Poli Timisoara, mai tare in defensiva decat anul trecut

Defensiva lui Poli Timişoara este cea mai valoroasă din serie, după nouă etape. Portarul bulgar Kirev a primit doar cinci goluri în cele opt jocuri de până acum, dintre care două din penalty.

Acum un an, tot după nouă etape, linia de clasament a lui Poli era asemănătoare cu cea de acum. Diferenţa este făcută de numărul de goluri primite şi de o înfrângere suferită acum un an pe terenul celor de la Luceafărul Oradea.

Poli a adunat anul acesta în nouă etape 16 puncte, cu două mai puţine decât anul trecut, dar şi cu un joc mai puţin disputat de Boldea & Compania. 14 goluri au marcat timişoreni acum un an, la fel ca şi în prezent. Poli excelează acum în defensivă. Dacă acum un an primeau șapte goluri în nouă etape, acum situaţia este mai bună, Poli primind doar cinci goluri, la fel ca şi liderul Corona Braşov.

Formaţia timişoreană nu a primit niciun gol în ultimele trei jocuri, ceea ce arată că defensiva este din ce în ce mai bine organizată. Mai mult, ultimul gol primit a fost din penalty, nu din acţiune, în minutul 68 al jocului dintre Poli şi FC Olt, din etapa cu numărul şase.

Ultimul gol din acţiune primit de Poli a fost opera lui Mândruşcă, atacantul Unirii Alba Iulia, care a înscris pe finalul jocului disputat pe arena „Dan Păltinişanu”. Dacia Mioveni, în etapa a treia, este singura echipă care a reuşit să perforeze poarta lui Poli cu mai mult decât un gol, când scorul final a fost 2-2 într-un joc în care timişorenii au fost oaspeţi. În ofensivă, Poli stă la fel de bine, fiind cea mai productivă echipă din serie, alături de Corona Braşov, cu 14 goluri înscrise.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

46 comentarii pentru acest articol

cazimir a spus: (octombrie 26th, 2012 at 09:35 )

boldea e noua senzatie de la poli in atac, asa cum e in defensiva seroni. culmea, amandoi sunt de la recas. la mijloc incepe sa surprinda frumos trandu, care desi era a lui poli, a inceput sa joace cum trebuie tot la recas. recasul, daca nu se asocia cu poli, era o surpriza frumoasa in liga a doua.

Noni a spus: (octombrie 26th, 2012 at 10:59 )

Asa o sa fie o surpriza si mai frumoasa la anu’ cand ACS-ul va promova si jucatorii respectivi vor juca in divizia 1. Daca ramaneau la Recas nu ar fi avut sanse sa promoveze. Tot e bine ca macar sunt in liga a doua si nu in a 5-a ! Aia dintr-a 5-a or sa ajunga in divizia 1 in 7 ani in cel mai optimist scenariu. Dar eu nu cred ca vor ajuge in urmatorii 20 de ani. Tu cand crezi ca vor ajunge drojdierule cazimir?

Musi a spus: (octombrie 26th, 2012 at 11:07 )

Cum a ajuns ACS Poli, peste noapte in divizia B, la fel de bine poate sa ajunga ASU sau orice alta echipa, direct in divizia B. Se numeste invitatie. Acelasi gen de invitatie spera sa primeasca si Ripensia pentru divizia D

@Musi a spus: (octombrie 26th, 2012 at 11:18 )

asa e, nu te contrazice nimeni. banuiesc ca asa crezi si despre aek bucuresti cand a venit la timisoara. altceva nu inteleg eu. de ce blamati acs-ul? mai bine ii lasati in pace iar voi va vedeti de echipa voastra. din cauza reactiilor voastre, sunt timisoreni care nu merg la nicio echipa, ceea ce nu e normal.

Noni a spus: (octombrie 26th, 2012 at 13:00 )

Asta nu am inteles nici eu de ce nu lasa in pace ACS-ul…pana la urma e democratie si fiecare poate alege …. Eu personal nu inteleg de ce Bragadiru a fost bun dar Recasul nu e bun…dar asta e alta poveste…Ce ma deranjeaza este ca oriunde merg in orasul asta vad pereti mazgaliti de catre cei care nu vor sa lase in pace ACS-ul si asta ma face inclusiv sa scriu comentarii aici si sa imi doresc din toata inima ca ACS-ul sa ajunga sa umple stadionul! Asta ar fi cea mai mare infrangere pentru mazgalitori si sefii lor!

