Stirile din ziua: 29 noiembrie 2012

Ciarda Rosie, intre izolare si nepasare

Ciarda Rosie, intre izolare si nepasare

Lipsa canalizării și a apei, mormanele de gunoaie și transport în comun deficitar sunt principalele probleme ale locuitorilor din cartierul timișorean Ciarda Roșie. Ion Răducanu, candidatul USL pentru Camera Deputaților pe Colegiul IV Timișoara, a participat la Consiliul Consultativ de cartier al locuitorilor din Ciarda Roșie.

florian mihalcea

Societatea Timisoara zboara din Bastion daca mai face actiuni politice

În cel mai paşnic şi probabil cel mai scurt plen al CJ Timiş din ultimii ani, Societatea Timişoara a fost atacată frontal de consilierul judeţean PSD, Marcel Mihoc. Acesta este supărat că în spaţiul destinat Societăţii Timişoara de la Bastionul Theresia s-ar face acţiuni politice.

Dupa episodul Petru Roman, Ghita Ciobanu continua campania murdara

Deputatul traseist Gheorghe Ciobanu (PSD) a plecat de la PD-L, dar pare să fie convins că doar foștii săi colegi îi vor asigura succesul în campania pentru un nou mandat în parlament. După ce a avut tupeul să spună că e sprijinit inclusiv de contracandidatul său, primarul din Deta, Petru Roman, acum și-a făcut mash-uri cu un alt primar de la PD-L. Și asta, fără a-i cere acordul.

Velcea a pus ochii pe trei fotbalisti de la FC Severin

Adrian Olah şi Cosmin Vancea, ambii de la „lanterna roşie” a Ligii I, au devenit din nou interesanţi pentru Poli Timişoara. Oficialii lui Poli au mai negociat cu cei doi jucători şi în urmă cu două luni, dar ambii au preferat să continue în primul eşalon, în ciuda problemelor de ordin material cu care se confruntă FC Severin.

Intreruperi de curent

Enel a programat, joi, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. Grădinii (p), Vegetației (p), Fructelor (p), Tibiscum (p), Calea Lugojului (p), Simion Bărnuțiu (p), orele 9 – 17; Jimbolia (str. I. Slavici, P. Jung, C. Brâncoveanu, Spre Nord, Spre Vest), Beregsău Mare (p), Sâmpetru Mic, Lugoj (str. T. Vladimirescu, Vlahuță, Mureșului,

Top