIE FARA COMUNISTI SI SECURISTI.
TIMISORENI DESTEPTATIVA , VOTATI PP-DD !

BANII a spus: (mai 22nd, 2012 at 20:35 )

La cati bani s-au bagat in campania sa,normal ca e disperat si face cu inima cand se gandeste ca va pierde.Se vede dator vandut deja.

Marius a spus: (mai 22nd, 2012 at 20:55 )

Hmmmm….si victimizarea e strategie de campanie…daca e asa at Robu e mai diabolic decat toti politicienii!

Falafel a spus: (mai 22nd, 2012 at 20:59 )

Faraonul e cam emotionat,dupa ce a pierdut Politehnica,se pare ca va pierde si primaria,si asta inseamna sa piarda si partid,si tot…adica sfarsitul sau ca si persoana publica.Asa ca e greu sa nu faci cu inima:)

nu cred!!!!! a spus: (mai 22nd, 2012 at 21:01 )

asta e o diversiune…se victimizeaza…cere mila timisorenilor si astfel nici nu mai trebuie sa apara in confruntari televizate ca sa vedem cat de bine e pregatit pt primar..asta e strategie de rahat pt a ajunge la coarda sensibila a alegatorului!!
maine va aprarea peste tot si va zice ca si pe moarte va lupta pt timisoreni!!
diversiune va zic ca sa nu vada lumea cat e de slab
nu cred nimic!!!

ieri una..azi alta a spus: (mai 22nd, 2012 at 21:07 )

postacii uslasii zbierau zilele astea pe toate forumurile ca noditi e pionu` pedeleului, ca se retrage acum inainte de finish si da(nu inteleg cum, ca doar nu sunt la el) voturile care erau ale lui, tovarasului orza…acum vine derbedeu asta estompat si se face ca moare, doar doar mai castiga cateva voturi pe mila timisoareanului si castiga cam cum castiga toti la „roamanii au talent”…
deci cu ce e mai bun robu azi in ochii vostrii dragi uslasi??
el ce joc mizer joaca??

.... a spus: (mai 22nd, 2012 at 21:21 )

zici ca suntem intr-un film american, in care marele salvator al natiunii, candidat pt functia suprema, are o interventie televizata in care, printr-un discurs lacrimogen, spune tuturor ca e pe moarte!
il propun pe robu candidat la….oscar!!!

medic a spus: (mai 22nd, 2012 at 21:53 )

stimate domnule/doamna clau, cred ca nu ati inteles problema de fapt. va explic: basescu nu a fost operat de 2 ori in cursul mandatelor sale? a avut cumva contraindicatie la condus tara? nu aveti vre-o ruda cu hipertensiune sau cu alte probleme cardiace? persoana este cumva handicapata? nu conduce masina? nu lucreaza? nu este un sot/soata care sa-si achite obligatiile conjugale? de ce spuneti ca vorbesc prostii? domnul robu poate beneficia de procedee moderne de revascularizatie si apoi se poate considera recuperat 100%. prostia este la cel care nu se interneaza si nu-si vede de sanatate (adica ascunde boala)-acolo este pericolul-deci nu vad care este problema d-voastra
PS clau daca ai peste 45 ani iti recomand sa-ti faci Colesterolul, glicemia, sa-ti masori tensiunea, greutatea, si vino sa-ti facem un test de efort si cu siguranta ai acelasi risc cardiovascular in situatii de stres. te asteptam

breiching niuz a spus: (mai 22nd, 2012 at 22:16 )

de maine orza se lasa de baut si umblat prin cluburi!!!
robu isi revine miraculos impins de o forta divina si merge mai departe!(si nu spre luminita de la capatul tunelului..:| )..
garboni candideaza pt bucuresti
trif afla ca vulturu lui nu mai e crestin
si tot asa mai departe….
o adevarata comedie

Ionel a spus: (mai 22nd, 2012 at 22:32 )

Saracul domnul Robu, multa sanatatea va dorim. Sunt consatean din Bocsig cu dumneavoastra si am fost si la liceul din Ineu, industrial Mihai Viteazu. Cred ca o sa se faca bine inainte de alegeri si poate ii mai bine asa ca nu ajunge sa se certe cu ceilalti candidati.

Bun simţ a spus: (mai 22nd, 2012 at 22:39 )

Credeam că măcar la această ştire veţi avea decenţa să vă abtineţi, voi ăştia 3 lingăi ai lui orza. Omul ăsta n-a făcut rău nimănui, e mişelesc să îl atacaţi intr-un asemenea moment. Iar starea de sănătate a unui om este confidenţială în orice ţară civilizată. Doar la noi apar la ştiri tot felul de „medici” să sifoneze. Urât! Sper să revină în forţă şi să îi strivească pe orza, ciuhandu, cojocari, vişinel & co.

cristti a spus: (mai 22nd, 2012 at 22:53 )

bun simt pe dracu..ceface robu se numeste vrajeala si lipsa de bun simt..iote cum te-a sensibilizat deja maxim..mai putin si versi si vreo 2-3 lacrimi

bobu a spus: (mai 22nd, 2012 at 22:57 )

bun simt ha?ce a facut cu banii pe care fiecare senator i-a primit pt colegiile in care a fost ales?ca eu nu stiu sa fi apaut public pe undeva sa zica ca acea suma sau acel proiect e finantat de banii aia…ahhh…stai ca stiu!! banii aia s-au dus la firmele peneliste care acum tapiteaza tot orasul cu estompatul vostru magar!!!!

gicu a spus: (mai 22nd, 2012 at 23:00 )

si uite strategia prin care robu reuseste sa fuga de confruntari publice cu contra candidatii….

