Sepci, tricouri si rolinguri pentru suporterii lui Poli

Clubul Suporterilor Poli le-a pregătit o surpriză fanilor echipei. Suporterii timişoreni care vor participa la jocurile de pe teren propriu ale lui Poli au şansa să plece acasă cu materiale ce vor purta sigla clubului cu care ţin.

Clubul Suporterilor Poli a comandat tricouri, şepci şi rolinguri care vor intra în posesia suporterilor care îşi vor achiziţiona bilet pentru jocurile lui Poli. La fiecare joc, începând cu partida de sâmbătă, de la ora 16, cu FC Olt, clubul bănăţean va organiza câte o tombolă, urmând ca de fiecare dată cinci timişoreni care îşi cumpără bilet să plece acasă cu o şapcă, un tricou sau un roling cu însemnele şi în culorile echipei favorite. Această acţiune va dura cel puţin pe durata turului campionatului.

O altă noutate pentru suporterii polişti este apariţia oficială a noului forum. Astfel, poliştii vor putea face aici schimb de idei sau vor putea purta discuţii despre Poli.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

20 comentarii pentru acest articol

Commando Viola a spus: (octombrie 4th, 2012 at 13:09 )

Commando Viola s-a infiintat in Peluza Sud de pe DP, si numai acolo poate exista, ce-i care au plecat de acolo nu mai au nici o legatura cu CV, sau POLI ! Oricate steaguri,steme,tobe,trompete, sau slogane ar avea sunt cu totul altii.

deBanat.ro a spus: (octombrie 4th, 2012 at 13:10 )

Uau!!! Ce mistooooo

AC RECAS NU E POLI a spus: (octombrie 4th, 2012 at 13:12 )

MANCAM RAHAT NUMAI SA ATRAGEM SUPORTERI!!!! CE RUSINE!!! SUPORTERII VIN DACA IUBESC IDEEA DE ECHIPA
AM TOT RESPECTUL FATA DE VALI VELCEA SI ALTI OAMENI DE VALOARE DE ACOLO DAR NU POT IUBI ECHIPA LUI ROBU SI BOJIN. AS IUBI ECHIPA ORASULUI. A NOASTRA! NU A LOR! SE POT DA PESTE CAP SI OFITERII DE IMAGINE CU TRUCURI D-ASTEA SI VOI DE LA DEBANAT CARE ORICE PART ACS IL PROMOVATI AICI. SEMANATI CU STIRILE SPORTIVE PROTV UNDE SE INCEPE CU STEAUA SI SE TERMINA CU STEAUA. NICI O ZI FARA UN PART CU ACS!!! HAHAHA

timea a spus: (octombrie 4th, 2012 at 14:31 )

felicitari. vad ca incepeti sa va organizati. asta lipsea echipei poli, organizarea. asa va creste si numarul spectatorilor. incet, dar sigur. sa o tineti tot asa!

@ACRECAA................... a spus: (octombrie 4th, 2012 at 16:15 )

am inteles,iubeste-l in continuare pe Orza! Care-i problema ta? Cu ce te simti vizat?

Catre Redactie a spus: (octombrie 4th, 2012 at 16:18 )

Draga redactie, de ce nu le spuneti celor care va acuza , ca stergeti de peste tot, toate postarile cu ASU Poli nu e Poli ? Vedeti facerea de bine!

ovidiu a spus: (octombrie 4th, 2012 at 17:20 )

cei 300 de la termopile vor fi o gluma pe langa rusinea pe care o vor trai cei 217 betivi care se aduna la asu poli. vor sau nu, lumea va merge la meciurile lui acs poli iar ei se vor ruga pentru indurare dupa ce isi vor da seama ca au fost prostiti si manipulati de niste indivizi dubiosi.

polifobia a spus: (octombrie 4th, 2012 at 17:21 )

Drukeria NU e Commando Viola!
CVUCS sa nascut in peluza de pe Dan Paltinisanu si acolo va ramane indiferent cine va veni sau va pleca.
Este cursul normal al vietii.