Musi a spus: (octombrie 26th, 2012 at 13:50 )

Nu stau cei ce sustin ASU la portile stadionului Dan Paltinisanu ca sa nu permita accesul celor ce-si doresc sa sustina noul club ACS. In acest moment noul club are aproximativ 300-500 de spectatori (a nu se confunda cu suporteri), daca se pornea din C, erau 50-100. Astia sunt oamenii, nu e vina celor ce sustine ASU in liga a 5a. Mesajele cu Ac Recas nu e Poli reprezinta 0,0001% din toate mazgalturile indescifrabile de pe cladiri, de ce nu va scandalizati la toate…de ce nu porniti o campanie de stergere a tururor. In felul asta poate castigati ceva si la capitului notorietate in favoarea ACS.

marian a spus: (octombrie 26th, 2012 at 14:12 )

poli merge din ce in ce mai bine. se vede cu ochiul liber. asa e, boldea e revelatie, iar seroni o surpriza frumoasa.

GOLURI de POVESTE ! a spus: (octombrie 26th, 2012 at 15:08 )

Mama ce EURO goluri au fost la Valcea!

JONGLERII - JONGLERII ! a spus: (octombrie 26th, 2012 at 15:09 )

Jonglerii de goluri la Rm.Valcea !

NU e la TV ! a spus: (octombrie 26th, 2012 at 15:11 )

Meciul cu Pitestiul nu e la TV ! Deci daca vreti sa vedeti faze ,JONGLERII si scamatorii ca la „Romanii au talent”, e simplu: veniti luni pe DP !

bubu a spus: (octombrie 26th, 2012 at 15:18 )

ce scula e boldea asta! incredibil! cum naiba a explodat asta asa de tarziu? nu-mi pot explica. asta facea fata si la echipa lui iancu.

Ivanhoe a spus: (octombrie 26th, 2012 at 15:29 )

@Musi: unii dintre voi, cei cu ASU traiti pe o alta planeta! Si mintiti cu nerusinare! Anul trecut in Liga 2 cand Poli era Poli cu palmaresul stadionul era gol, in retur 7000 cu UTA, nici 300 cu Luceafarul, vreo 700-800 maxim 1000 meci de meci, ca sa nu zic ca in Liga 1 numai venea lumea la meciuri din multe motive. Acum cand e ACS Poli au fost la UTA tot 7000, la Luceafarul s-au platit 650 de bilete plus ca au mai fost in peluza, nu galeria mica ci aia rasifrati, veniti gratis au fost 150 cu tot cu mica galerie. Deci avem 800 cu Luceafarul, daca nu am numarat eu bine in peluza minim 700 deci dublu decat anul trecut. Iar in general la meciuri se factuarau tot asa in jur de 600 pana in 800 de bilete plus peluza in care nu sunt doar cei 30 din galerie dar sunt si altii pe margini. Deci lumea vine tot la fel pe DP!!! Stadionul fiind mare pare mai gol decat este dar exista meci de meci numarul de bilete vandute plus peluza. Iar daca faci media pe toate meciurile, ASU daca aduna 25% din ACS Poli! Asta este un dat de fapt, intoxicatiile din presa sau de pe pereti sunt chiar irelevante! E adevarat ca galeria in majoritatea ei covarsitoare s-a mutat la ASU, nimeni nu contesta asta! Dar suporterii ceilalti din tribune care veneau mereu in anii trecuti, vin si acum in continuare pe DP, pe ei nu ii intereseaza scandalurile si mazgaliturile de pe pereti! Avem in echipa jucatori care si-au dorit mereu sa joace pt Poli si joaca cu inima, cum e Boldea si multi altii, mie mi-ar fi rusine ca pentru frustrari de ale mele sa ma razbun pe jucatori banateni care nu au nici o vina si care joaca pentru Poli si pentru Timisoara!

DRUKERIA a avut DREPTATE ! a spus: (octombrie 26th, 2012 at 15:50 )

DRUKERIA a avut DREPTATE ! Nu se poate numi ACS Poli ci BIJUTERIA POLI ! dupa asa BIJUTERII DE GOLURI !

NU CONCURAM !!! a spus: (octombrie 26th, 2012 at 15:52 )

Nu concuram LA GOLURI, noci cu divizia B, nici cu Liga lui Mitica, ci DIRECT cu CHAMPIONS LEAGUE si cu EUROPA LEAGUE !

