Stirile din ziua: 15 noiembrie 2012

Cornel Samartinean a inceput lupta pentru cetatenii Colegiului I Deputati

Cornel Sămărtinean, candidatul ARD pe Colegiul I Deputaţi Timişoara, a început să se întâlnească cu locuitorii din colegiul pe care candidează şi să le asculte problemele. După ce le-a auzit păsurile, Sămărtinean a identificat prima problemă gravă şi s-a întâlnit cu reprezentanţii FALT.

Fara banii de la guvern, Primaria Timisoara intra in incapacitate de plata

Recordul absolut de bani guvernamentali primiţi de municipalitate a salvat o situație care ar fi putut deveni extrem de gravă. Doar în ultimele două luni, guvernul a repartizat Timişoarei 120 de milioane de lei, bani folosiţi pentru închiderea arieratelor şi nu numai. Viceprimarul Sorin Grindeanu consideră că, în sfârșit, Timișoarei începe să i se facă dreptate.

Fura taxele de gunoi, acum e cercetat penal

Un casier-inspector de la Primăria Bazoș s-a autoservit din banii pe care îi încasa. Acum este cercetat penal pentru înșelăciune. Bărbatul de 37 de ani, angajat ca și casier-inspector la primărie, încasa de oameni taxele pentru ridicarea gunoiului. Nu-i depunea însă în conturile instituției, ci îi folosea în interes propriu. Banii au fost recuperați în

Ca sa tina chiulangiii la ore, ISJ le taie alocatiile

Autoritățile nu mai știu cum să gestioneze absenteismul școlar, care a atins cote alarmante. Degeaba sunt părinții anunțați de absențele copiilor, aceștia din urmă au ajuns să fie adunați din baruri cu poliția și, deși au note scăzute la purtare, tot nu vor să stea prea mult pe la școală. De acum, vor rămâne și fără alocații.

Intreruperi de curent

Enel a programat, joi, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – Calea Aradului (p), str. Sofocle, Ion Românul (p), Sofocle, Deliblata nr. 3 , orele 9 – 17; Beregsău Mare (Comagra), Lugoj (str. Ghiocelului, Bocșei, Grigorescu, Odobescu, Barițiu, Mărășești, Ep. Bălan, Mărăști, Gh. Șincai, Rarău, Dorobanți, Țesătorilor, Smârdan, Griviței, Rahovei, Partizanilor, T. Vladimirescu,

Top