Stirile din ziua: 21 noiembrie 2012

Cataloage anti-hoti de fier vechi

Centrele de colectare de fier vechi din Timiş sunt luate la puricat de ofiţerii din cadrul Serviciul de Investigare a Fraudelor şi comisarii Gărzii de Mediu. Se fură atât de mult, mai ales din apropierea căilor ferate, încât există pericolul ca o călătorie cu trenul să se transforme într-o tragedie.

Velcea anunta sfarsitul telenovelei Ovidiu Petre si revenirea lui Gorobsov

Poli Timişoara va face două achiziţii considerate de marcă în apropiata pauză competiţională. Achiziţii de marcă la prima vedere, pentru că este vorba de un fotbalist care nu a mai evoluat într-un joc oficial de mai bine de un an şi de un altul care a jucat ultima oară în luna mai a acestui an.

Cornel Samartinean: Nimeni nu s-a interesat de problemele oamenilor din colegiu in ultimii patru ani

Candidatul ARD Cornel Sămărtinean continuă întâlnirile cu oamenii din Colegiul I Timișoara. Cornel Sămărtinean a avut o nouă întâlnire cu administratorii asociațiilor de proprietari din Colegiul I Timișoara. Peste 50 de administratori au răspuns pozitiv invitației adresate lor de Cornel Sămărtinean.

Rodica Vlad, mascati si tiganii din Strehaia

Nu e un titlu de film, e un crâmpei din viața reală. Cunoscuta femeie de afaceri Rodica Vlad (proprietară peste un lanț de farmacii, pensiuni și alte imobile) a fost săltată cu noaptea în cap de mascații de la DIICOT. Motivul: niște infracțiuni de domeniul găinăriilor. Ce-i drept, găinării de milioane de euro, dar să te acoperi cu facturi false nu face parte din sfera ingineriilor financiare, nu e o ilegalitate a gulerelor albe, n-are ștaif.

Intreruperi de curent

Enel a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică, după cum urmează: Timișoara – str. Babadag (p), Aleea Avram Imbroane (p), orele 9 – 17; Valcani (p), Lugoj (str. Tudor Vladimirescu, Al. Vlahuță, Mureșului, Teiului, S. Bărnuțiu), orele 9 – 17; Jimbolia (str. G. Enescu și adiacente), Denta (p), Crai Nou, Fărășești, Homojdia, Pietroasa, Crivina, Poieni,

Top