Stirile din ziua: 22 noiembrie 2012

Samartinean: „Vreau ca banii Timisoarei sa ramana aici”

Cornel Sămărtinean, candidatul ARD pentru un fotoliu de deputat pe Colegiul I Timişoara, nu mai acceptă ca banii timişorenilor să se rispească aiurea. Dacă ajunge deputat, Sămărtinean se va lupta ca din fondurile care se strâng la Timişoara nu mai mult de 30% să meargă către bugetul naţional.

Cu sustinerea a 80% din timisoreni, Robu da doua milioane de euro pentru jocuri de apa pe Bega

Primarul Nicolae Robu face sondaje pe Facebook, dar le șterge pe cele care nu-i sunt favorabile. Ultima temă: sistemul de jocuri de apă, lumini și muzică de pe Bega. Această distracție ar urma să coste municipalitatea două milioane de euro, dar voturile prietenilor de pe FB au fost negative.

„Bun venit pe lume!”, o noua campanie de la „Salvati Copiii”

Anul trecut, la fiecare cinci ore, în România a murit un copil care nu împlinise încă un an. Organizaţia „Salvaţi Copiii”, filiala Timiș, organizează, la final de de noiembrie, campania „Bun venit pe lume!”, al cărei scop este strângerea de fonduri pentru achiziționarea a două incubatoare, pentru dotarea uneia dintre maternitățile locale.

Unde ati fost pana acum, domnule consilier local Ovidiu Ciuhandu?

În faţa a peste 100 de cetăţeni din cartierele Dorobanţi, Kogălniceanu, Telegrafului, Badea Cârţani și Modern, Ion Răducanu şi-a prezentat programul politic şi proiectele locale pe care le va susţine în calitate de viitor deputat în Colegiul IV Timişoara. Principala problemă ridicată de cetăţeni a fost cea legată de poluarea zonei de către firma producătoare

Wizz Air dubleaza discountul

Timișorenii care cumpără joi bilete la Wizz Air, beneficiază de o reducere dublă de preț. Cea mai mare linie aeriană low-cost, low-fare din România şi din Europa Centrală şi de Est a lansat în premieră „Discount Dublu”, care dublează discount-ul garantat pentru membrii Wizz Discount Club.

Petru Ehegartner: „Pentru Timisoara, e important sa fie cat mai multi parlamentari USL de Timis”

Petru Ehegartner, candidatul USL pe Colegiul II Senat Timişoara, a început politica relativ târziu, în 1997. La alegerile din 2000 a fost director de campanie şi a obţinut pentru PNL un rezultat dublu faţă de media pe ţară. În acelaşi an a fost ales preşedinte al organizaţiei municipale a PNL. Din 2008 este consilier local. Are o afacere din care ar putea trăi liniştit. Vrea însă mai mult. Cu trei proiecte mari care ar putea schimba nu numai faţa Timişoarei, ci și a întregii ţări, Petru Ehegartner vrea să intre în parlament.

Vis de masochist: un an de zile in afara UE

Dacă aș fi un masochist de nădejde, mi-aș dori ca Uniunea Europeană să încheie puțin socotelile cu România, să-și adune membrii ăia mai civilizați și să decidă excluderea Bucureștiului din această comunitate de state. Clar, aș vrea să ni se întâmple asta mai mult din curiozitate, în timp ce alții o vor din „patriotism”.

Fara apa rece

Joi, între 9 și 14, va fi întreruptă furnizarea apei potabile pe străzile Uzinei, Moldovei, Aleea Ghirodei între Garofiţei şi Bobâlna, Cometei, Zimnicea şi Romul Ladea. Întreruperea apei potabile este cauzată de punerea în funcţiune a unei conducte de apă pentru îmbunătăţirea presiunii în zona cuprinsă între cartierul Modern şi Aleea Ghirodei. Lucrarea are loc

Intreruperi de curent

Enel a programat, joi, întreruperi de energie electrică, după cum urmează: Timișoara – Calea Urseni (p), str. Legumiculturii, Ștefan Szonyi, Arinului, J. Strauss, A. Golopentia, Sabin Manuilă, Jupiter, Duiliu Zamfirescu, orele 9 – 17, str. C. Stere nr. 12, orele 9 – 12; Beregsău Mare (p), Făget (Calea Lugojului, str. Stadionului, Libertății C. Brediceanu, A.

Top