Ce ne-ar face Marian Iancu daca n-am vota cu Robu?

Mai naiv ca alții în relația cu Marian Iancu, imediat după ce-am auzit că viitorul lui Poli trece prin urna de vot am aplecat urechile la sfatul patronului Politehnicii Timișoara. Așa am aflat că este imperios necesar să-l votez pe liberalul Nicolae Robu ca pe viitor să mai am pentru ce să merg pe stadionul „Dan Păltinișanu”. Nici că m-a mai interesat ce altceva promite candidatul USL, să-i dea Dumnezeu sănătate! Aproape că nu m-au mai impresionat promisiunile cu lărgirea pasajelor Jiul și Popa Șapcă, demolarea porcăriei de „acvariu” din centru, că mie mi-era deja suficientă salvarea lui Poli de la dispariție.

În tot acest timp îmi și imaginam cum afaceristul BkP n-apucă să doarmă până ce nu consultă seară de seară, nerăbdător, ultimele sondaje de opinie ce-i promiteau atât de multe în direcția politică în care s-a angajat. Pentru ca apoi, liniștit de iminenta victorie a lui Nicolae Robu, să facă și să desfacă proiecte pentru revenirea echipei în prim-planul fotbalului românesc. Transferuri de senzație în compartimentul ofensiv, „bombe” în cel median, antrenori celebri și pricepuți cu precontracte semnate stând cu urechile pâlnie la rezultatele exit-poll-urilor de după deschiderea urnelor.

În naivitatea mea asta am crezut. Că Marian Iancu ne învață cu cine să votăm, că de restul se ocupă el. Numai că până și în politică Iancu a început-o prost, cu o minciună. Și la absurd vorbind, imaginându-ne că viitorul primar Nicolae Robu va vrea să salveze pe Poli într-un parteneriat cu Marian Iancu, stau și mă întreb ce vor mai găsi autoritățile locale în clubul Poli, înafară de datorii. Cu ce obraz va mai deschide Marian Iancu gura cu care ne-a sfătuit cu cine să votăm, dacă în câteva zile toată echipa se va destrăma. Scutaru și Axente sunt ca și dați la Dinamo, cu toată supărarea prefăcută a bekapistului că cei doi ar fi semnat peste capul său. Goga cine știe peste ce echipă de „granzi” va da, Florin Ilie n-ar refuza Vasluiul, iar Mera, Poparadu sau Popovici sunt promiși deja Concordiei, ca și cum Marian Iancu n-ar fi știut că Nicolae Robu candidează la Timișoara, nu la Chiajna.

Dacă nici n-am apucat să-l votăm pe Nicolae Robu, că Marian Iancu pune lacăt pe club ca și cum ar lichida un aprozar falimentar, cu groază mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă l-aș fi supărat pe giuleștean și aș vota Nodiți, Grigore Trif sau Adrian Orza. Nici nu vreau să mă gândesc, dar prin cap îmi trec deja imagini cutremurătoare. Cum ar eviscera Marian Iancu maseurii și antrenorii neplătiți cu lunile de la echipele de juniori, cum ar da foc el la generațiile de copii campioni fără puțină milă… Cu bidonul de benzină în mâna stângă și chibritul în dreapta sau invers?

P.S. Cu câteva zile în urmă, cineva mi-a lipit pe ușa casei un autocolant bulină pe care stă scris „Votez Nicolae Robu primar!”. Se și dezlipește al naibii de greu. Nu știu dacă Marian Iancu mi l-a pus acolo, să nu uit ce să fac duminică, dar cu simpatie i-aș atrage atenția candidatului liberal și echipei sale de campanie că unii pentru mult mai puțin s-au răzgândit în fața urnei de vot.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

18 comentarii pentru acest articol

Andrei Popa a spus: (iunie 7th, 2012 at 13:33 )

Sincer nu il mai inteleg pe omul asta, daca intr-adevar doreste sa il sustina pe Robu, ar putea sa stea in spate, mai ales acum ca toti ultrasii din timisoara nu mai vor sa-l vada in ochi!

Alin a spus: (iunie 7th, 2012 at 13:36 )

Chiar nu inteleg ce legatura are Iancu cu Robu! 🙂

Polist a spus: (iunie 7th, 2012 at 13:40 )

Robu sustinea k va asigura continuitatea fenomenului fotbalistic in Timisoara! Eu sincer il cred, iar cand vine vorba de actualul fost patron de la echipa… ma abtin!

