Lista finala a PP-DD: traseistii Dugulescu si Barna candideaza!

Așa cum deBanat.ro susține de câteva zile, traseiștii politici Marius Dugulescu și Maria Barna vor candida pentru PP-DD. Refuzați de propriile partide, PDL, respectiv UNPR, cei doi încă deputați și-au găsit, în cele din urmă, loc în partidul „domnului Dan”, cel care se luptă cu ciocoii din întreaga țară.

Printre numele mai cunoscute de pe listele care urmează să fie depuse în cursul zilei de marți la Biroul Electoral Județen se numără fostul deputat PRM Mircea Purceld, fostul polițist candidat la Primăria Timișora, Ilie Bertea, sau liderul formațiunii, Adrian Diaconu.

Lista celor 14 candidați PP-DD este următoarea:

Senat:
Colegiul 1 – Mircea Purceld
Colegiul 2 – Ilie Bertea
Colegiul 3 – Liviu Matacă
Colegiul 4 – Ioan Iovescu

Camera Deputaților:
Colegiul 1 – Petrică Folică
Colegiul 2 – Florian Creț
Colegiul 3 – Marius Dugulescu
Colegiul 4 – Maria Barna
Colegiul 5 – Iulian Coroamă
Colegiul 6 – Petru Juravle
Colegiul 7 – Ramona Conțescu
Colegiul 8 – Adrian Diaconu
Colegiul 9 – Florian Zanfir
Colegiul 10 – Octavian Hinoveanu

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

18 comentarii pentru acest articol

manu a spus: (octombrie 30th, 2012 at 12:40 )

doi nesimtiti!

Geo a spus: (octombrie 30th, 2012 at 12:52 )

Foarte bine, mă bucur ca Dugulescu candidează.Este un om deosebit!

Dora a spus: (octombrie 30th, 2012 at 12:57 )

Se cheamă traseist un om care e alungat din partidul sau? Dugulescu a făcut doar cinste pdl ului si l au scos de pe lista sa nu rămână cumva pe din’ afara protejatii din clanul tarnavenilor. Dugulescu va castiga alegerile!Succes dle deputat, va susțin!

Mircea Mircea a spus: (octombrie 30th, 2012 at 12:58 )

Sa castigati alegerile si sa scapati tara de hoti si nemernici!!!

Florin Sandu a spus: (octombrie 30th, 2012 at 13:01 )

bye bye parlament madam Grapini, Dugulescu te bate cu orice partid ar candida! Felicitări PPDD pentru aceasta mișcare!

UNPR a spus: (octombrie 30th, 2012 at 13:03 )

si Răducanu va avea o mare problema cu Barna contracandidat, o sa fie un meci pe cinste, nu blat cum si-au aranjat Sarbu si Blaga!

Mirel a spus: (octombrie 30th, 2012 at 13:05 )

Mda… nu conteaza culoarea..la ciolan cu totii navala :)))

PDL ist a spus: (octombrie 30th, 2012 at 13:23 )

Imi pare rău ca Dl Dugulescu a fost îndepărtat de pe lista de candidati a PDL, este unul dinre cei mai constinciosi si cinstiti parlamentari din Timiș.Ii doresc succes in campanie si sper sa câștige, chiar merita! Sunt convins ca mulți cetățeni din colegiul 3 îl vor susține!

@Dora a spus: (octombrie 30th, 2012 at 13:27 )

se cheama traseist ala care pleaca, asa cum a plecat el la liberali in prima instanta, aia promitandu-i ca va candida la deputatie pe colegiul 3. pana la urma a cazut promisiunea, dupa care s-a intors cu coada intre picioare in pdl. eu inteleg ca postacii au anumite obligatii, dar indivizi ca tine imi provoaca greata. sa te duci undeva cu tot cu el si sa ne lasati dracului in pace. politica are nevoie de barbati, nu de tarfe ordinare.

@@Dora a spus: (octombrie 30th, 2012 at 13:36 )

daca ești din pdl( si cred ca ești) atunci știi bine ca a fost alungat Dugulescu si nu a plecat din interes. Daca umbla după interesul personal vota motiunea de cenzura si rămânea in PNL si acum castiga fara probleme alegerile. Din păcate este apreciat de PNL, PSD, PNȚCD,PPDD dar nu in PDL, sau mai bine zis de Ostaficiuc si câțiva care se vor acum deputati, Dugulescu le cam încurcat planurile si a tb sa fie eliminat.E murdara politica la noi. Daca l-ai cunoaște cu adevarat pe dep Marius Dugulescu si ce a făcut in colegiu nu cred ca ai mai vorbi așa!