polifobia a spus: (octombrie 4th, 2012 at 17:22 )

Drukeria NU e Commando Viola!
CVUCS s-a nascut in peluza de pe Dan Paltinisanu si acolo va ramane indiferent cine va veni sau va pleca.
Este cursul normal al vietii.

alina a spus: (octombrie 4th, 2012 at 18:01 )

felicitari, baieti. o sa moara de ciuda frustratii de la asu politehnca atunci cand ne vom aduna mai multi ca ei in peluza.

pipo a spus: (octombrie 4th, 2012 at 20:55 )

Nu are rost sa vorbim de rau unii de altii,toti suntem timisoreni ,ne mandrim cu acelasi oras,pana ieri cantam impreuna si ne bucuram impreuna.La fel cum eu merg la ACS si ma incanta un rezultat bun al asu-ului cred ca multi din cei ce merg pe Stiinta in adancul fiintei lor nu raman indeferenti la rezultatele celei ce joaca pe DP.Sa lasam timpul sa le rezolve pe toate,dar rivalitatile nu-si au rostul,altfel ne transformam incet si devenim asemeni bangladesh-ului din sud .

un fost polist a spus: (octombrie 4th, 2012 at 22:12 )

cat de penibil…dati-le bai nene cate un apartament, garsoniera, ceva mai consistent ca asa sigur o sa vina multi…sau ca la deschiderea de supermarket-uri…primi 100 vor primi cate 100 lei…urmatorii 1000 cate 10 lei..si tot asa…n-ai cum sa faci fotbal asa…pai e o poza pe facebook din „inima galeriei” de la meciul cu Alba Iulia…in mijlocul lor sunt cativa baieti sarmani care veneau la fiecare meci al Recasului…ca erau localnici..si care au in jur de 16 ani…pai daca tipa unul spre ei..nu mai ramane nimeni in galerie…

gigel a spus: (octombrie 4th, 2012 at 22:30 )

Robule, sper ca nu le-ai luat din bani publici … Primar de rahat ce esti, ti se rupe de orasul asta.

Danut polistul a spus: (octombrie 4th, 2012 at 23:52 )

Druckeria = organizatie de partid a PNTCD. Asta spune tot. Cretinii astia care se dau mari suporteri ai lui ASU n-au nici o legaatura de fapt cu UPT ci sunt echipa de campanie a lui Orza care e manata-n aceasta lupta de turbarea impotriva lui Robu. Daca e un polist adevarat in orasul asta apoi asta-i Robu cretinilor ca Robu a fost singurul care a incercat sa salveze Poli de pe vremea lui Iancu prin preluarea ei 100% si asigurarea licentei pt. Liga 1 si tot el a infiintat ACS Poli ca Timisoara sa nu joace cu Leucusesti si cu Giarmata ci in curand cu Steaua, Dinamo, Rapid, CFR Cluj etc. si in 2-3 ani cu Barcelona, Real, Inter, Manchester United si alte echipe de top international. Dar apele sau separat: unii sa mearga la Leucusesti, iar noi adevaratii polisti pe Dan Paltinisanu.

Alex a spus: (octombrie 5th, 2012 at 10:37 )

Nu inteleg de unde disputele astea prostesti!!! E clar ca lumea-i satula de toata mizeria ce-i in fotbal si de aici lipsa totala de interes. Ceieialti sunt mandrii ca pot impresiona babele de prin satele uitate de lume ale judetului. Pe de alta parte e reticienta oamenilor fata de posibilele performante ce vor fi in viitor. Obisnuiti cu victorii la „granzii” din bucucuresti acum jucam la matineu, iar in conditiile revenirii pe prima scena nu crede nimeni ca se va mai putea ajunge vreodata la nivelul la care am fost in urma cu 3-4 ani!!! Din pacate, nivelul actual e tot ceea ce pot face autoritatile locale si investitorii locali din pct de vedere fotbalistic pentru Timisoara!