@Alin a spus: (iunie 7th, 2012 at 13:46 )

daca nu intelegi, informeaza-te si vei vedea ce legatura are. nu l-am auzit pe robu, in calitatea sa de mare polist, sa-si dea cu parerea despre ce a facut in ultima vreme la poli, desi as fi dorit sa aud ce spune. probabil va cuvanta dupa ce poli moare. deci nu e polist, doar unoportunist. asta nu inseamna ca nu merita sa devina primar.

Ciuhi DISPERATUL a spus: (iunie 7th, 2012 at 13:49 )

votato orzu si veti avea si fotbal,handbal,volei,baschet,polo,hochei,rugbi,tenis de masa,de camp,bowling toate si la baieti si la fete!

troia a spus: (iunie 7th, 2012 at 13:57 )

daca e sa mai iau dupa cum a vorbit fiecare despre poli, atunci ar trebui sa-i dau votul lui grigore trif, singurul care a venit cu idei. restul candidatilor se rezuma sa investeasca in poli numai din bani publici. asa spun ei. numai ca ori nu stiu ori sunt mincinosi in acest caz, pentru ca uefa interzice ca o echipa de fotbal sa fie tinuta suta la suta din bani publici.

Sorin a spus: (iunie 7th, 2012 at 14:32 )

Sasule, voteaza dreacu’ cu cine vrei ca doar nu pe votul tau conteaza Robu. Asta-i culmea fatarniciei sa te prefaci ca datorita lui Iancu cu care Robu n-are nici o legatura sau datorita nu stiu carui aptibild nu mai votezi cu Robu cand tu ai scris numai si numai impotriva lui Robu de ani de zile. Penibilule!

@sorin a spus: (iunie 7th, 2012 at 14:51 )

iesi te rog de sub masa ca m-ai satisfacut destul. cum poti sa spui ca robu nu are nicio treaba cu iancu? sa iasa la rampa si sa spuna despre rahaturile lui iancu care au dus poli in judet.

fruncea... a spus: (iunie 7th, 2012 at 15:20 )

…dupa ce …”profesionstii”…din formatiunea…drukeria au aratat dosul partonului bkp,…,la randu-i marian iancu sa intors si le-a aratat fatza….asa ca ….sper sa ajungem pe maini pricepute si sa mai salvam din mandria banatului…votati ROBU…..!!!!!!

Theo a spus: (iunie 7th, 2012 at 15:35 )

IANCU TREBUIE LINSAT
AICI LA NOI IN BANAT…!!!
IAR ROBU PARLAMENTAR SI SENATOR
DE PATRU ANI….ESTE DOAR…..DECOR….!!!!!

Obositor-za a spus: (iunie 7th, 2012 at 16:06 )

Robu va scoate echipa din cacao dupa ce va deveni primar! Veti vedea. 😉

Adi a spus: (iunie 7th, 2012 at 17:29 )

Fain omu asta Robu, el sprijina hotii! E clar cum o sa fim condusi cu o administratie liberala! Daca schimbarea inseamna doar schimbarea mafiilor atunci ami bine lasa!

degeaba! a spus: (iunie 7th, 2012 at 19:51 )

Robu intr-o dezbatere cu Iancu…e asta ar fi fatala atat la figurat da cred ca si la propriu pentru dl Robu, cu iertare da e realitatea

IO a spus: (iunie 8th, 2012 at 09:53 )

Nu as vota cu Robu nici daca imi face casa dupa ce iese el primar.Nu are fatza de primar, e doar o marioneta in spatele grandiosului USL care mai nou taie si spanzura tot ce s-a facut bun pana acum.Mi-e frica sa ma si gandesc ce s-ar alege de Timisoara daca Robu pune mana pe scaunul de primar. Eu nu l-am vazut in campania asta de 1 luna sa iasa si sa se confrunte cu ceilalti candidati.Nici macar nu are darul oratoriei, se enerveaza repede si imediat , daca nu ii convine ceva se ia si pleaca de la dezbateri. Un asa candidat nu are ce cauta in politica !! Votati cu cine vreti voi dar nu USL !!! Si jabba a contribuit foarte mult in alegerea pe care am facut-o.

jabba - the hotz a spus: (iunie 8th, 2012 at 09:54 )