@@@Dora a spus: (octombrie 30th, 2012 at 15:11 )

unde e apreciat, in pnl sau psd? cum sa fie apreciat in pnl, dupa ce nu a ajuns la un acord cu ei? a fost teapa si de-o parte si de cealalta. stai linistita/linistit, nu sunt in pdl si nici nu voi fi vreodata intr-un cuib de infractori, acelasi cuib in care a stat ca un saerpulet dugulescu al tau. dugulescu nu a incurcat nimanui planurile. a plecat din pdl, nu a fost dat afara de acolo, in momentul in care a stiut ca nu mai are sustinere pentru o noua candidatura la camera deputatilor. a fugit la pnl, dar si acolo a cazut intelegerea. nu ma lua cu ce a facut pe colegiul lui, ca nu tine. mai suntem si oameni care stim ce se intampla in parlament. ti-a pus cumva flori in fata casei? nu cred. el trebuie sa faca legi, ca asta e menirea unui parlamentar.

Popa Ioan a spus: (octombrie 30th, 2012 at 16:00 )

de ce nu ati dat si comnetariul meu? eu NU voi mai vota gunoaie de oameni, rahati imputiti ca Dugulescu, Barna, toata floarea PDL si UNPR, jartele imputite care votau acum cateva luni taierea salariilor, a pensiilor, a indemnizatiilor alte si alte drepturi ale cetatenilor. Rusine sa va fie traseisti imputititi.

Dana a spus: (octombrie 30th, 2012 at 16:46 )

Luati-l si pe Orza la PPDD. Are toate atuurile sa ocupe un loc de frunte…si electoratul cred ca l-as sustine sa se mute de la un partid pe cale de disparitie (PNTCD) la unul in voga (PPDD). Eu sunt increzator ca are calitatile necesare sa transforme si PPDD-ul in partid pe cale de disparitie!

ALINTM a spus: (octombrie 31st, 2012 at 10:30 )

Nu mai mintiti , nu a fost alungat din nici un partid acest hotz , nu a mai fost pus pe liste la ciolan, a fugit el , minte acest excroc , asa cum a furat si voturi in parlament , a votat pt colegul lipsa , acest asa zis pastor este un impostor si un criminal , care a votat uciderea cainilor comunitari , uciderea pensionarilor si bolnavilor de cancer furandule banii , a ucis o gramada de oameni prin inchiderea spitalelor si copii prin etnobotanice , ba a mai sprijinit si votat si furturi de miliarde de euro, rusine pocaitilor care il voteaza pe acest satanist .

ALINTM a spus: (octombrie 31st, 2012 at 10:32 )

pt MIRCEA : tu esti nebun la cap ? cum poti spune sa castige alegerile si sa scapam de hoti, credeam ca pocaitii nu sunt atat de prosti, pai el e hotul, el a sprijinit hotiile in parlament ,DUGULESCUL tau, incompetentul asata pus parlamentar pe pile .

Lilifee a spus: (noiembrie 6th, 2012 at 11:28 )

Toata stima pentru Domnul Dugulescu . Domnu sa va ajute si sa va deie putere pentru tot ceea ce doriti sa realizati . Santeti un om deosebit si astfel de oamenii are nevoie Romania.
” Traseist ” = cuvant fara nici un fel de legatura cu politica .
Nu conteaza in ce partid este , important este sa isi gaseasca locul unde este respectat si unde poate sa faca bine oamenilor in continuare . Nu conteaza ce nume are partidul in care este ci rezultatele .
Si ca sa o lasam balta acum cu acel PNL = de ce traseist? pentru ca nu a vrut sa faca magarii cu aia impreuna ? Foarte bine a facut ca nu a trecut la ei nu de alta dar se vede cat bine fac ei tarii cu Ponta in frunte . Sa le fie rusine ca tot ceea ce fac ei acuma fac pe umerii oamenilor .

Domnule Dugulescu va doresc succes in continuare si sa nu va ascultati la ce spune lumea de dumneavoastra ci sa continuati mai departe in faptele minunate pe care le-ati facut si le faceti in continuare .

iulia d a spus: (noiembrie 13th, 2012 at 18:58 )

Dugulescu este un parsiv si un las. este infumurat si arogant pe care nu l-am vazut la fata de patru ani dar imi trimite cu incapatinare felicitari pentru parintii morti de sapte ani, care A furat cit a putut si a carat in america la neamuri ca sa aiba acolo pentru zile negre. acum ne abureste cu demnitatea lui si familia, m-i s-a facut scirba auzindu -l vorbind la PP-DD. Numai cravata violet era de el si era sa uit ca mai era si o bruneta. Asta da credinta si familie. Ha, Ha, Ha!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Turcii de la Bozankaya s-au apucat de asamblat noile tramvaie galbene ale Timișoarei/VIDEO

Dorința actualei administrații a Timișoarei, de a avea tramvaie noi, dar vopsite în galben și nu în violet a devenit realitate. Deocamdată doar la uzina Bozankaya din Turcia, acolo unde a început construcția următorului lot de 17 tramvaie noi, care vor circula pe șinele orașului. E confirmat, tramvaiele care vor ajunge în noul lot la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Turcii de la Bozankaya s-au apucat de asamblat noile tramvaie galbene ale Timișoarei/VIDEO
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Nicolae Robu și-a prezentat viziunea cu care vrea să redevină primar la Timișoara

