Stirile din ziua: 25 noiembrie 2012

Crema USL Timis era sa cada cu tot cu scena la Ciacova

Crema USL Timis era sa cada cu tot cu scena la Ciacova

Lansarea a doi candidaţi USL la alegerile parlamentare din decembrie se putea termina cu o tragedie la Ciacova. Scena s-a rupt în timpul discursurilor, cel mai probabil din cauza greutăţii boxelor şi a celor prezenţi pe scenă.

Forta Civica acuza liberalii de vandalism electoral / UPDATE: Replica liberalilor

Războiele electorale se acutizează pe măsură ce se apropie data alegerilor. Duminică, Forța Civică Timiș a depus plângere penală la Poliție, acuzându-i de vandalizare pe lipitorii de afișe ai unui candidat PNL. UPDATE: Reprezentanții liberalilor neagă orice acuzații și spun că a fost vorba de o reîmprospătare a afișelor proprii, nicidecum de vreun atac asupra altor afișe.

Neurochirurgii de la SCJUT si-au cumparat aparatura ca sa poata opera printr-o noua tehnica

La Clinica de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara (SCJUT) se practică, din această săptămână, o nouă tehnică pentru rezecţia tumorilor. Pentru a putea lucra după ultimele tehnici în domeniu, medicii de aici au pus mână de la mână și au cumpărat instrumentar de peste 3.000 de euro, necesar în acest tip de intervenție.

Traficul de carne vie in politica tot proxenetism se numeste?

PSD a anunțat voluptos că mai mulți primari PDL din Bistrița, Suceava, Mehedinți, toată țara, susțin candidații USL „pentru binele comunității”, bineînțeles. Timișul nu se putea lăsa mai prejos și a contribuit la această grozavă defectare cu edili de pe tarlaua lui Ghiță și de pe moșia lui Titu. Trădarea în sine nu mai e o chestiune atât de spectaculoasă.

Top