Stirile din ziua: 16 noiembrie 2012

Ion Raducanu: „Trebuie actiune si nu asteptari!”

Locuitorii din cartierul Fabric se confruntă cu probleme care trenează de ani de zile și pentru care fosta administrație a orașului nu a făcut nimic. Joi, 15 noiembrie, aceştia s-au adunat la ședința Consiliului Consultativ din cartierul Fabric, pentru a găsi soluții concrete la problemele lor. La întâlnire a participat şi Ion Răducanu, candidatul USL la Camera Deputaților pe Colegiul IV.

Jurnal de campanie (V): Orza o ia pe urmele lui Dugulescu

Fostul viceprimar Adi Orza, candidat ARD pe Colegiul 3, și-a început campania electorală acolo unde te-ai aștepta mai puțin. Și anume în bisericile neoprotestante. N-ar fi asta o mare problemă în sine, dar el se confruntă pe colegiu chiar cu un pastor baptist, deputatul Marius Dugulescu. Probabil, Orza a pândit momentul în care Dugulescu umbla să felicite morții de ziua lor și a intrat în biserici.

Mania persecutiei politice, molipsitoare in Primaria Timisoara

După vreo două mandate de administrare decentă a Timișoarei, primarul de atunci Gheorghe Ciuhandu a luat în greutate și mai ales într-un anume fel de atitudine. Știți ce spunea edilul dacă vreo ziaristă îl întreba pe țărănist despre presupuse conflicte de interese între afacerile fiului său și treburile din primăriei?

La TVR Timisoara, interimarul Jitariuc decide cine va fi dat afara

Evaluare de-a râsul-plânsul la studioul regional TVR Timişoara. Eternul interimar Cosmin Jitariuc a ajuns să-și jurizeze colegii și șeful direct, deși stă de peste șase ani pe post, fără să fi dat vreun concurs. Spre deosebire de el, mulți dintre cei a căror soartă urmează s-o decidă au trecut anterior printr-o evaluare.

Intreruperi de curent

Enel a programat, vineri, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. Constantin Silvestru, Emil Racoviță (p), M. Millo (p), N. Cocea (p), orele 9 – 17; Lugoj (str. Ghiocelului, Bocșei, Grigorescu, Odobescu, Barițiu, Mărășești, Ep.Bălan, Mărăști, Gh.Șincai, Rarău, Dorobanți, Țesătorilor, Smârdan, Griviței, Rahovei, Partizanilor, T. Vladimirescu, Vlahuță, Mureșului, Teiului, S. Bărnuțiu), Bodo,

Top