DIVERTIS sau Vacanta Mare ! a spus: (octombrie 26th, 2012 at 15:55 )

Pey, pe langa GOLURILE lui POLI, „foarfeca” lui Chiriches a fost ceva intre Divertis si Vacanta Mare !

bulitOrza a spus: (octombrie 26th, 2012 at 16:00 )

ASU Poli nu e Poli!

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 26th, 2012 at 16:12 )

Ivanhoe stadionul s-a golit dupa pierderea licentei. Pana atunci ia vezi atmosfera…
Poli – UTA http://youtu.be/S4jKzlo0C7s
Poli – Steaua (cupa) http://youtu.be/aVknHzFTCTQ
Poli – Ceahlaul http://youtu.be/bE3zeWiC1pk
UTA – Poli http://youtu.be/d7f1MKZivnE

Poti sa dai un search pe youtube dupa Peluza Sud Timisoara si 2011 si o sa vezi ca eram constant meci de meci (chiar daca se jucau de la ora 11) doar in peluza sud mai multi oameni decat o sa vina anul asta pe tot stadionul la primul meci la primul meci ce o sa se joace de la aceeasi ora.

Sa-ti risipesc si misterul biletelor ce nu coincid niciodata cu numarul de spectatori prezenti. Exista anumite „obligatii” din partea unor firme ce cumpara bilete pentru angajati, insa acestia nu sunt niciodata curiosi sa vina si la meciuri. E o forma de sponsorizare.

In mod paradoxal galeria aduna mai multi oameni decat aduna la meciurile normale de divizia B de anul trecut, fie ca discutam de un meci jucat acasa in liga a 5a, fie in deplasare.

Fac pariu cu oricine pe orice suma vreti voi ca la primul meci disputat la ora 11 nu se aduna nici 500 de oameni pe tot stadionul (cu tot cu peluza unde e gratis). Banii jos si numaram impreuna.

Ivanhoe nimeni nu se razbuna pe jucatori, nimeni nu se razbuna pe restul polistilor. Nimeni nu e obligat sa sustina orice echipe ce se numeste Poli. Daca un club isi respecta suporterii acestia o sa vina la stadion, daca nu – nu. Nu mai doreste nimeni sa fim carpa de sters pe jos a unora. Am mai zis-o de zeci de ori…. nu faptul ca a fost mutata o echipa la Timisoara e problema(lucru ce s-a mai intamplat si in trecut), ci faptul ca am fost mintiti.

POLI un fel de HARLEM ! a spus: (octombrie 26th, 2012 at 16:23 )

Asa cum e HARLEM in baschet, tinde sa devina POLI in fotbal !

LUNI = ADEVARATUL FESTIVAL ! a spus: (octombrie 26th, 2012 at 16:25 )

A devaratul FESTIVAL v-a fi luni, la ora 15,00 pe DP, nu in afara lui !

@bubu a spus: (octombrie 26th, 2012 at 17:20 )

pai daca s-a apucat de fotbal la25 de ani, ce te miri ca a explodat doar la 26 de ani?

@ bei inanHOE a spus: (octombrie 26th, 2012 at 17:29 )

tu nu o se intelegi nici pe tata NOE, daca nu intelegi ca astia drukeria au ordine de partid si cu aleia nu te joci, daca vrei sa bei ceva tare nu are liegatura cu fotbal, totul e pi beutura acolo, la aia

@ bei Brincovan a spus: (octombrie 26th, 2012 at 17:33 )

deci cinte minte pre tine e perdut total asta zici tu, da cin esti tu ca sa nu te minte lumea? cred ca e mai bine sa mergeti toti la birt si sa faceti ce stiti voi mai bine SA BETI si sa lasati iun pace fodbalul ca ala nu e cxa beuturili

@ bei Brincovan a spus: (octombrie 26th, 2012 at 17:35 )

dute cu asu si faceti manga toti cum am fost si eu,dar ati fost si voi la budinti si nea puscat sefu de post noroc ca na tras in noi nici in voi a tras in aer ca altfel o beleam toti

INO THE PERFECT SPIRIT a spus: (octombrie 26th, 2012 at 18:10 )