Nu as vota cu Robu nici daca imi face casa dupa ce iese el primar.Nu are fatza de primar, e doar o marioneta in spatele grandiosului USL care mai nou taie si spanzura tot ce s-a facut bun pana acum.Mi-e frica sa ma si gandesc ce s-ar alege de Timisoara daca Robu pune mana pe scaunul de primar. Eu nu l-am vazut in campania asta de 1 luna sa iasa si sa se confrunte cu ceilalti candidati.Nici macar nu are darul oratoriei, se enerveaza repede si imediat , daca nu ii convine ceva se ia si pleaca de la dezbateri. Un asa candidat nu are ce cauta in politica !! Votati cu cine vreti voi dar nu Robu !!! Si jabba a contribuit foarte mult in alegerea pe care am facut-o.

Relu a spus: (iunie 8th, 2012 at 12:31 )

domnule Sasu,mare dreptate aveti,multi s-au razgandit pentru mai putin in fata urnei de vot,cu stampila in mana…mai trist pentru Robu e ca nu mi-a dat NICIUN motiv pentru care sa pun stampila pe el,NICIUNUL…doar pentru ca nu e Ciuhandu,sau Orza,nu e un motiv suficient,pentru nicio persoana cat de cat rationala

Jabba a spus: (iunie 8th, 2012 at 14:33 )

o sa fie Robu primar si de mana cu Iancu o sa faca bazine olimpice in fiecare cartier,o sa faca sala polivalenta de 150.000 de locuri si stadion in care sa aiba un loc fiecare timisorean,de 300.000…o sa vedeti voi necredinciosilor,ca Poli o sa ia campionatu in fiecare an,chiar si de 2 ori pe an la toate sporturile..rusine sa va fie celor care nu credeti in Forzza Robu

copilu a spus: (iunie 8th, 2012 at 14:41 )

ne-ar face o m..e

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

CSM Lugoj iese din lupta pentru medalii, dar rămâne în bătălia pentru cupele europene

Visul luptei pentru titlu s-a încheiat prea repede pentru CSM Lugoj, care deşi a avut parte de un sezon regular foarte bun nu a putut trece de primul tur din play-off. CSO Voluntari 2005 s-a impus astfel cu 2-0 la general în duelul cu CSM Lugoj, după 3-1 în deplasare şi 3-0 (25-23, 26-24, 25-12)...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CSM Lugoj iese din lupta pentru medalii, dar rămâne în bătălia pentru cupele europene
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Start campanie de admitere la UPT

Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei

Prin fonduri PNRR, la Moşniţa Nouă se va construi un liceu tip “şcoală verde”, investiţia prin PNRR fiind de peste 25 milioane de lei. În urmă cu o zi a fost publicată lista cu proiectele finanțate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), componența C15. Proiectul Primăriei Moşniţa Nouă ”CONSTRUIRE LICEU TIP ȘCOALĂ VERDE...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a semnat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Cu ajutorul Consiliului Județean Timișoara, iubitorii mersului pe bicicletă pot pedala din nou spre Serbia, pe cea mai lungă pistă din România. Veți putea pedala pe pista de biciclete construită de-a lungul canalului Bega între Timișoara și Zrenjanin, pe la frontiera româno – sârbă. În urma solicitării făcute de CJ Timiș, se va putea circula...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În acest weekend se va putea pedala pe pista de pe malul Begăi, până la Zrenjanin
British International School of  Timișoara se mândrește să aibă prima generație de absolvenți care va susține examenele pentru diploma de Bacalaureat Internațional la sfârșitul acestui an academic. Școala a demarat procedura de admitere pentru anul școlar 2024-2025 atât pentru școala primară, cât și pentru gimnaziu și liceu. Un număr de 33 de elevi sunt pregătiți...
Citeşte tot articolul Citeste articolul British International School of Timișoara a deschis procedura de înscriere pentru anul școlar 2024-2025/FOTO
Prin fonduri PNRR, la Moşniţa Nouă se va construi un liceu tip “şcoală verde”, investiţia prin PNRR fiind de peste 25 milioane de lei. În urmă cu o zi a fost publicată lista cu proiectele finanțate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), componența C15. Proiectul Primăriei Moşniţa Nouă ”CONSTRUIRE LICEU TIP ȘCOALĂ VERDE...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei
Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
Top