Sâmbătă a fost rândul fostului primar, Nicolae Robu, acum reprezentantul a două partide, PNL și PSD, să își prezinte viziunea cu care vrea să obțină un al treilea mandat de primar al Timișoarei. Cu multe proiecte pe care le dorea în precedentele mandate, cu unele ”reparații” prin care să se revină la modul de guvernare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Nicolae Robu și-a prezentat viziunea cu care vrea să redevină primar la Timișoara
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Obiectiv îndeplinit la Cluj. Victorie cu bonus ofensiv pentru SCM USV Timișoara

Prim-divizionara de rugby SCM USV Timișoara și-a confirmat statutul de favorită în etapa a doua a campionatului și s-a impus conform așteptărilor cu 45-10, pe terenul echipei U Elbi Cluj. Nu a fost însă un meci extrem de spectaculos, fragmentări, multe greșeli de ambele părți, indisciplina, făcându-și simțite prezența din plin. Chiar dacă a deschis...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Obiectiv îndeplinit la Cluj. Victorie cu bonus ofensiv pentru SCM USV Timișoara
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Au apărut primele utilaje speciale pe șantierul tronsonului lipsă din A1, dintre Margina și Holdea/FOTO

UMB a început să își aducă utilajele de forare a tunelurilor de pe șantierul celor zece kilometri lipsă din autostrada A1, dintre Margina și Holdea. Aceasta chiar dacă încă nu a fost emisă autorizația de construire, din diferite motive birocratice. O serie de imagini realizate de unul dintre user-ii forumului peundemerg.ro arată că grupul românesc...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Au apărut primele utilaje speciale pe șantierul tronsonului lipsă din A1, dintre Margina și Holdea/FOTO

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Prim-divizionara de rugby SCM USV Timișoara și-a confirmat statutul de favorită în etapa a doua a campionatului și s-a impus conform așteptărilor cu 45-10, pe terenul echipei U Elbi Cluj. Nu a fost însă un meci extrem de spectaculos, fragmentări, multe greșeli de ambele părți, indisciplina, făcându-și simțite prezența din plin. Chiar dacă a deschis...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Obiectiv îndeplinit la Cluj. Victorie cu bonus ofensiv pentru SCM USV Timișoara
Dorința actualei administrații a Timișoarei, de a avea tramvaie noi, dar vopsite în galben și nu în violet a devenit realitate. Deocamdată doar la uzina Bozankaya din Turcia, acolo unde a început construcția următorului lot de 17 tramvaie noi, care vor circula pe șinele orașului. E confirmat, tramvaiele care vor ajunge în noul lot la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Turcii de la Bozankaya s-au apucat de asamblat noile tramvaie galbene ale Timișoarei/VIDEO
UMB a început să își aducă utilajele de forare a tunelurilor de pe șantierul celor zece kilometri lipsă din autostrada A1, dintre Margina și Holdea. Aceasta chiar dacă încă nu a fost emisă autorizația de construire, din diferite motive birocratice. O serie de imagini realizate de unul dintre user-ii forumului peundemerg.ro arată că grupul românesc...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Au apărut primele utilaje speciale pe șantierul tronsonului lipsă din A1, dintre Margina și Holdea/FOTO
Joi, 25 aprilie, săptămânala şedinţă a Guvernului României va avea loc la Timişoara. Cu această ocazie se va da Hotărârea de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru noul stadion Dan Păltinișanu. Cu aceeaşi ocazie se va da o HG privind deschiderea punctului de frontieră cu Ungaria de la Beba Veche. De la Doha la Timişoara....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Guvernul României se mută saptămâna viitoare la Timişoara. Pe lângă HG pentru stadionul, se va da undă verde deschiderii punctului de frontieră de la Beba Veche
Zece fanfare, cinci scene, sute de alămuri! Emoții, nostalgie, atmosfera Banatului de altădată și o muzică irezistibilă, ce face inimile să tresalte, la Festivalul Fanfarelor. Cea de-a 36-a ediție a festivalului se va desfășura în Duminica Floriilor, 28 aprilie 2024, de la ora 16:00, în cinci locații din Timișoara. Zece redutabile formații muzicale vor anima...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un festival unic şi de tradiţie ajunge la a 36-a ediţie! Haideţi să ascultaţi fanfarele
Vineri, Primăria Timișoara a anunțat că va penaliza societatea care se ocupă de extinderea Școlii Generale nr. 30. Suma este una semnificativă, de 2,7 milioane de lei, De asemenea, a mai anunțat că a reziliat contractul cu respectiva firmă, iar primarul Dominic Fritz spune că respectiva firmă ar fi refuzat să termine lucrările în timpul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara intră în conflict cu firma care extinde Generală 30. Se lansează acuzații de intervenții … electorale
Lanțul acuzațiilor și contraacuzațiilor pe tema stadionului continuă, după ce Alin Nica l-a acuzat, dimineața, pe Alfred Simonis că ar bloca deliberat procedura pentru proiectul noului stadion al Timișoarei. Cel acuzat reacționează și transmite că Nica nu se pricepe, că, de fapt, el ar fi trebuit să ceară hotărâre de guvern pentru demolare. ”Am luat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis îi dă replica lui Nica, pe tema stadionului: E rău intenționat și nu se pricepe
Top