HAIDE POLI ACS HAI BANAT HAI TIMISOARA,INCA O VICTORIE FOARTE BINE SI VOR MAI FI MULTE SI VOM PROMOVA IN CIUDA
PROSTIEI UMANE,ORICE CLUB SE NUMESTE POLI SI ESTE DIN BANAT NE FACE CINSTE SI MERITA SA FIE APRECIAT INCA O DATA O SPUN FACETI CE TREBUIE PENTRU CA POLI SA PROMOVEZE SAU LASATI -O PE POLI IN PACE ORICUM NU PUTETI FACE NIMIC RAU POLI ACS ESTE O ECHIPA SI O SA REDEVINA ACOLO UNDE ERA LOCUL LUI POLI ADICA IN PRIMA LIGA SINT SIGUR DE ASTA SI BANATUL NU CADE SI NU A CAZUT NICIODATA INTODEAUNA A STAT CU FRUNCEA SUS,NU CONTEAZA DE CIT RAU A FOST INCONJURAT SAU MINTIT DE CE I NEINTERESATI DE A PUNE BAZA IN FOTBAL EI AU CAZUT SI POLI A RAMAS SI VA RAMINE UN CLUB DE FOTBAL IN BANAT TIMISOARA PENTRU TOTI TREBUIE SA FIE O LEGE A SPIRITULUI SA CISTIGAM IMPREUNA SI SA AVEN ACELEASI SCOP DE PROMOVARE CARE SIGUR SE VA FACE PENTRU CA ASA NE DORIM TOTI CEI CARE IUBIM FOTBALUL TIMISOREAN SI CA SI SPORT TOTODATA,VOM CISTIGA CU ARGESUL SI VOM MERGE INAINTE CU PASI SPRE MULT DORITA PROMOVARE,HAIDE ACS POLI VICTORIE DUPA VCTORIE!!!!!YES

INO THE PERFECT SPIRIT

Ivanhoe a spus: (octombrie 26th, 2012 at 18:15 )

@Cristi Brancovan: pierderea licentei a insemnat retrogradarea in Liga 2. Chiar si inainte de asta cand ne luptam la titlu cu Zicu, lumea nu se omora la meci pe stadion, vorbesc de ultimul an. Scandalurile repetate nu le-au cazut bine multora!
Daca anul trecut in B, fiind Poli cea cu palmaresul veneau cati veneau, anul asta cand nu e Poli cu palmaresul vin toti atat, pe numarate! La ultimele meciuri de anul trecut a fost chiar dezastru, in cel mai bun caz jumatate cati merg acum!
Si acum merg putini, si ma astept ca luni la o ora cand majoritatea lucreaza sa fie pentru prima data pustiu ca nu ai cum sa pleci de la servici, dar in rest pana acum in nota obisnuita a fost, aia de liga 2 si de final de liga 1 de anul de dinainte.
Sunt convins ca in timp lumea va reveni la stadion in numar mai mare.
Cat despre chestia cu mintitul Robu spera sa primeasca invitatie, nu a primit, am inteles ca asta a fost cauza.
Cat despre idei frumoase, ele trebuie sa fie in slujba orasului si clubului in primul rand, citez ceva de pe fb:

„Nu iti serveste cu nimic sa discuti despre sexul ingerilor atunci cand turcii iti cuceresc Constantinopolul! Dar pana discutam idealisme, nu am nimic impotriva lor, iubesc pe Platon, vom sfarsi cativa care se cearta cine a fost mai intai oul sau gaina si toti din jur vor fi stelisti! Din acest punct de vedere, si daca nu tii cu ACS Poli, daca esti putin obiectiv poti sa intelegi ca echipa asta mai salveaza din acest pericol. Ieri seara cand a jucat Steaua intr-un bar cu tricouri de polisti pe pereti, unde eram polisti sa discutam despre Poli, s-a umplut de stelisti si asa e cam peste tot! Daca te jerfesti pentru o idee, oricat de frumoasa, dar care nu serveste comunitatii ci o distruge, atunci o faci degeaba! Ramai tu cu ideea ta si comunitatea e pierduta! Daca insa faci ceva pentru salvarea comunitatii, chiar daca formal nu poate multumi pe toti pentru ca e imposibil, atunci ai facut un lucru bun!”

Daca politica e arta compromisului in folosul comunitatii constat ca in iarna trecuta toti au esuat in linie, indiferent de partid, oficialitati din club etc, Poli a fost lasata sa moara, ok, fiecare in mod egoist a avut motivele lui, acum in vara asta iarasi s-a esuat, nimeni nu a vrut sa iese din patratica lui, chiar daca orasul are de pierdut!

