Stirile din ziua: 28 noiembrie 2012

Petru Ehegartner: „Cartierele periferice ar trebui sa aiba prioritate la lucrarile de la drumuri si canalizare”

Sute de persoane şi-au expus problemele candidatului USL pentru Senat în Colegiul 2 Timişoara, Petru Ehegartner. În cele aproape trei săptămâni de campanie electorală, Ehegartner a participat la întâlniri în toate cartierele care ţin de Colegiul 2 Senat. In urma acestora au fost făcute mai multe propuneri care ţin de îmbunătăţirea cadrului legislativ şi a condiţiilor de trai în Timişoara.

Horia Cristian – candidatul manciurian

A explodat și prima bombă în această campanie electorală, o campanie de altfel destul de searbădă. Asta, după ce Forța Civică l-a acuzat pe deputatul PNL Horia Cristian că a colaborat cu Securitatea în perioada studenției. Acuzația este acoperită de documente provenite din Fondul Arhivistic 677 al Uniunii Asociațiilor Studenților Comuniști din România. O acuzație extrem de gravă, cel puțin pentru electoratul liberal, pe care Horia Cristian l-ar viza.

Gust si rafinament in vremea campaniei

Istoria civilizației noastre a fost brăzdată de multe evenimente cauzate de lideri ce au modificat în mod substanțial modul de promovare în fața electoratului. Iulius Cezar a fost primul lider ce a reușit să își pună propria imagine pe monedă în întreg imperiul. A trimis un mesaj puternic și clar tuturor contracandidaților și celor pe care îi guverna, majoritatea neștiutori de carte. A luat locul altor lideri și s-a promovat prin artă, prin arginți și marmură, pentru a dobândi mai multă putere și influența pe trei continente.

Traseistii Barna si Dugulescu, pe „lista rusinii”

La fel ca în preajma scrutinurilor electorale precedente, Alianța pentru o Românie Curată a venit în sprijinul alegătorilor, publicând mai multe liste cu candidați care ridică semne de întrebare. Pentru alegerile din 9 decembrie, au fost publicate până acum, două „liste negre”. Prima i-a cuprins pe așa-zișii candidați imobiliari, iar a doua pe candidații traseiști, unde sunt incluși toți cei care au la activ cel puțin trei partide.

Senzational! Luminile de pe Bega costa cat 600.000 kg parizer

Cunosc destui care își distrug concediile convertind prețul a tot ce cumpără din euro în lei. Dărâmați de calcule, preferă să bea lada de bere în cameră decât să dea patru euro pe o halbă la o terasă. La o altă scară dar cu aceleași metehne, o anumită parte a presei, vorba lui moș nea Nelu, era să moară de curiozitate până n-a aflat câte grădinițe se pot face, câte școli se pot renova din cele două milioane de euro pe care primăria vrea să-i investească într-un spectacol de lumini pe Bega.

BEJ, despre cazul Horia Cristian: „Daca a colaborat, e treaba Parchetului”

Declarațiile reprezentanțiilor Forței Civice, conform cărora deputatul Horia Cristian ar fi colaborat cu Securitatea, nu au niciun efect practic. Nu e prima dată când apar asemenea informații despre deputatul liberal de Timiș. În 2007, acesta a recunoscut că a făcut parte din Comisia pentru studenții străini a UMF. CNSAS nu a descoperit însă vreun angajament al politicianului cu Securitatea.

Fara caldura si apa calda

Colterm anunță că, din cauza unor lucrări efectuate de Enel Distribuţie, care vor genera opriri ale energiei electrice, va întrerupe, miercuri, furnizarea căldurii și a apei calde de consum la punctul termic 74A. Întreruperea va avea loc între orele 9 și 16 și va afecta timișorenii care locuiesc pe străzile M. Kogălniceanu, Lorena, Telegrafului şi

Intreruperi de curent

Enel a programat, joi, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. I. Rațiu, G. Alexandrescu (p), Bârzava (p), Calea Bogdăneștilor (p), Iohann Schwicker, Lorena (p), Telegrafului (p), orele 9 – 17; Lugoj (str. T. Vladimirescu, Vlahuță, Mureșului, Teiului, S. Bărnuțiu, Mărășești, Mărăști, Rarău, Gh. Șincai, Dorobanți, Rahovei, Partizanilor, Griviței, orele 9 –

Top