Stirile din ziua: 14 noiembrie 2012

Jurnal de campanie (IV): Unde si de ce a disparut Dorin

Cu maximă tristețe am aflat că faimosul Dorin din Deta nu există. Anunțul a fost făcut chiar de Ghiță Ciobanu, cel care susținea că Dorin e cel mai bun prieten al lui. Incredibil, dar adevărat! Pe de altă parte, după patru ani sacrificați în parlament pentru binele Timișoarei și al timișorenilor, perioadă în care a mai și țopăit dintr-un partid în altul, cu o maximă dexteritate, Maria Barna n-a îmbătrânit deloc.

Scandal in familie: cine aduce mai multi bani in casa?

Până la urmă e de înţeles pretenţia primarului Robu ca alegătorii să-i ofere un guvern de culoarea majorităţii legislativului local. Ce primar şi preşedinte de organizaţie judeţeană de partid îndeamnă lumea să voteze cu ăialalţi, ca după alegeri să se plângă toată ziua, ca Gheorghe Ciuhandu, că Timişoara e izolată de puşculiţa cu bani a Bucureştiului? Niciunul.

Votati „Doodle 4 Google”!

Românii pot alege acum desenul câștigător care va fi publicat pe pagina de start a Google România pe 1 Decembrie. Concursul „Doodle 4 Google” e în faza de jurizare publică, astfel că, până pe 27 noiembrie, pot fi votate cele mai bune 30 de lucrări desemnate de juriu.

Microbuzul in care și-a pierdut viata soacra prefectului de Timis nu avea licenta

Reprezentanții Autorității Rutiere Română Timiş au trecut la verificări serioase ale firmelor care transportă marfă și persoane, deși nu au actele necesare. Ancheta a scos la iveală faptul că microbuzul în care și-a pierdut viața soacra prefectului Eugen Dogariu aparținea unei astfel de societăți.

Top