Ce s-a facut dupa dezastrul din vara s-a facut pentru oras! Mai perfect, mai imperfect, nu s-au putut multumi toti asta e. Fiecare a vazut din perspectiva lui. Unii au privit si spre un stadion nou si spre jucatorii banateni si spre oprirea avansului stelistilor in oras si aveau nevoie de ACS Poli, altii au privit doar spre o idee pura, indiferent daca prin asta va fi sfarsitul lumii. Ok, A mai aparut si Ripensia.

Daca toti iubim Timisoara iar in cazul ASU si ACS iubim si pe Poli, chiar daca din motive care nu tin de noi suntem in barci diferite, ar fi bine ca macar sa nu ne mai jignim, sa intelegem cu nu suporterii sunt responsabili, ci sa ne toleram ci chiar sa incercam sa ne intelegem bine.

O zi buna!

@ bei inotheperfectspairait a spus: (octombrie 26th, 2012 at 18:16 )

tu nai vezut goluri la asu poli, ca moare lumea daia zici de goluri de la ax poli caci nu vezi goluri de la asu bey fraiere

@ bei ivanhoi a spus: (octombrie 26th, 2012 at 18:23 )

vorbesti prostii imense baiete, tu intelegi ce e partidili, pey daca nu executi ordinili intocmai si la timp nu te mai vezi in partid in veciulvecilor si atunci adio politica adio marirew; chestia cu comunitatii ii doare pe toti sti tu unde ei numai ei se fie bine restul sa suga strinfii

@ astia consileri a spus: (octombrie 26th, 2012 at 18:28 )

astia de la drekeria in viata lor no avut meserie si acum consileri cu salari babane cum nici in visele lor nu o visat si voi credeti ca pe ei intereseaza POLI iar prostalaii care chinta aia saraci minte ca asa e bine sa cinte pe la sate ca acolo e POLI

@ astia consileri a spus: (octombrie 26th, 2012 at 19:43 )

daca sefii lor zice loa noapte vopsiti pereti cu spray ei trebe imediat executarea altfel ciuciu salar

Dodo a spus: (octombrie 26th, 2012 at 21:33 )

E prima oara cand vad un comentariu cu adevarat coerent la un articol despre ACS Poli in debanat… respect Ivanhoe.

POLI nu e Provident a spus: (octombrie 26th, 2012 at 22:49 )

Poli nu e Provident sa-ti aduca golurile acasa! Asa ca vino si tu la stadion!

POLI -tehnologie pentru toti a spus: (octombrie 27th, 2012 at 00:22 )

POLI – tehnologie de fotbal pentru toti !

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 27th, 2012 at 10:13 )

Nu ai cum sa te superi pe Ivanhoe pentru ca el spre deosebire de 99% dintre acesistii ce scriu aici – el exista.

Ivanhoe nici anul trecut FC Poli SA nu a avut niciun moment alt palmares decat cel din ultimii 10 ani. In martie Comitetul Executiv a luat act de revizuirea de la TAS prin care clubul scapa de interdictia de a se denumi Politehnica, dar nu recunoaste niciunde vreo continuitate intre echipa dinainte de 2002 si cea nascuta din mutarea AEK-ului la Timisoara.

Oricum nu „palmaresul” e solutia miraculoasa ce aduce lumea la stadion, cred ca stii si tu asta, din experienta anilor 2002-2005 cand stiam prea bine toti cine suntem si ce palmares (n-)avem dar se umplea mereu stadionul.

Legat de minciunile primarului. Chiar daca federatia i-ar fi intors spatele si nu-i mai oferea „invitatia” se puteau cauta solutii impreuna, nu sa fim lucrati pe la spate. Impresia mea este ca nici nu s-a mers prea mult pe varianta invitatiei, atata timp cat varianta Recas era mult mai comoda.Robu avea n-spe mii de parghii ca sa obtina direct invitatie in divizia B pentru echipa Politehnicii si i-am demonstrat asta intr-o discutie ulterioara.

Stelisti au fost si cand bateam pe Steaua an de an, stelisti o sa mai fie si de acum incolo in conditiile in care e greu sa-ti pui sperante prea mari intr-un club cu 20 de angajati doar in administrativ (+ 5 in Consiliul Director) dintre care doar Musat si Levente au valoare de divizia B, iar pentru divizia A, doar Levente face fata. De rusine unii au cerut sa fie scosi in organigrama de pe site. Vreo 5 dintre angajati au ca sarcina de serviciu chestiuni ce se leaga de relatia cu suporterii, relatie inexistanta. Cum te astepti ca o asemenea constructie sa fie capabila sa lupte cu un produs media cum e Steaua. Ei sunt depasiti de munca voluntara a catorva oameni de la ASU Politehnica….

