Stirile din ziua: 6 noiembrie 2012

Masina lui Robu, lasata pe pista de biciclisti

Luate prin surprindere de amploarea fenomenului, autoritățile locale au reușit, cu chiu, cu vai, să traseze niște piste pentru bicicliști, ciupind din lățimea trotuarelor sau a străzilor. Unii șoferi nu sunt însă deloc impresionați de marcajele verzi, pe care le văd ca o zonă perfectă de parcare. Ultimul pe listă, șoferul primarului.

Ce vraji a mai făcut candidatul tau?

Cu toate că mai sunt câteva zile pînă la debutul oficial al campaniei electorale, aproape toți candidații au furat startul. Mulți dintre ei și-au expus deja o parte din mărețele idei cu care vor să impresioneze electoratul. Unii au dat însă startul și la o campanie, să-i spunem, mai năstrușnică, dorind să-și etaleze neapărat ghidușele idei și inițiative.

Marian Iancu ii trimite pe Popovici, Belu si Ilie la Poli

Poli arată bine după primele zece etape ale eşalonului secund şi este favorită la promovarea în Liga I. E un aspect care-i obligă pe mai marii clubului să se intereseze deja despre viitoarele transferuri de jucători care să facă faţă unui eşalon superior. Ajutorul ar putea veni tocmai de unde timișorenii se așteaptă mai puțin.

Saptamana calitatii la Aquatim

Miercuri, de la ora 13, Aquatim va fi gazda unei mese rotunde, cu expuneri şi dezbateri pe tema calităţii. Manifestarea este organizată de Societatea de Protecţia Mediului din cadrul Asociaţiei Generale a Inginerilor din România, filiala Timiş, şi face parte din suita de evenimente dedicate Săptămânii calităţii timişorene.

Top