Dany a spus: (mai 22nd, 2012 at 23:53 )

Nici odata sa nu minti ca esti bolnav, fiindca atunci te vei imbulnavi cu adevarat.Eu il cunosc bine pe acest fariseu.Acum chiar a facut un atac de panica,abia acum a inteles in ce competitie a intrat si frica de ridicol il termina.Nu se poate bate el cu Raducanu,Girboni sau nici macar cu prostovanul de Orza.Sunt destui prosti care sa-l voteze chiar si pe handicapatul de Orza.Robule…..retragete ca ai gasit un motiv elegant ca altfel tot te faci de cacao !!! Ti-o trage chiar si Bretea. STOP JOC.

Dany a spus: (mai 22nd, 2012 at 23:56 )

Nici odata sa nu minti ca esti bolnav, fiindca atunci te vei imbulnavi cu adevarat.Eu il cunosc bine pe acest fariseu.Acum chiar a facut un atac de panica,abia acum a inteles in ce competitie a intrat si frica de ridicol il termina.Nu se poate bate el cu Raducanu,Girboni sau nici macar cu prostovanul de Orza. Ti-o trage chiar si Bretea. STOP JOC.

kLAUS a spus: (mai 23rd, 2012 at 01:20 )

TIMISORENII , SUNT PREGATITI DE REVOLUTIA VOTULUI, DUPA REVOLUTIA DIN DECEMBRIE 1989.
VA FI UN EXEMPLU DE BARBATIE, DE CONTINUITATE IN SCHIMBAREA TUTUROR POLITICIENILOR CORUPTI SI COMPROMISI DIN PSD,PNL,PNTCD.
TIMISORENII , VOR VOTA PP-DD !
BANII LA PRIMARIE- HOTII LA PUSCARIE !

Strategie a spus: (mai 25th, 2012 at 00:39 )

trebuie sa recunosc,ca nu il credeam capabil pe Robu de o mutare asa de buna…urmaresc cu interes campania electorala,nu numai la nivel local,cat si national,dar modu prin care s-a fofilat si eschivat de la infruntarile directe cu ceilalti candidati,e pe cat de bun,pe atat de pervers

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Cea mai nouă cucerire a tehnologiei în domeniul realizării de ochelari este acum disponibilă în cadrul Clinicii de oftalmologie și optică medicală VISTA din Timișoara. Un aparat japonez, de ultimă generație, realizează ramele de ochelari ”croite” special pe forma feței beneficiarului, iar cea a lentilelor în poziția ideală față de ochii celui care va folosi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul YUNIKU, cea mai nouă tehnologie din domeniul realizării ochelarilor, este acum prezentă la Timișoara în cadrul Clinicii VISTA
În mai puțin de o lună, în cadrul campaniei de curățare a spațiilor verzi, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri abandonate. Astfel, din 26 februarie până în 18 martie, angajații Horticultura și echipele partenere au ridicat din parcuri, din zonele de joacă, scuaruri și alte spații verzi, pet-uri, ambalaje, resturi alimentare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lupta cu nesimţiţii. În mai puţin de o lună, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri de pe spațiile verzi/Foto
Executat la București, Alin Nica admite că se gândește în continuare la candidatura pentru un nou mandat în funcția administrativă deținută în prezent, de președinte al consiliului județean. Cum, deocamdată se gândește și spune că se va consulta cu primarii liberali din Timiș. El spune că s-a întâlnit deja cu Ludovic Orban, liderul partidului Forța...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica se pregătește de un nou proiect politic. A discutat cu Orban, urmează să discute și cu Fritz
Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază
Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe
La finalul anului precedent, Compania Național de Administrare a Infrastructurii Rutiere le făcea o surpriză neplăcută șoferilor care circulau pe autostrada A1. Nu mai puțin de patru parcări erau închise, așa că cei care aveau … nevoi trebuiau să mai meargă niște kilometri buni pentru a rezolva problema. De scurt timp parcările s-au redeschis, iar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Compania de Drumuri a pregătit 11 milioane de lei pentru paza și curățenia spațiilor de servicii de pe autostrada A1
Universitatea Politehnica Timișoara continuă tradiția de 100 de ani de excelență în educație și cercetare, dar și de colaborare foarte bună cu mediul economic. Tradiția în domeniul mașinilor hidraulice, domeniu în care Aurel Bărglăzan a fost un adevărat pionier și creator de școală, dusă la prestigiu internațional de academicianul Ioan Anton, este continuată azi de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Recunoaştere internaţională. Un succes notabil pentru o echipă UPT în domeniul maşinilor hidraulice
Primăria Timișoara organizează o campanie de eliminare a căpușelor. Acțiunea este programată să aibă loc în perioada 2-6 aprilie 2024, în măsura în care vremea permite desfășurarea în siguranță a operațiunilor. Tratamentele vor fi efectuate terestru și se vor desfășura între orele 21:00 și 05:00. ”În această perioadă, rugăm locuitorii să evite pe cât posibil...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara se luptă cu căpușele
Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, s-a trezit peste noapte, la mii de kilometri distanță, că e zburat de pe postul de președinte al PNL Timișoara. Pentru simplul fapt că l-a “jenat” pe cel care speră să redevină primar al orașului, Nicolae Robu, din nou în urma unei alianțe de nevoie, nu ideologică, cu cei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cosmin Tabără dă de pământ cu Nicolae Robu, după ce acesta l-a zburat de la conducerea PNL Timișoara
O adevărată revoluţie în PNL Timiş! Nu doar Alin Nica şi Cosmin Tabără au fost demişi din funcţiile de lideri ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, ci întregul Birou Permanent Judeţean (BPJ) a fost dizolvat. În Biroul Permanent Naţional a fost desemnat un nou Birou Judeţean, în care a fost cooptat şi Nicolae Robu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ
Top