Comparand perioada calendaristica similara din campionatul 2011-2012 spectatorii sunt mult mai putini, chiar si in conditiile in care anul trecut meciurile se jucau mai mult de la ora 11, asta pentru ca pe atunci nimeni nu-si permitea sa ofere cazare si masa oaspetilor doar pentru a muta ora de disputare a partidei, in sparanta ca poate vin 100 de spectatori in plus.

@C.Brancovan a spus: (octombrie 27th, 2012 at 11:11 )

prietene ori seful te pune sa vorbesti asa, ori esti din alta lume!!! Deci, (un cuvant la moda…) pe deoparte spui ca trebuia sa accepte o „invitatie” de la sandelul in locul unei promovari cinstite(Recas), pe de alta parte il acuzi pe Robu ca se „combina” cu sandelul!Sincer,fara jigniri ,daca nu esti presat de sef,iti recomand sa-ti limpezesti gandurile, sa te dumiresti in ce tara traiesti,sa te lamuresti ca de sandelul nu se va scapa usor si ca IN ACEASTA TARA, T R E B U I E (din pacate..) sa te lupti si sa te adaptezi, daca vrei sa existi! Tot asa DUPLICITARI ati fost si cu Iancu: pe de o parte i-ati pretins sa nu se combine, pe de alta parte il acuzati si il injurati ca nu a facut performanta! Si tot asta vreti sa faceti si cu dl. ROBU, dar spre ghinionul vostru el v-a „citit” fiind mai destept(totusi e ing.prof.universitrar, desi voi si asta contestati,cu toate ca voi majoritatea nu aveti nici liceul, dar ma rog e chestia comunista cu „scoala vietii”….). Dupa parerea mea dl.Robu a gasit o solutie mai cinstita la „adaptarea la Romanica(bineinteles ca dupa asta vei sari si ve-ti sari cu „etichetarea” ca ling, pup in c..r si alte metode specifice de a va sustine parerile. Cat priveste publicul ? Aici situatia e un pic mai complicata decat crezi si credeti voi si cred marii vostrii sefi. Pot sa-ti dau un exemplu cu trei prieteni de ai mei TOTI MARI POLISTI, dar nu ca si drukeria , care cu autobuze „organizate” ati fost in cateva deplasari, ci ani la rand, cu nasul, cu blatul, mai cu autostopul, dar e greu sa intelegeti istoria lui POLI, asa dupa ureche! Iar daca vorbesti despre cinste si fotbalul romanesc in general, iti recomand prieteneste, sa te documentezi cu perioada dintre razboaie, cu unul Octav Luchide (Nasul de atunci…) doar ca asta era si presedintele FRF si antrenorul echipei nationale, despre unul care era prefect si sustinea echipa Venus si balacarea toata ziua prin presa(nu era TV atunci…) si intra in vestiare cu teancuri de bani , inainte si dupa meciuri, la echipa lui si la altele…..poate citind toate astea , vei intelege cam cum a fost dintotdeauna fotbalul din Romania si atunci „filozofia” imacularii poate o vei intelege altfel!

@C.Brancovan a spus: (octombrie 27th, 2012 at 11:18 )

Sa ma explic cu cei trei prieteni: unul nu mai merge momentan la meciuri(desi mai vine pe la antrenamente..) ca e scarbit total de fotbalul din Romania, care acum te „invadeaza” in casa(prin TV,radio,reclame, etc), pe vremuri nu citeai „Sportul” si nu „te loveai” de fotbal. Al doilea, nu mai are incredere in promovarile din Romania si IN NICI UN REZULTAT de pe teren. Iar al treilea si cred ca asa ca el sunt cei mai multi, asteapta sa vada ce se mai intampla!

Nici macar Gicu Grozav a spus: (octombrie 27th, 2012 at 12:29 )

Boldea peste Gicu Grozav

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 27th, 2012 at 12:51 )

Amice, compromis se numeste si schimbarea sediului social al unui club si redenumirea lui (in detrimentul integrităţii
competiţiei sportive, avand ca scop obţinerea dreptului de participare în competiţii). Fara complicitatea lui Sandu acest lucru nu se putea realiza. Citeste bine regulamentul. Sandu s-a impus ca sef si de aceasta data in fata lui Robu, cu toate ca, fata de anul trecut Robu este foarte tare, avand o guvernare in spate. Practic putea sa obtina tot ce-si dorea, daca-si dorea cu adevarat. Si Mircea Sandu si noi suporterii caracterizam un om doar in smecher sau fraier….nu exista nuante.

