Stirile din ziua: 10 noiembrie 2012

Ridica-te, Gheorghe, ridica-te, Ioane!

Campania electorală a debutat furtunos cu un scandal, în centrul căruia a fost vicepreședintele ARD Mihai Neamțu, după ce a recitat câteva versuri din celebra poezie „Ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!”, a poetului Radu Gyr, fost membru marcant al Mișcării Legionare. O sumedenie de politicieni și deontologi aflați în slujba USL au urlat ca din gură de șarpe, catalogându-l pe Neamțu drept legionar.

E revolutionar, nu ciocoi! PP-DD-istul Petru Juravle, cel mai bogat candidat din Timis

Candidatul PP-DD pe Colegiul 6 Recaș este, probabil, cel mai bogat aspirant la un scaun de parlamentar din Timiș. Asta, dacă ne ghidăm după declarațiile de avere depuse de candidați. Probabil Petru Juravle a avut nevoie de o zi întreagă să-și completeze declarația de avere, care are dimensiunile unui cearșaf.

Gabriela Petcana: „Banatenii sunt cumpatati chiar si cand cumpara vacante

Dacă vă gândiți la o vacanță de iarnă departe de acasă, încă nu e târziu să faceți rezervări. La Iulius Mall are loc, în acest sfârșit de săptămână, un târg de turism care poate reprezenta o ocazie perfectă de a găsi destinația preferată. Agenția Ultramarin are întotdeauna oferte de nerefuzat, poate și pentru că fondatoarea ei, Gabriela Petcana, s-a apucat de acest business tocmai fiindcă îi place să călătorească. A ales bine, pentru că, după 11 ani, Ultramarin este un nume solid în domeniu. La Topul Firmelor organizat de CCIAT, agenția a obținut locul al treilea la categoria Turism.

A pus pe picioare Google Romania, are un doctorat la Oxford si vrea un job acasa!

Cosmina Dorobanțu are 32 de ani, este timișoreancă și a plecat la 16 ani de acasă. A făcut facultatea în SUA, a lucrat pentru Google, iar acum, după un doctorat la Oxford, a intrat în atenția Comisiei Europene. Studiază comerțul online, domeniu de care autoritățile europene sunt foarte interesate, tocmai pentru că nu prea a fost cercetat. După cinci ani de Google și alții de Oxford, unde și predă statistică, în cadrul unui program de master în economie, Cosmina se gândește că totuși locul ei ar fi acasă.

Analize socio-economice pentru domeniul ocuparii, incluziunii sociale si serviciilor sociale

Reuniunea Comitetului Consultativ Tematic de ocupare, incluziune socială și servicii sociale, desfășurată în 31 octombrie 2012, a luat în dezbatere analizele socio-economice elaborate la nivelul grupurilor de lucru tehnice cu privire la prioritizarea nevoilor de dezvoltare pentru perioada 2014-2020.

Top