Stirile din ziua: 17 noiembrie 2012

Primarul Robu – un socialist al transportului in comun

În plină campanie electorală, primarul Nicolae Robu a anunțat că va lărgi acordarea de gratuități pentru transportul în comun la noi categorii. Astfel, începând cu 1 decembrie, toți pensionarii, elevii din clasa I până într-a XII-a, precum și studenții vor putea circula moca pe toate mijloacele de transport ale RATT. Asta după ce fostul edil-șef, Gheorghe Ciuhandu, aproape că a băgat RATT în faliment cu gratuitățile pe care le-a acordat.

Intalnire cu primarul Robu, in parcul din Soarelui

Sâmbătă, de la ora 12, primarul Nicolae Robu se întâlnește cu locuitorii din cartierul Soarelui, în parcul de pe bd. Sudului. Întâlnirea are ca principal obiectiv informarea timișorenilor cu privire la lucrările care se efectuează în cartier, precum şi preluarea problemelor curente cu care se confruntă locuitorii din Zona Soarelui. Sunt aşteptaţi să participe membrii

Masuri posibile pentru cresterea gradului de absorbtie a fondurilor nerambursabile

Fiecare instituție cu un anumit grad de implicare în derularea finanțărilor nerambursabile din Romania își pune problema găsirii unor idei și soluții care, aplicate, ar duce la creșterea gradului de absorbție al acestora pentru perioada care a mai rămas din acest ciclu financiar, dar mai ales pentru următorul, 2014-2020.

Top