Dovada slabiciunii a fost atunci cand nu s-a facut nici cea mai mica presiune in momentul in care Sandu a dat-o la intors in privinta invitatiei in B. Citeste atent legea sportului si vezi ce atuuri avea Robu.

Noi i-am zis lui Robu, „dom’le daca nu te respecta suficient Mircea Sandu lupta-te cu el”. Dar era mult prea preocupat in perioada respectiva sa-si puna in aplicare ideile cu manelariile in parcuri.

Ivanhoe a spus: (octombrie 27th, 2012 at 13:06 )

@Cristi Brancovan: hai sa lasam de o parte ce se intampla in ziua de azi putin. Hai sa calatorim in timp inapoi in anii ’90. Daca cineva ti-ar fi povestit atunci ca Poli ar ajunge in situatia de acum si suporterii sa se jigneasca de ambele parti ai fi crezut asa ceva? Eu unul nu!
Si nu vreau sa fac politica, nu ma intereseaza, dar iar raportat la anii 90 ai fi crezut ca PNL ar face o alianta cu FSN si PNTCD tot cu o aripa a FSN-ului? Eu cred ca nu!
Dar uite ca suntem astazi! Politica nu ma intereseaza decat prin prisma faptului ca atat liderii politici cat si cei religiosi au reusit sa radicalizeze o tara intreaga si consecintele se vad peste tot!
Asa ca suntem astazi, nu am fost acolo cand ati vorbit cu primarul, dar totusi daca lipsa lui de dialog ar fi problema, mi se pare normal ca sa incerce in anul asta competitional sa vorbeasca din nou cu el si el cu voi. Si daca nu s-ar ajunge la nici un rezultat, un om politic e dator sa asculte si sa vorbeasca si sa stie sa o faca. Asta e parerea mea.
Dar sa revenim la Poli. Uite dat fiind a Boldea e omul momentului si i s-a implinit visul sa joace pe DP si e si banatean, daca nu ar exista acum ACS Poli lui niciodata nu i s-ar fi implinit visul sa joace la Poli, pentru ca peste 5 ani in cel mai bun caz cred ca ar fi fost prea tarziu pentru el. Tot asa cu Recasul nu ar fi promovat, cu ACS Poli probabil va promova si se va remarca si in Liga 1, poate va face si cariera. Este cazul unui singur jucator banatean. Vezi, lasand la o parte chestiile politice de astazi, absolut nu ma intereseaza ce fac partidele intre ele, imi doresc ca oricine sa am un oras administrat bine si o tara guvernata cu bun simt, dar imi e clar ca numai sunt principii in politica asa ca nu ma mai agit pe tema asta, prin urmare lasand la o parte politicul si influenta lui in fotbal, uite eu ma bucur ca exista ACS Poli Timisoara fie si pentru faptul ca Boldea si alti jucatori banateni au o sansa sa se afirme, sa fie cunoscuti, si asta prin Poli!
Cred ca ei chiar nu au nici o vina in toata treaba legata de Iancu sau tot ce fac cei din politica, de o parte sau de alta!
Eu personal imi doresc ca ACS Poli sa promoveze si prin ea jucatorii banateni sa se poata afirma.
Imi doresc sa se faca o treaba buna la copii si juniori pentru ca copii acestui oras sa aiba unde juca.
Imi doresc sa se faca in anii care vin un stadion pentru acest oras, chiar nu ma intereseaza dpdv politic de ce, cum, in ce mod se face asta!
Si imi doresc ca cei responsabili cu impartirea asta intre politisti sa incerce sa repare ce au facut, iar daca nu se intampla asta macar noi suporterii, care mai si gandim, sa incercam sa putem vorbi intre noi ca timisoreni si ca oameni fara sa ne jignim.

pentru brancovan a spus: (octombrie 27th, 2012 at 13:40 )

baiete, tu esti capabil sa vorbesti despre un joc de fotbal? serios acum, mi se pare ca mereu duci discutia pe taramul tau, fara sa iti pese de subiect. poate ca unii dintre noi vrem sa vorbim despre situatia de la acs poli, echipa care nu e urmarita de tine. sau cel putin asta inteleg din latratul tau, ca vorbit nu il mai pot numi. du-te pe drumul tau, la asu politehnica, si lasa-i pe oameni sa aleaga ei cu cine merg si pe mana cui.