cico a spus: (octombrie 5th, 2012 at 12:19 )

ceva imi scapa, si anume de unde pana unde isi dau cu parerea cei care sustin asu si nu acs? sa-i lasa in pace sa se constituie daca pot, ca doar spun pe la toate colturile din oras ca nu-i interseaza. vad ca in realitate e altfel si nu fac altceva decat sa infiereze tot ceea ce se face cu acs poli.

un fost polist a spus: (octombrie 5th, 2012 at 14:06 )

@danut polistu…tu chiar crezi ce spui?…tu vezi o echipa sustinuta doar din bani publici sa ajunga la nivelul ala…sa joace cu echipele alea mari din europa?..esti prea naiv , pe bune!…si asta ti-o spune cineva care stie cam tot ce misca in interiorul acs-ului. Daca adevaratii polisti merg pe DP…inseamna ca sunteti foarte, foarte putini!…timpul ne va da dreptate..ori mie, ori tie…

@un fost polist a spus: (octombrie 5th, 2012 at 15:08 )

se vede ca te pricepi si le stii pe toate; cum s-ar putea ca ACS Poli – o echipa sustinuta de autoritati sa ajunga in Liga lui Mitica? In schimb ASU Poli sustinuta de suporteri, in 3-4 ani SIGUR se va bate cu Real de Madrid, Barcelona,Manchester City si United etc, e logic nu? La cati bani au suporterii timisoreni, se pot compara cu ANJI !

adsadas a spus: (octombrie 5th, 2012 at 16:34 )

LUATI CU PITA!

Ultras drukeria a spus: (octombrie 5th, 2012 at 18:04 )

Veti plange amarnic! Se trateaza cu Gladbach sa trimita 4 – 5 de la echipa lor a II-a, sa joace in retur la ASU !

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Liga 3. Ghiroda şi-a asigurat locul la baraj

CSC Ghiroda şi Giarmata Vii revine după două sezoane la barajul de promovare în Liga 2. Echipa pregătită de Sorin Bălu s-a impus în anteneultima eatpă din play-off în faţa echipei CSM Deva. Chiar dacă anterioarele patru partide s-au terminat la egalitate, de această dată bănăţeanii au „spart gheaţa”. A fost 3-1 pentru gazde, toate...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Liga 3. Ghiroda şi-a asigurat locul la baraj
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Conducerea RETIM a luat mai multe măsuri cu implementare imediată, după ce unii angajaţi au intrat în grevă

Luând în considerare întreruperea nejustificată a activității de către unii angajați ai Secției de Salubrizare 1 a societății RETIM, care în ultima săptămână fie nu au lucrat, fie nu au respectat programul de colectare a deșeurilor, conducerea companiei a luat unele măsuri. Deși nu au fost respectate procedurile legale și exista un contract colectiv de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Conducerea RETIM a luat mai multe măsuri cu implementare imediată, după ce unii angajaţi au intrat în grevă
dermaskin-orizontal

Economic vezi arhiva Economic

CRAFT

La Timișoara va avea loc, timp de două zile, un important Forum de Afaceri, în organizarea CCIAT

Timp de două zile, în 9 și 10 mai, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, unul din cele cele mai importante evenimente de business din sistemul cameral românesc. Vor participa reprezentanți din 7 țări: Turcia, Germania, Italia, Polonia, Serbia, Bosnia și Herțegovina și România. Derulat sub...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Timișoara va avea loc, timp de două zile, un important Forum de Afaceri, în organizarea CCIAT

