Stirile din ziua: 11 noiembrie 2012

Robu, in campanie pentru parlamentare pe Facebook

Primarul Nicolae Robu (PNL) le cere prietenilor săi de pe Facebook să susţină necondiţionat candidaţii USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Doar aşa Timişoara va fi tratată excelent de Guvernul României. Robu aduce un argument forte: a primit de la guvern, în patru luni și jumătate, aproape 600 de miliarde de lei vechi.

Candidatii PP-DD, trimisi in focurile campaniei fara „domnu’ Dan” / FOTO

„Domnul Dan” n-a venit să facă baie de mulțime la Timișoara, ocupat probabil cu ancheta care-l vizează după ce a dat mititei alegătorilor di Târgu-Jiu. A trimis-o în locul lui la lansarea candidaților din Timiș pe Simona Man, președintele PP-DD. Discursurile au fost mobilizatoare și înfierătoare la adresa adversarilor și totul s-a încheiat apoteotic, cu un foc de artificii.

Ba, da’ eu cu cine votez? (II)

Prima duminică de campanie, primele ieșiri în teren ale candidaților. Fără găleți și cizme de cauciuc, doar cu pixuri și carnețele. Și ce poate fi mai plăcut pentru un alegător ieșit la bere cu prietenii dis-de-dimineață, decât să dea nas în nas cu potențialul lui reprezentant în parlament? Tot duminică, în unele familii de candidați s-ar putea să se fi lăsat cu mutre acre la masa de prânz.

Investitiile din Parcul Copiilor merg perfect, dar nu functioneaza

Duminică, 2 septembrie, după amiază. 24 de ore înainte de meciul cu UTA. Vreme splendidă. Tată responsabil. Îmi iau odrasla de ziarist și plec plictisit spre Parcul Copiilor. Era la a doua sau a treia vizită de după tăierea panglicii de către viceprimarul Adrian Orza. Eram îngrozit. Ce poți să faci într-un asemenea loc, până ce copilul ia la rând toate oportunitățile de recreere gândite de Vasile Ciupa și alți responsabili ai Primăriei Timișoara?

Top