@Brancovan a spus: (octombrie 27th, 2012 at 13:59 )

esti culmea baiete,nu stiu asa esti tu,sau asa ti se dicteaza?!? Recapituleaza ce ziceai mai in vara, daca nu retii, ca Robu sa nu faca compromis cu sandelul, ca uite Mititelu ce tare e si oltenii lui, ca „DESI AU FOST INVITATI IN B, REFUZA O INVITATIE a FRF” ! Iar acum , la nici trei luni spui ca Robu e slab ca nu a acceptat invitatia sandelului, ci a facut compromis cu Recas??? Pai in vara „invitatia” era compromis, iar acum „combinatia cu Recas” e compromis?? Tipule, te comporti deja EXACT CA UN POLITICIAN, care una mananca, alta vomita si alta c….ca!!! Deci sa inteleg ca daca , la anul sandelul „INVITA” ASU POLI in divizia B, e O REUSITA, O VICTIRIE si va duceti ? Ma rog! Problema-i alta: nu intreb cu ce bani, cu ce organizare si organigrama, cu ce jucatori si alte multe semne de intrebare; doar unul te rog explica-mi-l – cine v-a alege jucatorii efectiv?Sau nu v-ati gandit si v-a fi stabilit ulterior? PAI ASTA INSEAMNA CA TOTUL ESTE EGAL, nu cu ZERO, ci cu ZERO-ZERO! Daca nici asta n-ati inteles, ramaneti in durerea voastra cantati si beti, sau beti si cantati pe unde puteti si cand puteti, hai CEAO !

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 27th, 2012 at 14:11 )

Amice, citeste bine ca mai gasesti articolele din vara. Am spus si sustin si acum ca Robu cu toata sustinea politica cu care s-a laudat si in campanie si ulterior, nu a reusit sa obtina locul in divizia B promis initial de FRF, chiar daca avea la dispozitie o lege in baza careia se poate ajunge chiar la desfiintarea FRF. Doar ca primarul nostru poate cel mult sa se lupte cu echipa noastra, nu cu niste adversari adevarati. S-a multumit in schimb cu osul aruncat de Mircea Sandu(mutarea AC Recas), om ce a reusit si de aceasta data sa faca pipi pe Timisoara.

drukeriamembridepartid a spus: (octombrie 27th, 2012 at 15:15 )

Domnul ROBU este Iubirea vietii MELE. Doar cu mama ma mai IUBESC asa mult.

@Brancovan a spus: (octombrie 27th, 2012 at 17:01 )

baiete, esti varza! Daca accepta „invitatia” nu avea drept de promovare! Eu te inteleg ca tu ai ordin sa-l faci pe Robu slab,sclav, etc in fata prostimii; problema e ca prostimea, nu-i chiar asa proasta CUM CREDETI VOI si unii v-au citit, deci du-te baiete cu PROPAGANDA POLITICA, la articolele politice, lasa si lasati sportul in pace! Cel putin in fata mea si a multora la sport v-ati dat examenul si ati luat notele pe care le-au luat la BAC 75% dintre participanti, adica mai putin de TREI ! Nu mai are rost sa insistati, mai incercati eventual vara viitoare! Hai CEAO !~

manu a spus: (octombrie 27th, 2012 at 17:10 )

poli joaca in b acum si trebuie sa sustinem echipa asta. pana la urma e echipa orasului, sustinuta din banii nostri. nu vi se pare ciudat sa ne bagam picioarele intr-un proiect dedicat locuitorilor orasului? nu vorbesc aici despre primarul robu, despre care nu am o parere prea buna, dar asta nu ma face sa stau departe sau sa injur echipa asta.

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 28th, 2012 at 10:08 )

Iar esti pe langa…. invitatia venea pentru echipa de liga a 5 a astfel incat regula celor 3 ani consecutivi de activitate nu era incalcata iar in privinta promovarii nu era nicio emotie.

@brancovan a spus: (octombrie 28th, 2012 at 12:02 )

Crisi mai lasa-ne tata! Vezi ca te fluiera Orza ti-a pus mancare si apa!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Consiliul Județean Timiș a primit confirmarea aprobării cererii de finanțare depuse în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului şi reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, gestionat de Ministerul Mediului prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul primește 25 de milioane de lei pentru cumpărarea a 25 de noi microbuze ecologice, destinate mediului școlar
După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic
Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a semnat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Top