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Stadionul Lego, pe care Primăria Timișoara îl ridică în zona Buziașului cu bani de la bugetul local, a ajuns în faza turnării fundațiilor pentru peluza 2. Urmează pregătirea zonei unde va fi tribuna VIP. Primăria a anunțat că s-a ajuns deja în etapa de realizare a fundațiilor tribunelor. În această perioadă, în zona viitoarei peluze...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Stadionul Lego, constructorul lucrează la fundațiile uneia dintre peluze și la o tribună/Foto
Primăria Timişora a reuşit să mai recupereze un teren. Acesta era situat în proximitatea pieţei din Badea Cârţan, iar persoana care l-a ocupat ilegal percepea o taxă de parcare, după ce a împrejmuit terenul. Pe terenul recuperat va fi amenajată o parcare, a anunţat primarul Dominic Fritz. “Știți parcarea îngrădită, ”privată”, de lângă piața din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz, după încă un teren recuperat de municipalitate: “Recuperăm nu doar terenuri, ci și demnitatea orașului”
Luând în considerare întreruperea nejustificată a activității de către unii angajați ai Secției de Salubrizare 1 a societății RETIM, care în ultima săptămână fie nu au lucrat, fie nu au respectat programul de colectare a deșeurilor, conducerea companiei a luat unele măsuri. Deși nu au fost respectate procedurile legale și exista un contract colectiv de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Conducerea RETIM a luat mai multe măsuri cu implementare imediată, după ce unii angajaţi au intrat în grevă
UPT face un demers foarte potrivit pentru liceeni şi nu numai, care vor să vadă cum este viaţa de student. Astfel, institutul de învăţământ cu peste 100 de ani de istorie va demara un proiect inovator în următoarea perioadă. Universitatea Politehnica Timișoara vine în sprijinul elevilor de liceu, oferindu-le șansa de a experimenta viața de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Vrei să experimentezi viaţa de student? UPT are reţeta perfectă, o excelentă tabără de „pregătire”, gratuită
Miercuri, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au reținut un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. În fapt, chiar miercuri, polițiștii au fost sesizați de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul „Găinar” prins, după mai multe „lovituri”
Consiliul Local Timișoara a acordat, joi, ștrandul Termal celor de la societatea Horticultura, care aparține primăriei. Transferul se face sub forma delegării gestiunii prin atribuire directa a  activităților necesare  întreținerii și exploatării, fără organizarea unei licitații în vederea găsirii unei firme care să preia această funcție. Deocamdată, cei de la Horticultura vor trebui să dea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Horticultura primește gestiunea ștrandului Termal pe cinci ani de zile
Consiliul Județean Timiș dorește obținerea titlului de ”Regiune gastronomică europeană” în anul 2028. Instituția a anunțat începerea elaborării dosarului de candidatură. Bidbook-ul proiectului va fi realizat de Caius Ovidiu Merșa, un antropolog culinar și expert în artele culinare. În următoarele două săptămâni, până în 22 mai, persoanele interesate pot contribui la documentul care va prezenta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CJ Timiș lansează pregătirea dosarului pentru obținerea titlului de Regiune gastronomică europeană pentru Banat
Lansarea candidatului la funcția de primar al comunei Satchinez a oferit posibilitatea celor de la PSD să acuze USR și Alianța Dreapta Unită că susțin un competitor cu probleme penale. Conform celor de la PSD, cel susținut pentru conducerea primăriei din localitatea amintită a fost condamnat penal pentru luare de mită. La lansarea candidatului amintit,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lupta electorală se ascute. PSD acuză USR și Alianța Dreapta Unită că susțin penalii în funcții publice
Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, acuză PSD că a pus la cale un proiect de hotărâre prin care banii alocați pentru drumurile județene și comunale din județ vor avea tăiate 83 de procente din banii alocați pentru drumurile amintite. Conform oficialului, propunerea pune în pericol circulația cetățenilor din numeroase localități. El spune că o...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Nica acuză PSD că vrea să taie 83 la sută din banii alocați pentru drumurile din administrare: ”Noi nu putem să rămânem fără bani alocați pe drumurile județene”
Protecția Consumatorilor atenționează cumpărătorii să aibă grijă la achiziția de legume și fructe. În urma rezultatelor unor contrale, desfășurate de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), pentru verificarea modului în care este respectată legislația în domeniu, la comercializarea de legume și fructe proaspete, instituția a elaborat o serie de atenționări necesare consumatorilor atunci când achiziționează...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Atenție la cumpărarea de fructe și legume. Protecția Consumatorilor face o serie de recomandări/FOTO
Top