Stirile din ziua: 12 noiembrie 2012

Ba, da’ eu cu cine votez? (III)

Trădare, trădare, dar să știm și noi! Că doar urâm trădarea, dar trădătorii ni-s tare simpatici. Așa că PSD-istul Titu Bojin s-a bucurat să anunțe că a primit, cu câte un pupat, 20 de primari trădători din PDL. Culmea, și Iuda trăda tot cu pupături. Dacă primarii trădează, ce mai poți să aștepți de la „Johnson”, care vrea să-l traducă pe Orza cu liberalii. Iar în cazul deputatei… trădătoare Barna și al emoțiilor ei, putem să presupunem că mai degrabă ar fi vorba de… școală. Aia normală, nu a trădării.

Ostaficiuc: „Va trece multa apa pe Bega pana cand USL va aduce bani cati a adus PD-L”

Mesajul către prietenii de pe Facebook al primarului Nicolae Robu nu a rămas fără replică. Edilul liberal le spune alegătorilor că în patru luni și jumătate a adus în Timișoara mai mulți bani decât în toată guvernare PD-L. Constantin Ostaficiuc îl roagă însă să facă niște adunări, pentru a constata că lucrurile nu stau chiar așa.

Legatura dintre boala parodontala si afectiunile cardiace

Cel puțin din titlu, pare a fi foarte intrigantă ideea cum că ar fi vreo legătură între cele două boli, fiecare localizată în cu totul altă zonă din organism, amândouă totuși având o frecvență mare în societățile dezvoltate. Și chiar dacă nu există o conexiune aparentă între cele două, totuși legături sunt, și e bine de știut care sunt acestea.

Suporterii Politehnicii, gest inimos pentru colegul lor Stresi

Suporterii Politehnicii Timişoara reuşesc să surprindă pozitiv în fiecare săptămână. De această dată, inimoşii susţinători ai echipei de fotbal din al cincilea eşalon sunt solidari cu unul dintre colegii lor, care a avut un grav accident de maşină. Răzvan Curta a fost spulberat de o maşină, fiind internat acum la Casa Austria.

Magia targului de Craciun de la Praga / FOTO

Târgul de Crăciun de la Praga se desfășoară anual între 1 decembrie și 6 ianuarie, fiind un eveniment ce conferă capitalei Republicii Cehe o doză de magie ce o face de-a dreptul irezistibilă, întrucât îi aduce laolaltă pe localnici și pe turiști într-o atmosferă plină de prietenie, îmbăiată în mii de lumini multicolore și acompaniată de acorduri meșteșugite. Târgul de Crăciun de la Praga este, astfel, un exemplu elocvent pentru ceea ce înseamnă spiritul sărbătorilor de iarnă.

Fara apa calda si rece

Colterm anunță că, din cauza unor lucrări efectuate de Aquatim, va opri, luni, între orele 9 și 14, furnizarea apei calde de consum şi a apei reci hidrofor la PT 71 şi PT 72. Vor fi afectaţi o parte a consumatorilor de pe străzile Dorobanților, Lugojului, Renașterii, S. Bărnuțiu, Telegrafului, Tibisccum, Topologului și Viorelelor.

Intreruperi de curent

Enel a programat, luni, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. Cărvunarilor, Popa Șapcă (p), Aurel Popovici, Olimpiadei, Zurobara, orele 9 – 17, str. Gr. Alexandrescu (p), Călărași, Cetatea Albă, P. Bănățeanu, Aleea Viilor, orele 9 – 12, str. Pompiliu Ștefu ( p), Bărăganului (p), Almăjului (p), Bd. Cetății (p) str. Crișan

Top